Hjem Nasjonal kamp Knus homolobbyen!

Knus homolobbyen!

50

MOTSTANDSBEVEGELSEN Motstandsbevegelsen presenterer her organisasjonens syn på homolobbyen og oppfordre her lesere til å gjennomskue deres agenda og yte motstand mot dekadanse og antikultur.

Den organiserte homolobbyen, er en del av den jødiske kulturmarxismen og er en samlebetegnelse på de krefter som direkte og indirekte fører frem homobevegelsens folkefiendtlige ideer og idealer i samfunnet.

Kulturmarxismen, i likhet med kommunismen og marxismen, er en jødiske skapelse. Den har sitt opphav i en rekke jødiske tenkere som trakk konklusjonen at den tradisjonelle marxistiske kampen for verdensrevolusjon og en verdensregjeringen ikke kunne lykkes, før man hadde destabilisert og utryddet hvit vestlig kultur og sivilisasjon.

Kulturmarxismen, som også går under navnet politisk korrekthet, går derfor til angrep på de samfunnsbærende og naturlige fundamentene og strukturene. Rase, familie, kjønn, tro, normer, moral, historie, identitet og legning er bare noen av kulturmarxismens målskiver, som konstant og aggressivt angripes.

Homolobbyen inngår i den kulturmarxistiske krigføringen mot vårt folk, og fokuserer først og fremst på seksualitet, kjønn, legning, moral, normer og familie – som av kulturmarxistiske tenkere anses være særskilt potent og essensielt i arbeidet med å få styrtet Vesten.

Homobevegelsen arbeider blant annet med:

  • Å relativisere og undergrave kjønnsbegrepet og de naturlige og biologiske kjønnsrollene. Påstander om at kjønn er en «sosial konstruksjon» og noe man kan velge selv ut i fra hva man «identifiserer» seg som. Oppmuntring til hormonell behandling og ikke-reversibel kirurgisk «kjønnskorrigering».
  • Å normalisere og popularisere homoseksualitet, og der-i-gjennom skape flere homoseksuelle individer, samt flytte frem grensene for hva som anses å være «normalt».
  • Å øke aksepten for seksuelt avvikende oppførsel i samfunnet. Baner veien for stadig mer pervers oppførsel.
  • Å relativisere og undergrave den naturlige familien. Likekjønnede og andre unormale «familie»-konstellasjoner blir forsøkt likestilt med normale.
  • Å seksualisere og indoktrinere barn og unge. Barn skal introduseres for seksualundervisning i tidlig alder, og gjerne indoktrineres i hele homolobbyens idé-arsenal.
  • Å likestille blant annet homoseksualitet med heteroseksualitet, og der-i-gjennom redefinere menneskelig seksualitet fra å handle om reproduksjon til å utelukkende handle om «selvnytelse».

Kort sagt: Homolobbyen promoterer folkefiendtlig dekadanse og antikultur, som bidrar til å undergrave og oppløse de naturlige strukturene i samfunnet. Altså selve forutsetningen for en videre eksistens for vårt folk.

Les mer om homolobbyen og kulturmarxismen:

Gjør motstand!

Den nordiske motstandsbevegelsen er så og si den eneste organisasjonen i Norden som aktivt bekjemper den folkefiendtlige homolobbyen, og konsekvent belyser hvilken destruktiv innflytelse den har på det nordiske folk.

Leser man punkt 7 i vårt politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid» kan man lese følgende om homolobbyen:

Ytterligere et våpen i den folke- og familiefiendtlige kulturmarxismens arsenal er homolobbyen og deres kamp for å blant annet knuse den såkalte heteronormen – det vil si den naturlige strukturen i ethvert friskt samfunn. Gjennom den etterhvert svært så innflytelsesrike homolobbyen er homoseksualitet etterhvert blitt relativt normalisert i samfunnet, og betraktes i mange tilfeller som noe attraktivt i debattklimaet i både kultur og media. Et eksempel på dette er at både politikere så vel som kulturpersonligheter deltar i offentlige «pride-festivaler». Andre eksempler kan ses gjennom lovendringer som nå tillater såkalt ekteskap for homoseksuelle, eller at homoseksuelle får adoptere barn. Motstandsbevegelsen anser at kun en mann og en kvinne kan inngå ekteskap og stifte familie, og at adopsjon skal være forbeholdt den naturlige familiekonstellasjonen.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil:

Fremheve og opphøye den tradisjonelle familien (kjernefamilien), som det ideelle og naturlige.

Kriminalisere homolobbyen og annen folkefiendtlig propaganda som aktivt motarbeider og forsøker å bekjempe den naturlige ordenen.

Forby homoseksualitet i det offentlige rom.

Dersom du vil være med å gjøre en forskjell, kan du søke om medlemskap eller gi organisasjonen økonomisk støtte. Ønsker du å bidra til kampanjen «Knus homolobbyen!» så finnes det flyveblader og annen propaganda tilgjengelig for nedlasting nedenfor. Klistremerker med teksten «Knus homolobbyen!» kan også kjøpes fra nettbutikken.

Propaganda:

50
Delta i debatten

avatar
25 Comment threads
25 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
NatteravnArngardTrond Knudsender gleidJonas Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Nordboer
Nordboer

Gleder meg nå. Hill seier!

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

En barndomsopplevelse var den varme vinden. Den oppsto når solen varmet opp det ubebodde innlandet, Miðhálendið, og sendte en jevn varm brise mot kysten. Vi søkte som fuglene å fly på brisen. Til slutt laget vi draker, som vi sendte så høyt til værs, at de ble til små prikker på himmelen.

– Fra Boge Myklebrasts livsberetning: «Eventyr i skogen».

Andreas
Andreas

ille bra!

Ragnar Tvedt
Ragnar Tvedt

Veldig bra artikkel!

Håvard Hedde
Håvard Hedde

Kan man komme i uformelle klær (joggesko, t-skjorte/shorts)?

Motstandsmann
Motstandsmann

Så lenge det ser anstendig ut tror jeg ikke det er noe problem.

tony
tony

wonderbar 🙂 skulle blitt med selv men får ikke til 🙁 blir nok en annen gang

Motstandsmann
Motstandsmann

Bra artikkel. Blir nok årets høydepunkt det her! 🙂

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Kan man komme med forslag til paroler?

«Beskytt våre barn mot grooming av homolobbyen» …eller noe i den gata.

Sturm88
Sturm88

Dette blir bra! 😀

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen

Dette blir utrolig bra! Ser frem til å treffe gamle og nye kamerater igjen. Denne dagen blir vår! Hill seier!!

Henrik
Henrik

Har dere ikke bedre ting å bedrive tiden med? F.eks. prøve å få dere et ligg?

Bjørn
Bjørn

For en vulgær oppfordring. Din promiskuitet får du ta med deg et sted hvor noen deler din patologiske interesse for underliv.

Nordboer
Nordboer

Selv en ape kan få seg et ligg, det er ikke et veldig høyt mål.

Trond Knudsen
Trond Knudsen

La oss håpe svært få her får seg et ligg. Sånne svin som dere i frihetskamp bør unngå å formeres. Vi trenger ikke mennesker som dere i Norge. Dere er en skam for landet vårt og oss nordmenn.

Arngard
Arngard

Står du frem som pedofil Trond? Eller bare synes du at pedofile er verdt å forsvare? Har du kjennskap til de som grunnla homolobbyen, og de personer og undergrupper som driver homolobbyen? Er du kjent med begrepet homolobbyen, hvilke som står bak, og hva deres agenda er?

Det er nok slik Trond, at enten er du et sinnsykt individ som er bevisst over de spørsmål jeg her stilte, eller så er du en komplett dumrian som ikke har skjønt hva det egentlig dreier seg om. Hvilken er du?

Natteravn
Natteravn

Så dere kan ikke norsk engang? Lær deg språket vårt før du prøver å delta i en debatt som ligger langt over ditt kunnskapsnivå!
Dette handler om homofile, ikke pedofile, homofile er mennesker av begge kjønn som er tiltrukket av mennesker av samme kjønn. Pedofile er mennesker som tiltrekkes av prepubertale barn. Skjønner det ikke er så lett når man er dum nok til å forsvare søppelsider som «frihetskamp», men du kan vel PRØVE å bruke hjernen litt…

H.
H.

Smakløs kommentar!

Nordlys
Nordlys

En fin anledning til å presentere vår politikk, representert gjennom disiplinerte frihetssøkende ekte nordmenn! Alle kamerater til Fredrikstad!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Særdeles gode slagord og argumenter! Støtt opp om parolene og vis kameratslig disiplin. Selv er jeg forhindret fra å delta men gir min helhjertede støtte til demonstrasjonen. Slå tilbake usunn og dekadent LHBTP-propaganda, som MSM flyter over av.

der gleid
der gleid

dekadent er dritt som deg

Even
Even

At dere gidder? 29.7 blir en pinlig dag for dere…

Nordboer
Nordboer

Er du for giddaløs til å bli med, eller tør du ikke?

H.
H.

Tenker han ikke tørr. 😉

trackback

[…] publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net där all vidare information om demonstrationen publiceras […]

Wodan1488
Wodan1488

Hill! Kommer det mange medlemmer fra sverige? Jeg vil gjerne bli med men er har ikke så lyst til å bli med viss vi blir veldig få……

Nordboer
Nordboer

Kom da, så blir vi en til!

Aktivist
Aktivist

Pyse!

H.
H.

Tror det kommer en del fra sverige. Men herlighet, kom igjen da. Dette blir helt fantastisk.

Sturm88
Sturm88

Det blir mange, ja 🙂 Du har nok sett tidligere demonstrasjoner i Sverige. Det blir nok noe i den duren å forvente. C’mon!

Thorvald Oftedal
Thorvald Oftedal

Eg blir med.

Thorvald Oftedal
Thorvald Oftedal

Eg blir med
Støtter vår frihetskamp.

Margarethe
Margarethe

Er det slik å forstå at dere med denne demonstrasjonen ønsker til livs hvordan samfunnet normaliserer homofile og den individuelle forståelsen av kjønnsidentitet som noe selektivt en kan velge? I så fall hvem er «Samfunnet» er det politikerne, skolen og de offentlige etater? Jeg spør fordi i teksten deres så virker det nesten som dere sikter til at en som barn og medborger i dagens samfunn blir programmert og hjernevasket? Altså at utgangspunktet deres er at disse homofile er offer av et samfunn som har gjort det for lett å bli villedet.. altså dere vurderer deres evne til å ta… Les mer »

Norrøn
Norrøn

Motstandsbevegelsen har skal mange ganger at det ikke er transseksuelle individer som er problemet som trenger å adresseres. Derimot er det HBTQ-Lobbyen som promoterer all annen dekadent gift på den heteroseksuelle majoriteten. De er ute etter å normalisere avvik enklere sakt. Du kunne finne lignende fenomen med kulturmarxismen i Tyskland før 1933, bare værre.
Du finner vår motivering til å være mot LHBTQ-Lobbyen i denne videoen her: https://m.youtube.com/watch?v=rAB2qGdh_lY

Norrøn
Norrøn

Har sakt mange ganger*

Arne Grostøl
Arne Grostøl

Det er bare folk som er uttrygge på sin seksualitet som er redd for noen «homolobby».. Sånn kuriøst kunne jeg tenke meg å høre hva skrotingene her inne mener når det sies: «HBTQ-Lobbyen som promoterer all annen dekadent gift på den heteroseksuelle majoriteten».. Er man da redd for et virus som får menn til å ikle seg pastellfarger.. og jenter til å kle seg som militante traktorlesber?….. og alle ender opp med å danse YMCA og til syvende og sist ender opp med å danse så mye at man pådrar seg infiserte gnagsår og til slutt omkommer av koldbrann?.. Retorikken… Les mer »

Natteravn
Natteravn

«Lobbyen» du nevner ER individer som bare prøver å stoppe den systematiske trakasseringen av de fra folk som dere som fortsatt innehar maktposisjoner i samfunnet. Det er det ENESTE de gjør, og denne siden skriver rett ut at det eneste som er galt med denne «lobbyen» er at de normaliserer deres legning, altså klager dere på at folk får lov til å være seg selv, altså er dere imot frihet. (Er det dèt frihetskamp betyr kanskje? En kamp MOT friheten?)

Kalle Straum
Kalle Straum

Synd det ikke ble deomonstrasjon.. Jeg hadde tenkt å få tak i noen av dere å gi dere så grisebank at dere hadde halta tilbake i god normandie nazistil.
Men det er greit.. jeg skal finne ut av hvem dere er og oppsøke dere… Sløv kniv og baller er to ting jeg har i hodet nå.
Dere er samfundets skam.

Tom
Tom

HAHA dagens 🙂 Vi må virkelig passe oss for denne lille hissigproppen.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Det verste er at denne moroklumpen antagelig ikke har det minste anelse om hvor patetisk han fremstår.

For øvrig et solid argument for retten til å være anonym på nett. Hadde han ikke skrevet under pseudonym ville nok redaksjonen vært tvunget til å sensurere innlegget med henvisning til vær varsom-plakatens punkt 3.9.

Thorvald Oftedal
Thorvald Oftedal

Bare utsettelse da.Tilslutt blir de ikke lenger mulig å stoppe marsjen.
I en eller annen form,ett eller annet sted..

Hedda
Hedda

Jeg har et spørsmål: Ettersom Antifascistisk Aksjon og flere andre organisasjoner har et mål om å stoppe/blokkere denne marsjen, hvordan skal dere håndtere dette? Antifa er jo ikke akkurat kjent for å bruke de mest fredelige metodene.

En VANLIG person i motsetning til alle andre her
En VANLIG person i motsetning til alle andre her

Visst jeg har skjønt dette riktig så er dere mot homofili. 1. Alle har en rett til å velge om de liker kvinner. 2. Alle her er sikkert over 40 og mener at innvandrere ødelegger landet 3. Ja, jeg kom hit bare for og kommentere dette

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet

Virker ikke som en veldig vanlig person å gå inn på en side, bare for å kommentere noe slikt..

«Alle har en rett til å velge om de liker kvinner.»
Prøver du og si du misliker kvinner? Er ikke det rimelig sexistisk?

«Alle her er sikkert over 40»
Og du er aldersdiskriminerende.. Lite tolerant og liberalt av deg..

Daniel
Daniel

jeg er 15. Og hater homoer og negere

Jonas
Jonas

Foreldrene dine har sviktet deg.

der gleid
der gleid

Drittsekk! Du er et jævla dumt!

trackback

[…] Les også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Homobevegelsen må gjennomskues Knus homolobbyen! […]

Natteravn
Natteravn

Ingen av de tingene dere hevder at denne fiktive «lobbyen» driver med er jo negative, så hva er problemet deres? Homoseksualitet er jo like naturlig som hetero, man finner det i alle dyrearter i naturen, så det kan jo ikke være dèt. Eller vet dere så lite om biologi?