Hjem Verdensanskuelse Kulturmarxisme Kommentar angående NRKs løgnartikler om Motstandsbevegelsen og vår kamp mot homolobbyen

Kommentar angående NRKs løgnartikler om Motstandsbevegelsen og vår kamp mot homolobbyen

15

KOMMENTAR Frihetskamp vil i dag publisere to kommentar-artikler av Gjesteskribent som tar for seg NRKs hetsartikler om Motstandsbevegelsen og av kritikere av homolobbyen.

Løgnmedia, med systemmedia NRK i spissen, kjører i dag en kampanje for å normalisere og popularisere homoseksualitet i samfunnet – og samtidig kritisere og forsøke å latterliggjøre kritikere av homobevegelsen og dens samfunnsnedbrytende virksomhet.

NRK har hittil publisert tre artikler hvorav én er en såkalt filmpresentasjon av hva «ytre høyre» står for og ønsker å oppnå. Her nevnes det at man er imot ikke-europeisk innvandring. At man ønsker å fremheve og opphøye den naturlige kjernefamilien, og at man er imot såkalte ekteskap for homoseksuelle. Noen forklaring på hvorfor gis ikke, naturligvis.

Artikkel nummer to starter med en historie om et polsk homoseksuelt par som hevdes ha blitt utsatt for vold. Voldelige angrep på homoseksuelle påstås være frekvente og at Polens myndigheter skal utvise en uvilje til å oppklare og straffeforfølge dette. Forklaringen til dette er ifølge NRK at Polens regjering er en del av «ytre høyre».

Det beskrives deretter en situasjon i Europa der homoseksuelle er under angrep og nærmest er «fritt vilt» i Europas gater. Storbritannia og Frankrike løftes frem, men belegg for påstandene presenteres naturligvis ikke. Intensjonen er så klart et forsøk på å gjøre voldelig forfølgelse av homoseksuelle som en uunngåelig konsekvens av at «høyreekstremister» får politisk makt.

Artikkelen beveger seg deretter over på Norge og hovedfokus blir Den nordiske motstandsbevegelsen. NRK beskriver medlemmene som kriminelle voldsforbrytere som blant annet ønsker å stanse masseinnvandring. Deretter har man intervjuet en aktiv meningsmotstander, Kristoffer Lorang Mathisen, som hevder at Motstandsbevegelsen sprer frykt blant de homoseksuelle i Norge.

– Det har skapt mye redsel og usikkerhet blant unge, noen har ringt meg midt på natta. Når du ser hvor langt de går i resten av Europa, blir man redd for at det kan skje her, forteller Lorang til NRK.

At Lorangs såkalte frykt er oppdiktet, og ren og skjær propaganda, er ikke vanskelig å gjennomskue. Lorang er en offentlig person og står frem i løgnmedia med navn og bilde. Han er dessuten leder for organisasjonen Skeiv Ungdom i Østfold og har tidligere tatt til orde for å innskrenke rettighetene til Motstandsbevegelsen. Han gikk også ut til forsvar for en militant homogruppe som ifjor sommer okkuperte en offentlig strand i Østfold for å ha «sextreff».

Siste artikkel er en film fra Motstandsbevegelsens torgmøte i Østfold hvor man kan se en reporter fra NRK gå rundt å forsøke å intervjue aktivister fra organisasjonen. Ingen vil naturligvis stille opp, foruten om én reporter fra Nordfront TV som humoristisk går med på at de kan «intervjue hverandre». Hensikten med denne filmen er å forsøke å fremstille det som om Motstandsbevegelsen ikke vet hvorfor de ønsker å «knuse homolobbyen», men bare er imot det fordi «ytre høyre» har en irrasjonell «frykt for det ukjente».

Hovedintensjonen med å publisere disse propaganda-artiklene fra folkefiendtlige NRK er primært å kritisere, stigmatisere og latterliggjøre kritikere av homolobbyen og dens agenda. Herunder faller så klart Motstandsbevegelsen, men også mange nasjonalister, innvandringskritikere og konservative.

Det bør også nevnes her at NRK ikke én eneste gang, hverken via telefon eller e-post, har forsøkt å nå Motstandsbevegelsen for en kommentar angående saken. Ikke heller har de tatt seg bryet med å lese Motstandsbevegelsen politiske program, eller en av de svært mange artiklene her på Frihetskamp som tar opp emnet homolobbyen.

De forsøker å fremstille trusselen mot homoseksuelle som reell og dagsaktuell, og spesielt dersom såkalte «høyreekstreme» får makten. Samtidig forsøker de gjennom desinformasjon og løgner å fremstille kritikerne av homolobbyen som irrasjonelle, ignorante og hatefulle personer og grupperinger som egentlig bare har en «frykt for det ukjente».

Vi vil i løpet av dagen publisere flere artikler som belyser homolobbyen, dens agenda og ikke minst de destruktive følgene det kan få for samfunnet, folket og enkeltindividet. Neste artikkel fra meg vil hete «Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes?» og vil bli publisert her på Frihetskamp senere i dag.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Fegt av Nrk att inte sända live.
Men man vill så klart ge sig själv chansen att fulklippa.
Håller med Bergström här.
Svin!

Jens
Jens
3 år siden

At han er redd for å bli banket opp av Motstandsbevegelsen trenger jo ikke være oppdiktet, all den tid NRK og andre medier fortsetter å publisere bilder av folk med ansiktet fullt av blod og artikler om Motstandsbevegelsen ved siden av. Det er jo fremdeles noen som tror NRK har ærlige hensikter. Ang. homofile: Disse menneskene har en langt større hyppighet av rusmisbruk, psykisk sykdom og kriminalitet enn resten av befolkningen. En del av de psykiske bildet hos en homofil synes å være preget av selvforakt som ofte projiseres over på andre homofile, gjerne med aggresjon. Jeg har selv vært… Les mer »

Steinar
Steinar
Svar til  Jens
3 år siden

Homofile skyter seg selv i foten. For det første har den kulturmarxistiske homolobbyen gått frem så aggressivt og innpåsliten på folk at alt flere, om ikke de avskydde de fra før av, så avskyr de ihvertfall alt hva homofile representerer den dag idag. For det andre så arbeider disse tullingene for at muslimer skal få oppholde seg i Europa, hvilket naturligvis leder til økt motstand mot homolobbyen og homofile generelt. Homolobbyen blir bare mer og mer gjennomskuet av folk flest. Ikke bare avsløres de pedofile bakmenn, men hele deres agenda gjennomskues. Og ettersom det er homofile som har båret kulturmarxismen… Les mer »

Jens
Jens
Svar til  Steinar
3 år siden

Du finner dog flust med homofile og homovennlige mennesker i den kontrajihadistiske bevegelsen. Så for hver person som har forstått hva homobevegelsen egentlig dreier seg om, finner du også en idiot som forsvarer galskapen fordi det er politisk lønnsomt på kort sikt å ta homofile i forsvar når en skal kritisere innvandringspolitikk og venstresiden. Jeg har flere av disse personene i min omgangskrets, og ingen av dem har satt seg inn i temaet. De forstår ikke hva jeg har i mot homofile, og nekter å gi slipp på en politisk innstilling som gir dem retoriske fortrinn i debatt med venstresiden.… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Løgnmedia – og her er NRK andre MSM helt på linje – vil enten stemple homomotstandere som uvitende og redde for diversitet og «kjønnsmangfold», eller allerhelst at vi er HATEFULLE og presumptivt VOLDELIGE, og vil banke opp åpenlyse lesber og homoer på gaten. De vil aldri gi oss muligheten til å argumentere, på vitenskapelig grunnlag, mot homoagendaens helse- og samfunnskadelige virkninger, og for en naturbasert seksualitet, der den jødeinspirerte nytelsen, med prevensjon, abort, porno og homoseksualitet ikke står i sentrum, men reproduksjon og videreføring av verdifulle gener og folk.

Natteravn
Natteravn
3 år siden

«Noen forklaring på hvorfor gis ikke, naturligvis.»
Nei, og det gis det jo ikke på disse sidene heller, nå har jeg sett igjennom flere «artikler» her, og alle skriver bare at dere er imot dette UTEN å forklare hvorfor! Selv ikke HER gjør dere det, er det NRK som er inne og redigerer nettsidene deres?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Natteravn
3 år siden

https://www.frihetskamp.net/hva-vet-du-om-homolobbyen-les-deg-opp-her/
Läs igenom och återkom om du har några frågor.
Eller är du för kränkt för att tänka klart och läsa?

Steinar
Steinar
Svar til  Natteravn
3 år siden

Og med den kommentaren din, Natteravn, bekrefter du at du ikke har lest «flere artikler» på denne nettsiden.

Reodor
Reodor
3 år siden

Dette er NRKs patetiske forsøk på skadebegrensning etter Marit Rønstads bidrag på «Mot Dag-konferansen 2019» som nylig ble avholdt i Oslo.

Kort fortalt: Homolobbyen ønsker påfyll av «unge menn» som de kan bruke som sexleketøy. Disse rekrutteres gjennom PRIDE-propaganda fra NRK/msm rettet især mot unge jenter som hjernevaskes til å skifte kjønn for å bli med i «regnbuefamilien».??

Fenomenet «Rapid Onset Gender Dysphoria» beskrives her:
https://steigan.no/2019/02/det-er-en-ekstrem-okning-av-barn-og-unge-som-vil-skifte-kjonn/

Morten
Morten
3 år siden

Når homofiles rettigheter ble:

– Å blotte seg naken foran barn i all offentlighet, samtidig som man danser seksuell dans, eller gjør seksuelle tilnærmelser ovenfor andre homofile i det såkalte «pride-tog».
– Å vandre rundt i bisarre fetisj-antrekk, med dildoer, osv., i all offentlighet, foran barn.
– Å seksualisere barn, samt forsvare pedofile.
– Å lage plattform for grooming av barn.
– Å hjernevaske små barn til å bli kjønnsforvirret, samtidig som man oppmuntrer til å utføre kjønnsbytte.

Osv…

HMF
HMF
3 år siden

NRK fortjener å bli kalt for svin. Løgnpressen er feige og de fortsetter å melke løgner om motstandsbevegelsen.
NRK støtter homolobbyen og ønsker å normalisere pedofili. Blir kvalm.

Vi skal knuse og fjerne den dekadente lobbyen.

Richard
3 år siden

En ganske så vesentlig grunn til at man ikke stiller til intervju med blandt annet NRK. Dette er bare en dråpe i havet om man sammenligner med all hets og alle grove løgner dem har prestert å trykke den siste tiden og dette er vi pålagte å betale for i form av lisens.

Jeg tyder dette som desperate forsøk å sverte samt kriminalisere opposisjonen nå innfor EU-valget der det ser ut til at den nasjonalistiske ånd trekker lenger inn over europa.

Ronny
3 år siden

Ja. Her kan jeg si meg veldig enig med de fleste som har sagt sin mening om møkka kanalen Nrk og alle svina som «jobber» for dem.

Solidaritet
Solidaritet
3 år siden

Det bør også nevnes her at NRK ikke én eneste gang, hverken via telefon eller e-post, har forsøkt å nå Motstandsbevegelsen for en kommentar angående saken. Ikke heller har de tatt seg bryet med å lese Motstandsbevegelsen politiske program, eller en av de svært mange artiklene her på Frihetskamp som tar opp emnet homolobbyen. <— dette er blank løgn. I TV dokumentaren blir det vist en sekvens hvor en reporter ringer til motstandsbevegelsen for å få en kommentar, men de nekter å la seg intervjue. Man prøver faktisk flere ganger.

Johan G
Johan G
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Hvilket nummer de har forsøkt å ringe er ikke godt å si. Men det er ihvertfall ikke Motstandsbevegelsen de har ringt til.