Hjem Nyheter Norge Kommunister i bråk med ungdom på flerkulturelle Tøyen

Kommunister i bråk med ungdom på flerkulturelle Tøyen

20

OSLO Det ble bråk med lokal ungdom på Tøyen, da kommunistene fra Tjen Folket skulle demonstrere. 15 kommunister ble arrestert, rapporterer politiet.

Bildet er fra 2013, da Tjen Folket deltok i 1. mai-demonstrasjonen som ble arrangert i byen.

Tjen Folket gjennomførte lørdag manifestasjon på flerkulturelle Tøyen i Oslo for å feire at det er 100 år siden jødiske bolsjeviker drepte Tsar Nikolaj II og hans familie og gjennomførte en kommunistisk revolusjon i landet, den såkalte Oktoberrevolusjonen.

Ifølge politiet skal Tjen Folket-medlemmene ha vært utstyrt med kommunistflagg, røde masker og bengalske lys.

– Tjen folket gikk rundt på Tøyen, og flere lokale ungdommer begynte å gå samme ruta. Det ble et sammenstøt, og vi var på stedet og brøt inn, forteller operasjonsleder Rune Hekkelstrand til Dagbladet.

Politiet forteller at 15 Tjen Folket-medlemmer ble anholdt. Hvorvidt det var innvandrerungdom, som kommunistene havnet i bråk med, fremkommer ikke i artikkelen.

Kilde:
15 anholdt etter håndgemeng på kommunistmarkering i Oslo

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
20 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
5 år siden

Ingen MORDERE i våre gater! Kommunismen har krevd nærmere 150 millioner liv på verdensbasis. Hvordan de kan demonstrere mot NATO under et slikt banner er helt absurd, siden kommunismen har krevd mange flere liv en terrormafiaen NATO. Pot calling the kettle black.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Håper virkelig islamist-ungdommene på Tøyen ga disse tjen-folket idiotene en skikkelig omgang med fortjent juling.

Rasetilhøeighet trumfer klassetilhørighet med god margin. Lol!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

«Lørdag kveld rykket politiet i Oslo ut etter meldinger om en ulovlig demonstrasjon på Tøyen.»
Ingen behøver tillstånd før att yttra sig.
Oslopolitiet kan låsa dørren bakom sig och kasta nyckeln.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Kommunister i vest er de mest hjernevaskede og virkelighetsfornektende vi kan tenke oss. Det «folket» de påberoper seg å slåss for vil de nådeløst utrydde som «klassefiender» når de kommer til makten, slik det har skjedd i alle kommunistdiktaturer tidligere, i varierende grad. Nyttige idioter, som her, vil gå med i det samme dragsuget.

Thule
Thule
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Navnet «Tjen folket» er diffust nok til at naive mennesker kan få seg til å tro at det er dem det gjelder. Når man ser hvem som står bak kommunismen og er fellesnevneren hver gang den innføres, så begynner det å bli ganske tydelig hvilket folk det er snakk om. Slike ordspill driver de med hele tiden. Det er en slags pervers måte å lyve indirekte på, slik at man kan skylde på offeret.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Det er jo akurat det samme som når dere snakker om folket. Som da er dere.

Thule
Thule
Svar til  Limmy
5 år siden

Mener du det er galt at man skal tjene sitt eget folk? «Tjen folket» refererer til et annet folk enn vårt.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

For en absurd kommentar 🙂

Tom
Tom
5 år siden

haha kanskje de møtte på noen afganere? Vil tro kommunisme og soviet er like upopulært i de kretsene som USA og kapitalisme.

urban66
urban66
5 år siden

Det som forbauser meg gang på gang er at slike folk som er utstyrt med kommunist symboler, feirer div kommunistiske merkedager, etc. ikke blir dømt nedenom og hjem i media, og dømt både juridisk, moralsk og politisk av ansvarlige relevante aktører. Det hadde tatt seg ut om Nasjonalsosialister skulle markere NSDAP sin maktovertagelse 30.1, med bannere og trommer! Hadde blitt et lurveleven uten like og påbud om fengsling, uthenging i media, motdemonstrasjoner, opprettelse av støttegrupper og økende økonomisk supplering av bestående, til minne om ofrene av nasjonalsosialismen og til videre bekjempelse osv osv. Phd stipendiat til personer som ønsker å… Les mer »

Vibecke
Vibecke
5 år siden

Skal si det er en enorm kontrast når man ser disse hengslete og lurvete kommunister opp mot rakrygget og sunne nasjonalsosialister 🙂

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Er ikke dette den samme bevegelsen som stadig står og buer og hyler hver gang Sian holder stand ? Håper dem fikk et spark i rævva og en vel fortjent oppvekker av multikulturismen på Tøyen.

Tom
Tom
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

kommunister som får smake multikulturens frukter og våkner blir veldig ofte nasjonalsosialister ettersom de allerede kjenner kapitalismens feil så for håpe de fikk et skikkelig spark i rævva ja 😉

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Tom
5 år siden

kommunistene fornekter seg ikke og Idiotene ler fortsatt, men når absolutt alt Herr.Breivik sa for 6 år siden faktisk har gått i oppfyllelse så langt så er det vel egentlig snart bare og innse at resten av hva han sa også vil skje. Borgerkrig i nær fremtid? Neida, det er nok 400 år til, og aldri i Norge…….

jaaspeis
jaaspeis
5 år siden

Fuglemsmo har gått opp noen kilo siden 2013 ihvertfall 😛

trackback
5 år siden

[…] Källor: 15 anholdt etter håndgemeng på kommunistmarkering i Oslo Kommunister i bråk med ungdom på flerkulturelle Tøyen […]

Line Johanssen
Line Johanssen
5 år siden

Usj for noen motbydelige fugleskremsler.
Send de til psykolog og hjelp de med den diagnose de måtte ha.

Line Johanssen
Line Johanssen
5 år siden

Det er ulovlig i Norge å maskere seg. Politilovens paragraf 11 slår fast at «det er forbudt for deltakere i et arrangement å opptre maskert, unntatt for deltakere i skuespill, maskerade eller lignende».

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Line Johanssen
5 år siden

Og et untak for deltakere i en islamsk burkamarsj….

trackback
7 måneder siden

[…] pågrepet under Arendalsuka Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann Kommunister i bråk med ungdom på flerkulturelle Tøyen Antifascister demonstrerte mot nettavis 1. mai Nye SOS Rasisme skulle demonstrere… mot frisør […]