Hjem Nyheter Kommunister i USA bevæpner seg mot hvite

Kommunister i USA bevæpner seg mot hvite

USA Under en demonstrasjon i Texas arrangert av den pro-hvite gruppen «White Lives Matter» skal kommunister ha bevæpnet seg med halv-automatiske rifler.

kommunistermedvåpen

Et bilde lagt ut på nettsiden Reddit viser en kommunistisk gruppe som kaller seg for «Den røde garde» som poserer med skytevåpen i forbindelse med protestaskjon mot «White Lives Matter» i Texas i forrige uke. «White Lives Matter» er en pro-hvit gruppe som er et motsvar til den Soros-finansierte gruppen «Black Lives Matter» ,som er kjent for voldelige opptøyer og angrep på hvite i USA den seneste tiden.

Kommunistene som er maskerte holder også opp et skilt som sier: «Make racists afraid again», som er en klar referanse til slagordet «Make America great again» som er kjent fra Donald Trumps presidentkampanje.

«Som maoistene, mener vi bestemt at hvite rasister trenger å bli møtt med og overveldet av en større kraft. Dette er grunnen til at vi har kalt for en væpnet partisan enhet under vår kommando», skriver den kommunistiske grupperingen på sosial medier.

Kommunistene blir til gjengjeld latterliggjort på sosiale medier. Flere brukere skal kommet med følgende kommentarer til bildet:

En håndfull av kommunister med rifler. I Texas. Ohhhhh. skummelt.

Skytevåpnene er kanskje skumle, men hva med mønsteret på strømpebuksene?

For å være en ekte hipster, må du ha en hipster pistol. AR-15 er så «burgeious» og russiske SKS er så ordinære.

En bruker stilte spørsmålstegn ved om det er lovlig å skjule sin identitet samtidig er i besittelse av et skytevåpen:

Er det ikke ulovlig å skjule ansiktet mens man åpent bærer et skytevåpen i Texas?

I delstaten Texas er det fult lovlig å bære skytevåpen synlig og i offentligheten om du har de rette tillatelsene til det. Å være maskert mens man håndterer våpen derimot er strengt ulovlig.

Hendelsen kommer bare en uke etter at seks kommunister ble arrestert i Austin for overfalt Donald Trump-tilhengere.

Kilder:
‘Make racists afraid again’: Texas communists take up rifles, troll White Lives Matter