Hjem Nyheter KKK-hette som ny ansiktmaske under koronakrisen

KKK-hette som ny ansiktmaske under koronakrisen

9

HUMOR Etter nytt korona-påbud om å bruke ansiktsmaske i San Diego ble en mann observert handle dagligvarer iført en Ku Klux Klan-hette.

Dagen etter at det ble bestemt at innbyggerne i San Diego måtte ha på seg ansiktsmaske når de gikk ut i offentligheten, dro en mann like godt ut for å handle mat iført en Ku Klux Klan-hette. Hendelsen fant sted inne på Von-supermarkedet i Santee, San Diego, skriver NY Post.

I mainstream media fremgår det at enkelte butikkansatte og sjefer skal ha trakassert mannen, men ingenting nevnes om at noen kunder skulle ha blitt opprørt av en KKK-mann som handlet mat i butikken. En butikksjef skal ha bedt mannen om å ta av seg hetten, noe som kan sees på som en oppfordring til forbrytelse ettersom det ved tilfellet var ulovlig å ikke ha på seg ansiktsmaske i offentligheten. Mannen skal til slutt ha gått med på lovbruddet.

I etterkant har den jødiske ekstremistorganisasjonen ADL og ordføreren i San Diego uttalt seg på sosiale medier om det «forferdelige» som hadde skjedd. Andre derimot syntes dette var et morsomt stunt og håper at andre også bruker KKK-hetter for å vise sin støtte til mannen.

Les også:
Humor: Murdoch Murdoch og koronakrisen

9
Delta i debatten

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
HanneSidselRoy VeyEinar OInge Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Et morsomt stunt! Men kanskje ikke helt «kosher» for de lettkrekede, som ser hatefullhet overalt. Og KKK blir vel fortsatt sett på som noe av det mest hatefulle som finnes i USA, men det er såvidt jeg vet intet forbud mot å bære en slik maske, selv i Sørstatene, der minnet om Jim Crow lever, og lynching av niggers, bl.a. for voldtekt av hvite kvinner, forekom, men det gjaldt tross alt ikke mer enn noen hundretalls tilfelle.

Katrine
Katrine

Det er jo artig, da.

Stian
Stian

Haha, en tommel opp.

Haraldsson
Haraldsson

Artig stunt. Sikkert irritert over påbudet.

Inge
Inge

Sånn ansiktsmaske skulle alle hatt 🙂

Einar O
Einar O

Nå håper jeg nesten det kommer et slikt påbud her også, haha.

Roy Vey
Roy Vey

Den nyeste modellen ansiktsmaske med FFP3 filter som filtrerer bort alt av baskelusker.

Sidsel
Sidsel

En maske er en maske 😂

Hanne
Hanne

Hehe helt genialt.