Hjem Nyheter Norge Kommunist-monument i Oslo vandalisert

Kommunist-monument i Oslo vandalisert

9

GLADSAK Kommunist-monumentet som er plassert utenfor Østbanehallen var torsdag morgen vandalisert med rødmaling.

Kommunist-monumentet som står utenfor Østbanehallen og bærer navnet «Knus fascismen» ble torsdag morgen funnet tilsølt med rødmaling. Avisen Dagen spekulerer i om det var en symbolsk aksjon, ettersom det torsdag ble markert at det var 75 år siden «det norske holocaust» var i gang.

Monumentet, som er laget av kunstneren Bjørn Melbye Gulliksen og er en hyllest til den kommunistiske Osvaldgruppen som ble styrt fra Sovjet og gjennomførte terroraksjoner i Norge under andre verdenskrig. En av gruppens terroraksjoner fant sted på Østbanehallen.

Osvald-gruppen, etter gruppens leder, Asbjørn «Osvald» Sunde, ble styrt fra Sovjet og sikkerhetstjenesten NKVD. Det var den dominerende terrorgruppen i årene 1941-44 og gjennomførte over hundre sabotasjeaksjoner. Gruppens opprinnelige navn var «Organisasjonen mot fascismen og til forsvar for Sovjetunionen».

I 1954 ble «Osvald» dømt til åtte års fengsel for landsforræderi og spionasje da han også etter krigen hadde fortsatt å arbeide og spionere for Sovjetunionen.

Monumentet ble støttet av Oslo kommune og finansiert av LO.

Kilde:
Osvald-monumentet tilsølt av maling

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Et monument som hyller terror og oppfordrer til hat og vold skal selvsagt ikke få stå i fred. Osvald gruppen var kriminell.

Thule
Thule
5 år siden

Kommunismen har utallige millioner liv på samvittigheten. Denne siden gir en anelse om hvor mange liv den ideologien har krevd: http://www.scottmanning.com/content/communist-body-count/

Når man da ser slike såkalte «kunstverk» bli reist i vårt land, og kommunister ikke bare i gatene, men også i parlamentet, da burde raseriet koke i enhver Nordmann med respekt for seg selv.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Vandaliserad eller korrigerad?
Jag veljer att gå før det senare.

Roar
Roar
5 år siden

Er vel på tide at folk snart lærer hvem som egentlig var krigens sanne djevler?
Helt siden disse røde djevler vant krigen har de jobbet intenst med å trekke fokus vekk fra egne forbrytelser. Dvs. egne forbrytelser som får påstanden om «holocaust» til å virke som en mild hodepine i forhold.

http://www.hellstormdocumentary.com (Det virkelige holocaust, i ordets rette forstand)

https://youtu.be/5rbeVcEDSeA

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Kommunisme og jødedom er ett og det samme. Derfor farer Vestens løgnmedia lett over denne Satans åndsmakt og terror, mens Hitlers og Tysklands heroiske krig for å bekjempe det Ondes imperium blir universelt fordømt, som et rituale. Det er bare å lese Dbl og se/lytte til NRK, og forsåvidt alle norske løgnmedia.

trackback
5 år siden

[…] Källa: Kommunist-monument i Oslo vandalisert […]

Superfascisten
Superfascisten
5 år siden

Veldig bra, men er ikke fornøyd før den fjernes for alltid 🙂

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Bra gjort.

Jævla sovjet monument

Frihet
Frihet
5 år siden

Bra! Den bør fjernes helt.