Hjem Artikler Knivmigranter og FNs selvmordsavtale – Frihetskamp i november

Knivmigranter og FNs selvmordsavtale – Frihetskamp i november

0

FRIHETSKAMP Sjefredaktør Martin Oppegaard oppsummerer nyhetsbildet i november på Frihetskamp.

FNs migrasjonsavtale har opptatt en stor del av nyhetsbildet i november og har fortsatt inn i desember. «Global Compact for Safe, Orderly og Regular Migration», eller det mer treffende «selvmordsavtalen», tar sikte på å gjøre migrasjon til hvite land til en menneskerett, men stadig flere FN-land annonserer at de ikke kommer til å underskrive avtalen. Mange østeuropeiske land har hoppet av, men også land som USA og Australia har annonsert at de uteblir. Månedsoppsummeringen for november starter med en tidslinje over avhopp fra avtalen, før den går over til de mer regelmessige kategoriene «samfunn og flerkultur» og «sionisme».

 • I desember 2017 annonserte USA at de ikke kommer til å underskrive avtalen med begrunnelse at amerikanerne selv skal få kontrollere sine grenser.
 • I juli 2018 annonserte Ungarn at landet trekker seg fra avtalen da den går imot landets sikkerhetsmessige interesser.
 • Australia proklamerte også i juli at landet ikke vil signere avtalen, som den er i dag.
 • Den 9. oktober advarte Polens innenriksminister mot avtalen og sa at den truer landets sikkerhet og kontroll over innvandringen.
 • 31. oktober: Østerrike trekker seg fra avtalen. EU kritiserte like etter landet for avgjørelsen.
 • Den 31. oktober annonserte også Kroatia at de ikke underskriver avtalen.
 • 12. november: Bulgaria følger Polen og Østerrike.
 • 13. november: Erna Solberg-regjeringen annonserer at den vil underskrive avtalen.
 • Den 14. november erklærte Tsjekkia at landet trekker seg fra avtalen.
 • Den 20. november forkastet Israel migrasjonsavtalen. Den jødiske staten må beskytte sine grenser, sa statsminister Benjamin Netanyahu.
 • Den 22. november ble det offisielt at overgangsregjeringen i Sverige kommer til å underskrive avtalen.
 • Den 25. november annonserte Slovakias statsminister Peter Pellegrini at landet ikke kommer til å underskrive avtalen.
 • 28. november: Italias innenriksminister Matteo Salvini annonserer at Italia hverken kommer til å å underskrive avtalen eller sende representanter til Marrakech, hvor avtalen skal signeres i desember. Også Italias statsminister annonserte at avtalen ikke vil underskrives.
 • [5. desember: Litauen underskriver ikke FNs «selvmordsavtale»]
 • [5. desember: Bulgaria trekker seg offisielt fra FNs «selvmordsavtale»]
 • [6. desember: Latvia avviser FNs migrasjonsavtale]

Artikkelen «FNs migrasjonsavtale vil gjøre migrasjon til en menneskerettighet» gir et godt sammendrag av hva denne folkemordsavtalen innebærer. Avtalen handler ikke om flyktninger, men om alle slags migranter (les: økonomiske lykkejegere) fra den tredje verden til hvite land; migrasjon i seg selv skal fremmes, oppfordres til og beskyttes. I tillegg til å åpne grensene skal hvite land også gi migranter all mulig hjelp og informasjon til å velge og vrake blant destinasjonsland. Migranter skal også ha like rettigheter som urfolket. På orwellsk vis skal pressefriheten råde, men medier som rapporterer et bilde som er negativt til innvandring eller migrantene vil miste offentlig finansiering.

Her i Norge har det vært svært liten dekning av saken i løgnmedia, men etter at medlemmer fra Motstandsbevegelsen julte opp «antifascister» som angrep dem etter en demonstrasjon mot avtalen, ble det slått opp stort! Kommunistiske og venstrevridde blogger beklaget seg deretter over at medias beskrivelse av saken fikk det til å se ut som at den voldelige venstresiden består av voldelige kriminelle.

Mens alt dette fant sted fikk vi se en forsmak på hva som vil skje når et land beskytter sine grenser da Russland stoppet en bevisst provokasjon fra regimet i Ukraina, da tre fartøy krenket russisk territorialfarvann i det som kommentatorer har beskrevet som en bevisst provokasjon for å øke konfliktnivået med NATO – som kort tid etter erklærte støtte til Ukraina og fordømt Russland.

Migrasjonsavtalen ble diskutert i Motstandsbevegelsens podkaster Frontlinjen #20 og Lederperspektiv #28. Flere artikler om avtalen finnes HER.

Les mer om selvmordsavtalen:

Samfunn og flerkultur

I kategoriene «samfunn» og «flerkultur» hadde november flere interessante saker å by på. Hva som skjer når hvite barn plasseres sammen med afrikanere fikk vi atter et eksempel på da somaliske barn spiste på ei hvit jente i et lekeland i Leeds. Etter angrepet var jenta livløs og måtte få førstehjelp og sprøyte mot hepatitt B. Den somaliske familien blir på sin side beskyttet av systemet, og løgnpressen forsøkte å skjule at det var somaliere.

Mer fra Storbritannia: Et nytt prosjekt sikter på å bruke kunstig intelligens til å identifisere kriminalitet før det har skjedd, og melde «gjerningspersonene» til myndighetene, som deretter kan intervenere. Ettersom systemet baserer seg på data om personer som allerede finnes i politiets systemer mener kritikere til systemet at det kun vil forsterke systemets bias mot mennesker som allerede har vært i kontakt med politiet, men ikke nødvendigvis dømt for noe.

I Belgias hovedstad Brussel, i det flerkulturelle området Sint-Joost-Ten-Node, ble en mann nesten slått ihjel for å ha drukket under Ramadan, den vibrerende muslimske høytiden europeiske land nå får ta del av. Nøyaktig hva som skjedde er ikke helt klart, men politiet sa at det er stor sjanse for at gjerningsmannen bor i nærheten.

I USA har det vært mye snakk om «flyktning»-karavanene fra Sør-Amerika på vei til grensen mellom USA og Mexico, men hva som kanskje ikke omtales like stort er «knivkaravanen» som er på vei til Europa gjennom Bosnia. Det er den østerrikske etterretningstjenesten som advarer mot at mange av «flyktningene» er bevæpnet med kniv. Det rapporteres at «flyktningene» sender barn og ungdommer for å konfrontere politiet, og Kroatia har satt inn spesialstyrker i området. I følge kilder i migrasjonsmyndigheten er 95% av inntrengerne menn i stridsdyktig alder. Land som underskriver «selvmordsavtalen» til FN frasier seg retten til å beskytte sine grenser slik som Kroatia gjør, da de må være vidåpne for alle slags migranter.

Les mer:

Vi beveger oss hjemover, og finner resultater av flerkulturen og masseinnvandringen umiddelbart. Blant annet har en «nordmann» blitt dømt til livstid i fengsel for folkemord – i Rwanda! Selve saken virker ganske absurd; kort oppsummert handler det om en såkalt flyktning som i 20 år drar på ferie til hjemlandet og plutselig en dag blir arrestert og siktet for å ha reket rundt og drept tutsier med en jernstang.

Oslo ble atter beriket av en flerkulturell hendelse da en innvandrer i 30-årene gikk amok med kniv utenfor et tog på Oslo S og knivstakk en annen innvandrer. Den skadde innvandreren ble deretter sendt til Ullevål sykehus for behandling. Motivet bak spetakkelet var ukjent da vi rapporterte om saken; det er derimot klart at det var en vibrerende berikelse vi ikke kunne klart oss uten.

En av de større aktørene i det «alternative» nyhetslandskapet i Norge annonserte nylig sin nye sensur-kampanje hvor blant annet kritikk av jødisk makt og opplysninger om etnisitet og intelligens ikke lenger godtas i kommentarfeltet. Dette satt naturligvis sinnet i kok hos leserne som anklaget nettavisen for å være kontrollert opposisjon og et PK-ekkokammer.

Østover til Sverige, hvor Växjö for en tid siden ble beriket med høyttaler-forsterkede bønnerop fra den lokale moskeen. I etterkant har mange klaget til myndighetene over støyen dette medfører, og ikke overraskende blir alle klagene avslått. Det som er anmerkningsverd ved saken er at domstolen som godkjente bønneropene har nektet den katolske forsamlingen i Växjö å ringe med kirkeklokker, med begrunnelse at det kunne «forstyrre omgivelsene». Så mye for «flerkultur».

I Sverige blir stadig flere personer, ikke minst vanlige folk og eldre, tiltalt for tankeforbrytelsen «hets mot folkegruppe» etter at de har kritisert flerkulturen på sosiale medier. En tidligere ustraffet mann fikk 20 000 kroner i bot for å ha postet et ape-bilde på Facebook; en SD-politiker kritiserte en moské for å være kritisk til homofili, og ble siktet for «hets mot folkegruppe»; en 56 år gammel mann ble siktet for «hets mot folkegruppe» for å ønske somaliere hjemsendt; og gatekunstneren Dan Park har igjen blitt kastet i fengsel for sin kunst.

Les mer:

Sionisme

Foto: Digitaltmuseum.no

I kategorien «sionisme» skrev skribent Arjuna en artikkel om den jødiske dominansen av pengedonasjoner i amerikansk politikk og hvordan løgnpressen i Norge dekker dette. Arjuna noterer hvordan det kun er George Soros som omtales som jøde, til tross for at 70% av de ti største pengedonorene nettopp er jøder, en minoritet som utgjør kun 0,2% av USAs befolkning. Kanskje det er Israel som innblander seg i amerikansk politikk og ikke russerne? Dette er et ubehagelig spørsmål løgnpressen gladelig hopper over.

Arjuna skrev også artikkelen om at Hjemmefronten sannsynligvis var antisemittisk. Artikkelen handler om den nye boken «Hva visste Hjemmefronten?» og konkluderer med at:

Hjemmefronten var i liten grad politiske og ideologiske; enkeltindividene som utgjorde denne hadde en subjektiv følelse av at fedrelandet deres sto i fare for å falle i fremmede hender, og det var beveggrunnen for deres aktivitet og engasjement. De besto av et tverrsnitt av Norges befolkning og sentimentene var således representative og tilsvarende sammensatte. De forsto i forlengelse av dette at fiendens fiender ikke nødvendigvis var ens venner, ikke i øyeblikket og ikke på lengre sikt. «Kjakan» visste nok at trusselen fra disse ville bli akutt før eller senere, men de måtte ta seg av det de anså som den umiddelbare, fysiske trusselen først. At han dermed kjempet på feil side i så måte er ikke annet enn av historisk/ideologisk interesse, de gjorde sine valg ut i fra den kunnskapen de satt på der og da. Hadde han hatt to liv ville kampen blitt mot denne fienden i andre runde.

Les mer:

Denne månedsoppsummeringen for november var årets siste, da det i slutten av desember vil komme en nyttårskavalkade med høydepunktene fra hele 2018!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg