Hjem Nyheter Norge Kommuneansatt kommunist trakasserer meningsmotstandere

Kommuneansatt kommunist trakasserer meningsmotstandere

VENSTREPAKK Til daglig arbeider han med barn og ungdom i Oslo kommune. På fritiden er han skribent på kommunistiske Radikal Portal og bedriver vulgær trakassering av meningsmotstandere.

Christian «Øyvindsønn» Boger arbeider til daglig som barne- og ungdomsarbeider i Oslo kommune, men benytter fritiden til å skrive for det folkefiendtlige kommunist-nettstedet Radikal Portal.

Radikal Portal har tidligere vært svært aktiv med å kartlegge politiske meningsmotstandere og for deretter å henge ut ikke-offentlige personer med navn og bilde på nettstedet. De er heller ikke ukjente med å ta i bruk hets og løgn for å sverte sine meningsmotstandere, som da kommunistløgneren Joakim Møllersen i april omtalte Motstandsbevegelsens aksjon i Lillehammer.

At politiet tirsdag innvilget Motstandsbevegelsens søknad om å få demonstrere i Fredrikstad, ser dog ut til å ha fått begeret til å renne over for Boger. I en vulgær melding sendt via Facebook til en kvinnelig aktivist i Motstandsbevegelsen, kommer han både med grove fornærmelser og indirekte trusler.

Den kommunistiske netthateren arbeider til daglig ved Aktivitetsskolen på Trasop skole i Oslo. Aktivitetsskolen er et annet navn på skolefritidsordning, og er for barnskoleelever fra 1. til 4. trinn, samt opp til 7. trinn for elever med spesielle behov.

Aktivitetsskolen skal være en alternativ læringsarena som understøtter skolens arbeid med elevenes faglige og sosiale utvikling, tilby læringsstøttende aktiviteter som er strukturerte og forutsigbare, samt gi rom for fysisk aktivitet og lek.

Skolene lager egne planer for sin aktivitetsskole, men forholder seg til Rammeplan for Aktivitetsskolen og Oslostandard for Aktivitetsskolen.

Har du synspunkter på at Oslo kommune ansetter en rabiat kommunistisk netthater til å passe barn, kan du sende en e-post til daglig leder for Aktivitetsskolen Trasop, Thorill Thune. Hennes e-post er: [email protected].