Hjem Nyheter Hadde feil hårsveis – ble knivstukket av AFA

Hadde feil hårsveis – ble knivstukket av AFA

USA En tilfeldig hvit mann ble knivstukket av AFA i Colorado. Årsaken var at han hadde en «fashy haircut», eller fascistisk hårfrisyre.

Joshua Witt, 26, forteller at han kjørte inn på parkeringsplassen ved Steak ’n Shake i Sheridan, Colorado, hvor han ble angrepet av AFA så fort han hadde gått ut av bilen.

– Alt jeg hørte var «er du en nynazist» idet personen svingte en kniv mot meg. Jeg trakk hendene mine opp, og da kniven traff meg trakk jeg meg tilbake i bilen og lukket døren og kunne se ham løpe mot vest, bak bilen min. Personen siktet faktisk etter hodet mitt, forklarer Witt.

Witt forklarer videre at han ikke er noen «nynazist», men at Antifa må ha fått det for seg på grunn av hans frisyre. For dette ble han nesten knivstukket til døde av såkalte antifascistiske personer. Heldigvis klarte han å beskytte hodet og endte i stedet opp med kutt over hånda.

AFA (også kjent som Antifa) er en venstreekstrem gruppering, som hevder seg utkjempe en såkalt antirasistisk kamp, og som i flere år har stått bak en rekke voldelige opptøyer og voldsepisoder mot politiske motstandere, og har ikke minst flere liv på samvittigheten. Ved siden av dette driver AFA med blant annet kartlegging av privatpersoner med påfølgende uthengning, trakassering og terrorisering, samt vandalisme og skadegjørelse.

Som følge av AFAs voldelige opptøyer og angrep på politiske motstandere i USA, har det blitt igangsatt en underskriftskampanje i USA som krever at gruppen blir klassifisert som en terroristgruppe. På bare tre dager klarte man å samle inn minimumskravet på 100 000 underskrifter, som er kravet for å få et formelt svar fra presidenten. I skrivende stund har man nådd nærmere 300 000 underskrifter.

Kilde:
Colorado: White Man Stabbed By Antifa For Having Fashy Haircut