Hjem Nyheter Komikerjødinne vil «spise abortert foster»

Komikerjødinne vil «spise abortert foster»

6

USA Jødinnen Sarah Silverman uttrykte i et tv-program hvor det ble samlet inn penger til abort, at en ny anti-abortlov i delstaten Oklahoma får henne til å «[ville] spise et abortert foster».

Det var i forbindelse med tv-programmet «Livet er et levende mareritt: En tv-aksjon for å fikse det» (Life Is a Living Nightmare: A Telethon to Fix It), hvor det ble samlet inn penger til pro-abortformål, at den beryktede komikerjødinnen Sarah Silverman igjen kom i rampelyset.

Silverman, som var programleder, kom med flere oppsiktsvekkende uttalelser i løpet av programmet.

– Religionsfrihet pleide å være en slik vakker sak for det var en slik stor og inklusiv greie i landet, og nå er det som et slør for å legalisere hat og sånn dritt, sa Silverman blant annet.

I programmet hadde de også mimelek hvor de skulle illustrere «dritt-abortlover» for andre å gjette på. Abortmimene ble introdusert av en kvinne i vaginakostyme.

Da det ble snakk om en ny lov i delstaten Oklahoma, som forbyr «produksjon og salg av mat eller produkter som bruker aborterte menneskefostre», sa Silverman:

– Hvis noe noensinne har gitt meg lyst til å spise et abortert foster, så er det denne loven.

Oklahomaloven ble til etter at det ble avslørt at flere matlaboratorier har brukt stamceller for å lage kunstige smaker.

En lov som sier at aborterte fostre må kremeres eller begraves – og ikke kastes bort som «biologisk avfall» – provoserte Silverman da det ble tatt opp til diskusjon.

– Jævla begravelser for jævla aborterte fostre? Jeg skulle ville tale på disse begravelsene. Han levde som han døde, han døde som han levde. Stor som et sesamfrø og uten merkbar hjernefunksjon.

Jødinnen Silverman har gjort karriere på å komme med sjokkerende og uheldige uttalelser. Om at jødene lå bak korsfestelsen av Jesus valgte Silverman – i motsetning til mange andre jøder – å si at det var en god ting, men at det var «de svarte» som gjorde det.

– Jeg ønsker at det var jødene som korsfestet Kristus. Helvete, jeg skulle gjøre det igjen når som helst!

Under presidentvalget i 2012 tilbød hun også seksuelle tjenester til den jødiske milliardæren Sheldon Adelson hvis han skulle sponse demokraten Barack Obama i stedet for republikaneren Mitt Romney.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
3 år siden

Degenererte Sigrid Bonde Tusvik er vel det norske svaret på dette amerikanske komikervraket.

Å spise (((mat))) fra pervo-USA er herved uaktuelt.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Fy faen for en ekkel jøde

Fredrik
Fredrik
3 år siden

Typisk jødisk atferd. Vulgær, bisarr og umoden.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

«Kvinnelig humor» idag er åpenbart stand-up komikere som gjør narr av alt som er hellig og verdifullt. Sarah S er kroneksemplet på hva jødene står for, i fri utfoldelse. Men goyim ler dessverre av dette, og glemmer at det er våre verdier de pisser på. SS hører hjemme på et mentalsykehus, med strenge regler og tvangsmedisinering. Egentlig burde hun selv ha blitt abortert, så hadde vi sluppet denne vederstyggeligheten.

Arno
Arno
3 år siden

Husk at (((de))) er satanister! Deres ideologi er satanisme (og rasisme) – noe de selvsagt ikke forteller i klartekst, men som de viser dagstøtt at er tilfellet, OG som er åpenbart for alle som kjenner til hva deres «hellige bøker» og deres ledere sier.

Hvem tror dere forresten er skyld i denne tilstanden i USA?:

Shock Video: How To Schedule Abortion At Nine Months Pregnant!
https://www.infowars.com/shock-video-how-to-schedule-abortion-at-nine-months-pregnant/
Hun er klar til å føde, men kan betille abort (drap) på sitt ufødte barn – bare hun er villig til å betale 70.000 US$.

trackback
5 måneder siden

[…] Komikerjødinne vil «spise abortert foster» […]