Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Halvor
4 år siden

Det virker som det er radikal forskjell på aktivitetsnivået her i Norge mot det det er i Sverige. Når det skrives egne artikler fordi noen har vært ute og satt opp en håndfull klistremerker, og svenskene må stille opp med aktivister for å få gjennomført en offentlig aktivitet i grensetraktene, så gir ikke det akkurat inntrykk av en staut og energisk norsk bevegelse. Og jeg skriver ikke for å kritisere, for det er jo lite man kan gjøre uten at folk stiller frivillig til å være med på disse tingene. Men når jeg ser på alt det voldsomt imponerende arbeidet… Les mer »

Andreas H
Andreas H
Svar til  Halvor
4 år siden

God kveld Halvor, du har rett i at organisasjonen er større og mer aktiv i Sverige, men når det kommer til «artikkelen» så kalles den en kamprapport og er kun en liten notis som forteller om en liten aksjon som et fåtall medlemmer og aktivister har gjort, dette er noe også svenskene har på sin nettside og der blir det gjort på samme måte, det er ikke like stort som det offentlige som demonstrasjoner og flyvebladsutdelinger på gater og torg men noe man gjør i løpet av hverdagen for og spre informasjon om organisasjonen å det er en viktig del… Les mer »

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Halvor
4 år siden

Tar man i betraktning antallet medlemmer i Sverige kontra Norge, så er nok aktivitetsnivået høyere i Norge enn i Sverige.

Hva gjelder offentlige aktiviteter så har dette nok sin naturlige forklaring i at Norge har færre medlemmer og at de bor lengre fra hverandre, enn de gjør i Sverige. Bør også tillegges at organisasjonen har eksistert over dobbelt så lenge i Sverige.

Den nordiske motstandsbevegelsen er uansett ingen «norsk bevegelse», men en nordisk bevegelse. Det er én organisasjon som er aktiv i hele Norden.

Halvor
4 år siden

Ellers hørte jeg på Radio Nordfront i går kveld der Tommy Nyberg var med og pratet om hvordan det går i Norge, blant annet om aksjonen på Svinesund. Det var et positivt inntrykk man satt igjen med etter å ha hørt ham!

Andreas H
Andreas H
Svar til  Halvor
4 år siden

Nå var det faktisk 3 offentlige flyvebladsutdelinger av Norske rede 1 og Svenske rede 2 Halden, Nordby og Svinesund, kan legge til at flyvebladene gikk unna som varmt hvetebrød. Var selv på plass og det var en kjempefin aksjon med mye bra diskusjoner.