Hjem Nyheter Norge Kohn anmelder Kaveh for «hatprat»

Kohn anmelder Kaveh for «hatprat»

7
DEL

JØDISK MAKT Rapperen Kaveh har blitt politianmeldt for «jødehets» etter å ha uttalt «Fuck jøder» under en konsert. Bak anmeldelsen står jøden Ervin Kohn.

Det var den 15. juni at rapperen Kaveh Kholardi uttalte «Fuck jøder… Neida, bare kødda» på en konsert i Oslo. Jøden Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfund og nestleder i Antirasistisk senter, varslet tidlig at han kom til å politianmelde dersom han ikke fikk en offentlig unnskyldning.

Kaveh beklaget uttalelsen på sin Facebook-side den påfølgende dagen. Kohn anser dog at beklagelsen låt mer som en «bortforklaring» enn en beklagelse, og velger derfor å politianmelde. Overfor avisen Dagen bekrefter Kohn anmeldelsen og oppfordrer også andre til å gjøre det samme.

– Javisst anmelder jeg. Det regner jeg med at mange andre gjør også. Han sa «Fuck jøder» på en familiekonsert. Meningsinnholdet er jo at han ønsker «til helvete med jøder», sier Kohn.

Kohn har tidligere uttalt: «Antisemittisme er en sykdom som ikke-jøder lider av og som jøder dør av.» En uttalelse som i det minste bør grense til såkalt hatprat, da han indirekte sier at ikke-jøder er «syke», «antisemitter» og «mordere».

KILDEVG
DEL

7
Delta i debatten

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JudasGarSvikerProverbs 26:11Tommy NybergMartinAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Olav
Olav

Ervin Kohn er en ufyselig type. Jeg skulle likt å ha politianmeldt ham for anti-hvit rasisme.

Roar
Roar

Kohn reagerer ikke når utlendinger hetser hvite, noe han selv gjør, men oy oy oy….den som måtte kritisere jøder, da er det full reaksjon.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Hadde denne antisemitten Kaveh Kholardi forsøkt seg med dette uakseptable «hatpratet» på Vestbredden så kunne jøden Ervin Kohn ha plaffet ham ned i selvforsvar.

Martin
Martin

For en ufyselig type han Kohn er.. greit nok at han rapperen brukte et ganske brutalt språk, men er ikke en unnskyldning eller å ordne opp mellom partene godt nok? Neida, kroknesen har alltid en agenda og er alltid ute etter å gjøre livet surt for alle folkegrupper (helst etniske nordmenn) utenom sin egen. Kohn er sikkert ikke velkommen tilbake til Ungarn, der han som 5 åring ifølge wickedpedia, dro med sin familie til Norge..

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

– Javisst anmelder jeg. Det regner jeg med at mange andre gjør også. Han sa «Fuck jøder» på en familiekonsert.

Är Kohn rädd för att den judiska rasen ska rasblandas bort?
Alla judiska kvinnor borde skaffa barn med svarta. Resultatet av den avkomman är en näskombination jag skulle vilja se.
Den blir nog så långflat som Kaveh Kholardi lagt sig.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

«..for fear of the Jews»(https://url.rw/?http://biblehub.com/kjv/john/7.htm). Mange er redde for å snakke åpent om jødene og deres avskyelige handlinger opp gjennom tidene, hvorav den verste var drapet på Jesus. Idag er mange redde for antisemittbeskyldninger, som ALLTID rammer, til og med «jødevenner» som tillater seg mild kritikk av jødisk rasisme overfor palestinerne i Israel, mens jødene, som Kohn, hyklersk preker multikultur og toleranse overfor oss goyim.

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Expose the nose