Hjem Artikler Natur og Miljø Klima-Greta avslørt som hykler – hadde bilen full av plastsøppel

Klima-Greta avslørt som hykler – hadde bilen full av plastsøppel

19

HYKLERI Under FNs klimatoppmøtet COP25 i Madrid ble det oppdaget at den berømte klimaprofeten Greta Thunbergs bil var fylt med plastgjenstander. Rebel News spurte deltakerne på møtet hva de syntes om det.

Rebel News, som ble kjent etter å ha fått Greta Thunberg til å flykte under et intervju med kritiske spørsmål i forkant av det kanadiske valget i høst, har avslørt Greta som en hykler under det pågående klimatoppmøtet i Madrid.

Nyhetskanalens reporterteam oppdaget at Gretas Tesla var full av en stor mengde plastgjenstander og plastrester og bestemte seg for å filme bilen. De viste deretter bildene til deltakerne på møtet og spurte dem hva de mente om saken.

Først i etterkant fortalte de at det var faktisk var Gretas bil som ble vist på bildene.

Deltakernes reaksjoner kan sees i videoen ovenfor. Mange ble veldig overrasket og ønsket først ikke å tro at det virkelig var Gretas bil.

Les også:
Venstreaktivist forbundet med George Soros regisserer Greta Thunberg
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros
Redd klimaet – spis insekter eller bli kannibal
500 vitenskapsmenn i åpent brev til FN: Det er ingen klimakrise
Greenpeace-grunnlegger: «Global oppvarming er en bløff»
Finsk studie: Ingen bevis for menneskeskapte klimaendringer
Klima dreper færre og færre
Vår politikk – Vår vei – punkt 6

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Faen så lei av å høre om denne snørrungen, men bra det kommer frem at hun er en hykler, i tillegg til det vi allerede vet, at hun faktisk er helt uvitende når det kommer til dette klimaspørsmålet.

Hans-Simon
3 år siden

For noen år siden var det Malala som skulle redde verden og jentene. Hun er vel omtrent glemt nå. Iår er det Greta, snart 17 men ser ut som 10-11 år, ingen pubertetsutvikling pga anoreksi og vegandiett, men med ord lagt i munnen hennes av hennes «handlere» fremstår hun som klimaprofet for millioner av lettlurte tenåringsjenter rundt om i verden. Panikken brer seg blant de som tror på jordens undergang om et tiår, dersom ikke alle CO2-utslipp stoppes umiddelbart og vi vender tilbake til hestedrosjer og Amish-leveregler.

Rune
Rune
Svar til  Hans-Simon
3 år siden

For en fantastisk barnslig kommentar. Voks opp også anbefaler jeg på det sterkeste å lese en bok i ny og ne..

Egon olsen
Egon olsen
Svar til  Hans-Simon
3 år siden

Det var godt sagt en hykler liten drittunger som blir trykket fram av moren sin som tjener millioner av kr av et lite enkelt pikebar

Aina
Aina
3 år siden

Hvorfor er folk så fordømt opptatt av å dementere alt hun gjør og står for, istedet for å faktisk ta noe av det til etterretning og faktisk gjøre noe for miljøet??? Man må ikke være enig, men og angripe ei 16 års gammel jente mht utseende og personlighet, er litt lavmål…hun er en viktig influenser som folk burde prøve lytte til og vi kan alle gjøre bedre mht forsøpling…men vi burde begynne i Asia…søppelelvene der er horrible…

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Aina
3 år siden

Helt klart bør man være miljøbevisst, men å gå globalistenes ærend ved å piske opp til en dødskult som dette klimahysteriet er blitt er å gå langt over streken, og har heller ikke stort med miljø å gjøre. Det er nok andre ting som står bak deres engasjement, dvs. de som står bak Greta og trekker i trådene hennes. Greta er ingen man bør lytte til, og spesielt ikke barn. Det budskap hun videreformidler fra denne dødskulten bak klimahysteriet er kun med på å skremme livet ut av barn. Ikke bra overhodet, og ei heller er det basert på fakta.

Jarl
Jarl
Svar til  Aina
3 år siden

Greta ser jo faktisk ikke frisk ut, så jeg skjønner godt at folk er blitt oppmerksomme på akkurat det

Arvid Strand
Arvid Strand
Svar til  Aina
3 år siden

Den som ikke selv kan leve som de preker har ikke krav på respekt! Det er bare hykleri.

Ole
Ole
3 år siden

Hva faen får man kjøpt idag uten plastembalasje? er da ikke hykler for det om, må fortsatt spise og drikke. Kanskje hun til og med samlet det i bilen for og kvitte seg med det på en fornuftig måte. Hvem vet?

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Ole
3 år siden

Ja, jeg vet da at mye kommer i plastembalasje. Men, altså ifølge denne dommedagskulten som pisker opp til klimahysteri, så er det å bare kjøpe produkter med plastembalsje en forferdelig synd, hvilket nettopp gjør henne til en hykler ettersom hun nå er avslørt å ha bilen full av plast og hermetikk.

Sis horn
Sis horn
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Hvor gammel er Greta?
Tror neppe hun kjører bil pga alder.
Og hun kom vel med båt og tog til destinasjonen.
Altså; fake news!

Jarl
Jarl
3 år siden

Wow, snakk om å ha masse rot og søppel i bilen. Ser jo nesten ut som hun har preppet for et helt år

Ole
Ole
3 år siden

Så hvis all søppla ligger i bilen er det ikke da sannsynelig at det blir kastet på riktig måte? Og hvor får man kjøpt mat og drikke uten plastembalasje? Hører ingen klage over at glassflasker er erstattet med plast og aluminium. Vet egentlig folk hva de driver med selv? utenom og prate med et fåtall mennesker og suge til seg alt som er på tv, facebook etc.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Ole
3 år siden

Du ser det fra ditt og vårt syn, ikke deres syn. Fra ditt og vårt syn tenker man at det er bra sålenge det blir kastet på riktig måte og håndtert på riktig måte. Fra deres syn er det en synd å i det hele tatt kjøpe slikt.

Marit
Marit
3 år siden

Ro ned folkens, Dette er et barn vi snakker om. La henne få være et barn ved å la vær å gi henne slik oppmerksomhet. La vær å kommentere alt hun foretar seg.

Hege Borgersen
Hege Borgersen
3 år siden

Skjønner ikke hvordan dette kan være «hennes» bil. Hun er 16 år og har vel ikke førerkort? Ergo må bilen tilhøre noen andre og det kan fort være at det er de som har alt dette i bilen. Så hvor er «beviset» på at det er hun som er hyklersk?

trackback
3 år siden

[…] Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros Klima-Greta avslørt som hykler – hadde bilen full av plastsøppel Redd klimaet – spis insekter eller bli kannibal FN varsler om 250 millioner «klimaflyktninger» […]