Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Kommentar til terrorangrepet i Stockholm

Kommentar til terrorangrepet i Stockholm

KOMMENTAR Lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen, Simon Lindberg, uttaler seg om terrorangrepet i den svenske hovedstaden.

Fire personer er døde og femten er skadet etter at en stjålet varebil ble kjørt i høy hastighet ned Drottninggatan, inn i folkemengden og siden rett inn i Åhléns kjøpesenter. En usbekistaner, altså en rasefremmed av arab-mongolsk opphav, har blitt pågrepet av politiet og er etter alt og dømme den skyldige gjerningsmannen.

Først og fremst vil jeg utbringe min største sympati for de som har omkommet og blitt skadet, samt til deres familier og venner. Sorgen, sinnet og sjokket dere kjenner nå må nesten være uutholdelig.

Ryktene går at den mistenkte er muslim og IS-sympatisør. Betyr dette derfor at terrorhandlingen er Islams feil eller den Islamske Statens feil? Ja, det førstnevnte er i alle fall hva den kontrollerte opposisjon vil ha deg til å tro, og det sistnevnte er hva media og politikere vil at du skal mene.

Det er derfor statsminister Stefan Löfven hevdet i sin tale at det er morderen i seg selv som er vår fiende og ikke noen andre. Det er på bakgrunn av dette at den svenske løgnpressen Aftonbladet hedrer Zubair Ahmadi som en helt fordi han skal ha vært med på å hjelpe folk fra stedet etter angrepet, da all offentlig transport sto stille.

Men, uavhengig av IS eller islam, er det et faktum at gjerningsmannen ikke engang hadde vært i Sverige hvis det ikke var for den totalt hemningsløse innvandringspolitikken. I et sunt Sverige, styrt av politikere og media som ønsker sitt folk vel, hadde vi ikke engang måtte tenke på IS-terrorisme, for uten denne rasefremmede personen innenfor våre grenser hadde aldri denne hendelsen funnet sted.

Dette er ikke det første terrorangrep i Sverige, og merk mine ord når jeg sier at det er langt, langt, langt fra det siste. Så lenge folkeforræderske politikere forblir ved makten så vil ran, voldtekter, drap og også terror fortsette med uforminsket styrke.

Jeg vil holde denne kommentaren enkel og lett for massene å ta til seg. Jeg vil derfor unnvike fra å analysere hele situasjonen dypere. Jeg unngår å gå inn i IS’ bånd til USA og CIA eller ubehagelig tilfeldigheter rundt den amerikanske bombingen av Syria og det svenske forsvarets og FBIs terrorøvelser dagen før.

Jeg er enig i at folk døde og at det er en forferdelig tragedie uansett nøyaktig hvordan eller hvor terrorangrepet ble planlagt og organisert. Til tross for dette, er det den vanvittige politikken som har blitt ført i Sverige, sionistene og deres skitne lakeier i mediehusene og Sveriges regjering som er de som er ansvarlige for hendelsen. Det er de som har vårt folks blod på hendene. Det er disse de illsinte massene bør vende seg mot, slik at dette aldri får skje igjen!