Hjem Nasjonal kamp Knivstukket nasjonalsosialist har våknet fra koma – kommer til å overleve!

Knivstukket nasjonalsosialist har våknet fra koma – kommer til å overleve!

FLERKULTUR Nasjonalsosialisten som ble knivstukket av en innvandrer i Helsingborg sist lørdag har våknet fra koma.

Politi på plass i Brollbogatan, rett ved byparken i Helsingborg sentrum. hvor drapsforsøket fant sted.
Politi på plass i Brollbogatan, rett ved byparken i Helsingborg sentrum. hvor drapsforsøket fant sted.

Det var sist lørdag Frihetskamp kunne rapportere at en sympatisør til Den nordiske motstandsbevegelsen uprovosert ble knivstukket av en innvandrer i sentrale Helsingborg.

Danny Jönsson, som er aktivist i Sverige, var tilstede da det hendte og beskrev ovenfor Nordfront.se at han og en gruppe venner var på vei hjem fra en bursdagsfeiring da de ved 23:00-tiden støtte på to innvandrere som så ut til å komme fra Midtøsten. En av disse innvandrerne dyttet borti en av kameratene som da snudde seg og spurte hva problemet var. Uten et ord knivstakk innvandreren vedkommende tre ganger, for deretter å legge på sprang vekk fra området.

Etter å ha tatt opp jakten på innvandrerne stoppet offeret opp, og det var først da man innså situasjonens alvor.

— Det bokstavelig talt sprutet blod ut av hans mage, fortalte Jönsson til Nordfront.se.

Ambulansen drøyde og det var politiet som måtte bringe vedkommende til sykehuset. Der har han siden blitt operert minst to ganger og legene har meddelt at både nyre, lever og lunger har blitt skadet som følge av knivstikkingen. Milten var dessuten så ille skadet at den akutt måtte opereres vekk.

Ifølge opplysninger fra offerets nærmeste skal legene ha uttrykt at han ville vært død, om ikke hans kamerater var der og hjalp ham på plassen.

I dag kom gladnyheten om at han har våknet fra koma. Han sier at han ikke husker så mye fra selve hendelsen og er ordentlig fortumlet, så de neste dagene vil han trenge ro og kun omgås med sin familie.

Nordfront.se har også snakket med Eva-Lotta Hermansson fra Helsingborgpolitiet, som forteller at utredningen om det brutale drapsforsøket går fremover. Politiet har banket på dører i området omkring byparken i Helsingborg, der minst et par personer skal ha kommet med interessante opplysninger. Man undersøker også om overvåkingskameraene som finnes i området kan ha fanget opp noe av interesse.

Kilde:
Knivhuggen nationalsocialist har vaknat ur sin koma – kommer att överleva!