Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Kommunister forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst

Kommunister forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst

24

MARXISME Kommunisten Stein Kristiansen forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst i Kristiansund – løgnpressen hopper på.

Kommunisten Stein Kristiansen.
Kommunisten Stein Kristiansen.

Det er den velkjente kommunisten og Rødt-representanten Stein Kristiansen som etter Motstandsbevegelsens vekst og økte aktivisme i Rede 4, og da spesielt Kristiansund, ber kommunestyret om å ta grep mot opposisjonen ved å erklære Kristiansund som en såkalt antirasistisk by. Løgnpressen har i kjent stil hoppet på og gjør som de gjør best – lyver og hetser.

«Nazipropaganda» og grove løgner

Foranledningen til marxistenes forferdelse er at det har blitt observert «rasistisk nazipropaganda» flere steder i Kristiansund. Klistremerkene blir naturligvis konsekvent referert til som «rasistiske», av uvisse årsaker.

Avisen forsøker videre å insinuere at Motstandsbevegelsen forsøker å rekruttere barnehagebarn(!), og har lagt ved et bilde av et klistremerke som skal ha blitt satt opp på en lyktestolpe i Myra, hvor det i nærheten skal ligge en barnehage.

Tidens Krav lyver grovt og viser med all tydelighet at ærlig og redelig nyhetsformidling ikke står høyt i kurs der i gården, og synes bedre tjent med å forlede sine lesere.

Faksimile: tk.no.
Faksimile: tk.no.

Motstandsbevegelsens vekst bekymrer marxisten Kristiansen, som lyver og påstår at Motstandsbevegelsen «er voldelig og ekstremt rasistisk». Vi skal angivelig også være veldig få, men han innrømmer samtidig at andre kan finne «næring i denne giften». Kommunistene mener med andre ord at vår propaganda er svært effektiv og har potensiale til å få stor gjennomslagskraft i befolkningen. Bystyret må derfor ta affære.

«Antirasistisk sone»

For å motvirke Motstandsbevegelsens vekst har Kristiansen bedt Kristiansund bystyre om å enstemmig vedta at Kristiansund er en «antirasistisk sone». Grunnen til at organisasjonen må stoppes er det vanlige: Homolobbyen, «flyktninger», innvandring, «nazisme» og så videre.

Homolobbyen skal kunne herje fritt, anser Kristiansen og byen er helt avhengig av innvandring for å få befolkningsvekst, påstår han. At man i samme slengen utrydder urbefolkningen, nevnes naturligvis ikke.

Til slutt mener kommunisten at politiet må øke sin beredskap og innsats mot den politiske opposisjonen. Hva politiet helt konkret skal gjøre nevnes dog ikke, og den grunnlovsfestede ytringsfriheten synes ikke å bekymre Kristiansen det minste. Han ønsker kanskje at politiet skal kunne fungere som partiet Rødts egen lille «Røde Armé».

Kristiansund er dog noe for sent ute med en eventuell sonedeklarasjon – Motstandsbevegelsen har allerede erklært byen NASJONALSOSIALISTISK SONE, og det skal den fortsette å være!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
24 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas H
Andreas H
4 år siden

Nok en løgn fra kommunistene. Ikke noe uvanlig for så vidt, men de har i hvert fall god fantasi. De får passe seg for alle barnehagebarna som snart går rundt med aktivistjakker og klistremerker hehe

Thule
Thule
4 år siden

Kommunismen er ikke politikk. Den er et anti-kulturelt våpen for å fordumme befolkningen og å gjøre dem til rotløse, identitetsløse og apatiske slaver. Politikk innebærer diskusjon, forhandling og kompromisser. Kommunismen blir innført gjennom voldelige revolusjoner som alltid resulterer i folkemord på millioner. DET er hva kommunister står for, enten de er klar over det eller ikke.

Kim
Kim
4 år siden

Vi for sende han e-post og si til han det at, sorry vi viste ikke at du følte det sånn. Men dessverre har vi allerede tatt over byen og den er og blir for alltid en nasjonalsosialistisk by/sone.

Så forhåpentligvis kan du vende deg til den nye realiteten. Om ikke så kan du alltids flytte =)

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

KommuniStein Kristiansen.
Ytterligare en av dessa företrädare för arbetarna som ser ut som han aldrig lyft ett finger och utfört ett hederligt arbete.
Återstår att se om politiet, PST och kommunstyret hörsammar ordern från politruken.

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Presterte faktisk avisen å antyde at vi forsøker å rekruttere barnehagebarn?

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine.

Denne her Stein Kristiansen har bare med å holde kjeften sin igjen!
Deres tid er over.

Kommunister: Oppgjørets time er her!

Espen
4 år siden

Disse kommunistpuddingene har ingen annen makt eller støtte enn hva dem har kjøpt seg opp kapitalistisk og desverre er det stort sett kapitalismen som regjerer, Men når Økonomien faller i vesten, som den faktisk vil gjøre når som helst skal dem endelig få muligheten til og prøve seg med hammer og sigd. Er dem heldige skal vi hjelpe dem med «Arbeidsmarkedstiltak» på samme nivå som NAV tilbyr oss «jobb» og vi vil dekke dems busskort på vei til gratisarbeidet som klapp på hodet. Det er folk som kommunistSteinen som har ødelagt samfunnet og erstattet det med et System. Et Marxistisk… Les mer »

WolfsAngel
WolfsAngel
4 år siden

En god kommunist er en død en. Det er min personlige mening da de fører med løgn, hat og fremmer en jødisk laget ideologi.

Espen
Svar til  WolfsAngel
4 år siden

Hammer og sigd er hva dem spør om. (Dem vil nok få det ettervært.) Det er dems EGEN ide. En får hva en gir.

Til understrekelse.

WolfsAngel
WolfsAngel
Svar til  Espen
4 år siden

Nettopp. Og personlig så gikk «de» løs på min familie, så jeg kommer aldri til å vise nåde.

Espen
Svar til  WolfsAngel
4 år siden

De har gått løs på alle familier i Skandinavia. Enten familiene er klar over det eller ikke .

enmann
enmann
4 år siden

Hva har myndighetene tenkt å gjøre med marxist-pesten da? Eller er de en del av den? Ser jo ut som han Kristiansen typen kunne trengt dietten til Stalin.

Roar
Roar
4 år siden

Når kommunistene sutrer i media, da smiler folket 😉

Tenk at de nå, etter å ha rasert Europa i en hel generasjon, endelig får smake på litt politisk opposisjon. «Da er det jo inderlig bra at de også er så for demokrati og ytringsfrihet, slik at vi uhindret kan komme til ordet, som enhver annen».

Espen
Svar til  Roar
4 år siden

Nasjonal Sosialismen har overasket dem før, og dem er klar over at det kan skje igjen. Derfor har dem med sine nøye håndplukkete desperate løgner allerede gått ut og stemplet Nasjonal Sosialister som fæle monstre som skal tråkkes på når dem ligger nede. Det dem dog ikke fatter er at jo mer dem tråkker på noen som ligger nede jo lavere synker Dem*, og dem som blir tråkket på får av den grunn ofte mer støtte generelt sett. Virkelighetsfjerne Norge trenger desverre en bøtte med iskaldt vann i trynet for og innse at Nasjonal Sosialismen ikke på langt nær er… Les mer »

Goy
Goy
4 år siden

Kristiansen hadde ikke overlevd lenge under sitt eget system, alternativene ville nok vært begrenset til å forsvinne i Gulag eller bli spist av sine egne. Og hvorfor kommunistene absolutt skal opprette disse kapitalistiske fri-sonene forbauser meg like mye hver gang; tror de at kapitalismen vil falle raskere hvis de hjelper nyliberalismen til å befeste posisjonene, bryte ny mark og sprenge grenser (både i overført og konkret betydning)?

Tom
Tom
4 år siden

Dette hysteriet minner mer og mer om en eller annen absurd Monty Python type sketsj. Barnehage aktivister??? HAHA 🙂

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Knappene på skjorta til den velfødde kommunisten Stein Kristiansen er potensielle drapsvåpen.

Tom
Tom
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

haha

Roar
Roar
4 år siden

Hva annet fantes i nærheten av denne lyktestolpen? Mulig det var forsøk på å rekruttere katter, forbipasserende skinkeryttere, eller hysteriske betahaner?
Hva legger han i «i nærheten av»? Inne på området til barnehagen, eller over gaten ved partiet Rødt sitt kontor? Hvor mange hammer og sigd er det ikke tagget rundt forbi, sikkert i nærheten av barnehager?

Velden
Velden
4 år siden

Det er da disse kommunistene som er skyldige i å rekruttere mindreårige til alskens galskap. I storstilt grad, i samarbeid med kommunene og næringslivet.

Mjolne
Mjolne
4 år siden

Hvorfor skal det liksom være mer aktverdig å være kommunist enn nazist, jeg bare spør.

-
-
Svar til  Mjolne
4 år siden

Det sier seg selv da. Se historien om Nazi Tysklands utryddelse av jødene under 2. verdenskrig, men auda….dere tror jo ikke på den.

Synes dere skal snakke med noen av de som var i konsentrasjonsleirene s¨å kanskje dere lærer noe……

Nordboer
Svar til  -
4 år siden
Johan G
Johan G
Svar til  -
4 år siden

Sier det seg selv? Mener du at du er mer innsatt i emnet? Vi har selv vært der du står nå, vi trodde heller ikke at læreren serverte oss vranglære, vi trodde selv på propagandaen som jevnlig ruller på History channel, men til forskjell fra deg begynte vi å se nærmere på disse anklagelser, og fant den ene løgn etter den andre. Med andre ord; vi kjenner godt til den versjon du ukritisk har valgt å tro på, vi kjenner til begge versjoner, kan du selv si det samme? Høyst sannsynlig har du aldri slått opp en eneste bok om… Les mer »

trackback
4 år siden

[…] Kommunister forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst […]