Hjem Artikler Kronikk Kommentar angående Donald Trumps seier

Kommentar angående Donald Trumps seier

KOMMENTAR I natt ble Donald Trump valgt som USAs nye president. Den nordiske motstandsbevegelsens leder gir her sitt syn på saken.

Trump

Jeg var lenge skeptisk til Donald Trump. Da den nasjonale verden rundt begynte å heie på mannen, så jeg i større utstrekning hans pro-israelske uttalelser og at det som i alle andre amerikanske presidentvalg handler om et valg mellom pest eller kolera. Jeg så tidlig ondskapen som lyste i Hillary Clintons øyne og forstod at hun er en betydelig mye verre kandidat, men jeg så ikke mye som var positivt med Trump heller, sett bort fra enkelte uttalelser og at han var mer handlekraftig enn de andre kandidatene.

Det som fikk meg til å virkelig begynne å håpe at Trump ville vinne valget, var etablissementets propagandastorm. (((Gammelmedias))) propagandamaskin har virkelig vært på hugget og hetsen mot Donald Trump har vært total. Alt han har sagt har blitt analysert ned til minste detalj, blitt tatt ut av kontekst, forvrengt og pumpet ut. Alt bra han sier er bare løgner. Alt dårlig med hans rival Hillary Clinton påstås være overdrevet eller feilaktig.

Det har vært en veldig ensidig og koordinert kampanje der det aldri på noe tidspunkt har vært rom for synspunkter som går mot strømmen. Til og med skolene har blitt involvert og alle elever over hele Norden, har fått lære seg at Trump er et dårlig menneske og at det er best om Clinton vinner valget.

clinton

Høres det kjent ut? Ja, etablissementet har oppført seg mot Trump på samme måte som de oppfører seg mot oss i Den nordiske motstandsbevegelsen. Samlet, falskt og krigersk. En konkurranse i hvem som klarer å lyve og spotte mest.

Det som er dårlig for etablissementet er bra for folket. Jo hardere etablissementet hetset mot Trump, jo mer positiv innstilling fikk jeg til ham, og på valgnatten krysset jeg virkelig fingrene for den beryktede forretningsmannen fra New York.

Nå etter at seieren har blitt et faktum, nyter jeg virkelig å lese avisoverskriftene. «Dyster dag for USA, verden og Sverige» skriver Aftonbladets Mats Karlsson på Utrikespolitiska institutet, «Godnatt Amerika, godnatt verden!» skriver Expressen i sin lederartikkel, i Svenska dagbladet kan vi lese overskriften «Jeg er i sjokktilstand – det utenkelige har skjedd» fra finanskvinnen Karin Forseke og i Dagens nyheter sier overskriften forfattet av (((Peter Wolodarski))) «Et dramatisk utfall som sender isende vinder over hele verden».

avisutklipp

At Donald Trump har blitt valgt som USAs president er åpenbart noe etablissementet ikke liker, og dermed noe som er bra for vårt folk og for verden.

Jeg tror ikke på noe vis at Donald Trump er et tvers igjennom godt og fantastisk menneske, jeg tror ikke han er den store lederen vårt folk venter på. Trumps seier kommer ikke til å lede til at USA blir en sunn nasjon eller til at den hvite befolkningen i landet får det optimalt. Like lite som jeg tror at Sverigedemokratene kan oppnå det i Sverige.

Men, Trumps valgseier er fortsatt spennende på mange måter (på samme måte som Sverigedemokraternas fremganger) og indikerer at folket i USA har begynt å gjennomskue sionistene. Dette året fikk vi først Brexit og nå Donald Trump. Dette er, med tanke på hvilke land det har inntruffet i, kanskje de to største hendelsene siden andre verdenskrig, der først og fremst hvite mennesker er ansvarlige, som går stikk i strid mot den selvutnevnte verdenselitens vilje og målsetning. Folket står fortsatt ikke rakrygget opp og klart til å møte sionistene ansikt til ansikt, men de er i det minste ikke lenger de samme lydige fårene som pent stiller seg på rekke.

Denne utviklingen kommer til å fortsette. I USA, i Storbritannia og i Norden. Trumps seier er et av flere bevis for at vårt folk ikke lenger kommer til å applaudere sin egen undergang og gå døden i møte uten motstand, og at (((de styrendes))) makt ikke lenger er uknuselig.