Hjem Nyheter Norge Kommunistisk løgnhals vil forby Motstandsbevegelsen… i Moss!

Kommunistisk løgnhals vil forby Motstandsbevegelsen… i Moss!

10

HUMOR En fantasifull kommunist fikk nylig ufiltrert og uimotsagt komme til tale i en artikkel i Dagsavisen Østfold. Artikkelen byr på en stor dose ufrivillig komikk.

Det er Eirik Tveiten fra det folkefiendtlige kommunistpartiet Rødt, som i et forsøk på en propaganda-artikkel i Dagsavisen Østfold, ufiltrert og uimotsagt får spy ut sitt hat og sine løgner om Den nordiske motstandsbevegelsen. Løgner som for øvrig er så absurde at det hele resulterer i ren og skjær komikk.

Det var i kjølvannet av Motstandsbevegelsens offentlige aktivitet i Moss, at den løgnaktige kommunisten fikk komme til tale i Dagsavisen Østfold. Tveiten hevder selv overfor journalisten at han var på plass i Moss den dagen og registrerte mennesker som gråt langs gatene over Motstandsbevegelsens tilstedeværelse og budskap.

Bilde fra aksjonen i Moss. Notér elven av tårer som renner langs veien.

Ettersom han ikke kan noe om hverken Motstandsbevegelsen eller organisasjonens politikk, dikter han like så greit opp hva organisasjonen står for og påstår at Motstandsbevegelsen ønsker å tvangssterilisere raseblandede barn.

– Jeg så eldre folk som sto og gråt over noen av budskapene nazistene serverte, som for eksempel tvangssterilisering av barn av blandingsrase.

«Journalisten» Martin Næss Kristiansen har naturligvis ikke undersøkt sannhetsgehalten i noe av det som Tveiten påstår, eller tatt seg bryet med å kontakte Motstandsbevegelsen. I stedet kompletterer han Tveitens løgner med sine egne, og påstår at Motstandsbevegelsen er forbudt i Finland som følge av at et medlem skal ha sparket ned en tilfeldig forbipasserende – som senere døde. At den «tilfeldige forbipasserende» i virkeligheten var en aggressiv, kriminell og narkotikapåvirket meningsmotstander, eller at Motstandsbevegelsens aktivist ble frikjent for uaktsomt drap – nevnes naturligvis ikke.

Propagandisten Martini Næss Kristiansen.

Lystløgner-kommunisten Tveiten mener videre at Moss, ikke Norge, burde følge Finlands eksempel og forby Motstandsbevegelsen. At en kommune ikke har mulighet til å forby organisasjoner, nevner naturligvis ikke den såkalte journalisten.

Artikkelen avsluttes med en tirade av løgner som er så absurde og fantasifulle at vi like godt kan sitere den løgnaktige kommunistgalningen:

– Dette er ikke et spørsmål om ytringsfrihet, men et spørsmål om vi vil tillate at en voldelig terrororganisasjon skal få fotfeste i Moss, bruke vår by for å synliggjøre seg, spre hatretorikk og trakassere byens innbyggere og næringsliv – og gjøre det farlig å ferdes i byen.

Stang ut, og bedre lykke neste gang!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
4 år siden

Haha herlighet for en klovn. Det må være noe rart i drikkevannet i Moss som har så mange galninger og pakk.

Richard
Svar til  Nordboer
4 år siden

Mange fine folk i Moss men dessverre så har rødingene etablert seg og jobber aktivt mot folkefelleskapet. Dette skal vi forandre på.

Daniel
Daniel
4 år siden

Har media lov til å komme med slike løgner? Finnes det ikke presseskikk?

Richard
Svar til  Daniel
4 år siden

Skal man utgå ifra grunnloven så er svaret klart nei men bekjemper man forræderne slik som vi gjør så er tydeligvis alt av skitne tapermetoder lov så lenge det er til fordel for kulturmarxismen.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Daniel
4 år siden

Der finnes noe som heter pressens faglige utvalg (PFU) som er pressens egen «vaktbikkje» (http://presse.no/pfu/sporsmal-og-svar/). (Det vil dog være betimelig å spørre seg om man som nasjonalsosialist vil kunne få en objektiv behandling i dette utvalget … ) I tillegg er det slik at selv om man har ytringsfrihet så kan man ikke tillate seg å ytre hva som helst. Det er dog ikke lenger straffbart å fremsette det man kaller ærekrenkelser (jf. den «nye» straffeloven), men man vil kunne idømmes erstatningsansvar (økonomisk kompensasjon til den «forulempede» part) om man fremsetter uriktige påstander som medfører krenkelse og eller økonomisk tap… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Sitat: «Tveiten hevder selv overfor journalisten at han var på plass i Moss den dagen og registrerte mennesker som gråt langs gatene over Motstandsbevegelsens tilstedeværelse og budskap.»

…Ja da var det nok snakk om gledestårer!
LMAO ? ? ?

Richard
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Det var det faktisk. At folk stadig blir trakasserte av kommunister som ønsker å oppløse all form for moral og nasjonal stolthet i samfunnet med deres hat og forakt for nordisk kultur er noe som selvfølgelig ikke omfavnes, og dette la vi godt merke til den dagen. Når noen endelig står opp for sitt folk slik som vi gjør så er det en gledens dag for mange. Vi kommer til å fortsette med dette og rykker stadig fremover mot en lysere fremtid. I mellomtiden så lirer kulturmarxisten av seg løgner og man kan si at det ikke er første gangen… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

Hvis ikke dette er en jøde…

Espen
Espen
4 år siden

Motstandsbevegelsens politikk er å finne her Tveiten: https://www.motstandsbevegelsen.org. Må være pinlig å bli tatt i en slik grov løgn. Enhver kan jo gå inn å lese det politiske program til motstandsbevegelsen og fort finne ut at det ikke står skrevet noe sted hva han påstår.

trackback
3 år siden

[…] LES OGSÅ: Kommunistisk løgnhals vil forby Motstandsbevegelsen… i Moss! […]