Hjem Nyheter KKK-hette som ny ansiktmaske under koronakrisen

KKK-hette som ny ansiktmaske under koronakrisen

HUMOR Etter nytt korona-påbud om å bruke ansiktsmaske i San Diego ble en mann observert handle dagligvarer iført en Ku Klux Klan-hette.

Dagen etter at det ble bestemt at innbyggerne i San Diego måtte ha på seg ansiktsmaske når de gikk ut i offentligheten, dro en mann like godt ut for å handle mat iført en Ku Klux Klan-hette. Hendelsen fant sted inne på Von-supermarkedet i Santee, San Diego, skriver NY Post.

I mainstream media fremgår det at enkelte butikkansatte og sjefer skal ha trakassert mannen, men ingenting nevnes om at noen kunder skulle ha blitt opprørt av en KKK-mann som handlet mat i butikken. En butikksjef skal ha bedt mannen om å ta av seg hetten, noe som kan sees på som en oppfordring til forbrytelse ettersom det ved tilfellet var ulovlig å ikke ha på seg ansiktsmaske i offentligheten. Mannen skal til slutt ha gått med på lovbruddet.

I etterkant har den jødiske ekstremistorganisasjonen ADL og ordføreren i San Diego uttalt seg på sosiale medier om det «forferdelige» som hadde skjedd. Andre derimot syntes dette var et morsomt stunt og håper at andre også bruker KKK-hetter for å vise sin støtte til mannen.

Les også:
Humor: Murdoch Murdoch og koronakrisen