Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Kommunister forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst

Kommunister forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst

MARXISME Kommunisten Stein Kristiansen forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst i Kristiansund – løgnpressen hopper på.

Kommunisten Stein Kristiansen.
Kommunisten Stein Kristiansen.

Det er den velkjente kommunisten og Rødt-representanten Stein Kristiansen som etter Motstandsbevegelsens vekst og økte aktivisme i Rede 4, og da spesielt Kristiansund, ber kommunestyret om å ta grep mot opposisjonen ved å erklære Kristiansund som en såkalt antirasistisk by. Løgnpressen har i kjent stil hoppet på og gjør som de gjør best – lyver og hetser.

«Nazipropaganda» og grove løgner

Foranledningen til marxistenes forferdelse er at det har blitt observert «rasistisk nazipropaganda» flere steder i Kristiansund. Klistremerkene blir naturligvis konsekvent referert til som «rasistiske», av uvisse årsaker.

Avisen forsøker videre å insinuere at Motstandsbevegelsen forsøker å rekruttere barnehagebarn(!), og har lagt ved et bilde av et klistremerke som skal ha blitt satt opp på en lyktestolpe i Myra, hvor det i nærheten skal ligge en barnehage.

Tidens Krav lyver grovt og viser med all tydelighet at ærlig og redelig nyhetsformidling ikke står høyt i kurs der i gården, og synes bedre tjent med å forlede sine lesere.

Faksimile: tk.no.
Faksimile: tk.no.

Motstandsbevegelsens vekst bekymrer marxisten Kristiansen, som lyver og påstår at Motstandsbevegelsen «er voldelig og ekstremt rasistisk». Vi skal angivelig også være veldig få, men han innrømmer samtidig at andre kan finne «næring i denne giften». Kommunistene mener med andre ord at vår propaganda er svært effektiv og har potensiale til å få stor gjennomslagskraft i befolkningen. Bystyret må derfor ta affære.

«Antirasistisk sone»

For å motvirke Motstandsbevegelsens vekst har Kristiansen bedt Kristiansund bystyre om å enstemmig vedta at Kristiansund er en «antirasistisk sone». Grunnen til at organisasjonen må stoppes er det vanlige: Homolobbyen, «flyktninger», innvandring, «nazisme» og så videre.

Homolobbyen skal kunne herje fritt, anser Kristiansen og byen er helt avhengig av innvandring for å få befolkningsvekst, påstår han. At man i samme slengen utrydder urbefolkningen, nevnes naturligvis ikke.

Til slutt mener kommunisten at politiet må øke sin beredskap og innsats mot den politiske opposisjonen. Hva politiet helt konkret skal gjøre nevnes dog ikke, og den grunnlovsfestede ytringsfriheten synes ikke å bekymre Kristiansen det minste. Han ønsker kanskje at politiet skal kunne fungere som partiet Rødts egen lille «Røde Armé».

Kristiansund er dog noe for sent ute med en eventuell sonedeklarasjon – Motstandsbevegelsen har allerede erklært byen NASJONALSOSIALISTISK SONE, og det skal den fortsette å være!