Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Kommunistpakk i Moss: – Dere ville gasse tippoldemor!

Kommunistpakk i Moss: – Dere ville gasse tippoldemor!

23

KOMMUNISME Da Motstandsbevegelsens Kampgruppe 103 i vår besøkte Moss ble de forulempet av kommunistpakk som hadde forvekslet dem med hollywoodnazister (fra Sverige).

Alberte Bekkhus fra Rød Ungdom og Leon Nathaniel Stellander fra Sosialistisk Ungdom. Foto: Nrk/Facebook.
Alberte Bekkhus fra Rød Ungdom og Leon Nathaniel Stellander fra Sosialistisk Ungdom. Foto: Nrk/Facebook.

Det var Alberte Bekkhus (Rød Ungdom) og Leon Nathaniel Stellander (Sosialistisk Ungdom) som foruten å sabotere for politisk opinionsdannelse og tyveri av samfunnsinformasjon presterte å anklage Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister for å være hollywoodnazister med den forvirrede beskyldningen at «Dere ville gasse tippoldemor!», da de besøkte Moss i Østfold for å spre det nasjonalsosialistiske budskapet.

På Facebook skryter de to kommunistene av hvordan de river ned plakater fra oppslagstavler og stjeler flyveblader fra parkerte biler, og ender opp med en salig røre av 22. juli, Benjamin Hermansen og konsentrasjonsleire. Stellander truer også med å henge ut våre allerede offentlige aktivister, men Bekkhus nøyer seg med å benekte «den hvite rase».

Tippoldemors familie var jødisk. Idag sto jeg ansikt til ansikt med nazister fra Den Nordiske Motstandsbevegelse. Dette er mennesker som hyller Hitler og benekter Holocaust. Idag sendte Leon meg en melding: det var ikke bare klistremerker i byen, de hadde lagt skriv i bilruter og hengt opp plakater. Vi tok ned sikkert 100+ ark. Vi planlegger aldri å møte nazzer. Vi unngår konfrontasjon. Men da to nazister kom opp til Leon og meg, rett etter at vi hadde rivd ned «norsk revolusjon» og «nasjonalsosialistisk sone», var det bittelitt for seint å stikke. Da de tok opp plakater og han ene «heila» meg, var det klart at de var nazister. Tippoldemor var av jødisk avstamning. «Dere ville gasse tippoldemor», sa jeg. «De blir dusj på deg og» var svaret. Seinere samla de seg, 5-6 stykker, pekte mot oss. Dette er mange. Dette er nazister. Dette er mennesker som benekter folkemord. Dette er mennesker som argumenterer for «den hvite rase». Dette er mennesker med ett mål for øye: å gjennoppta Hitlers prosjekt. Glem aldri konsentrasjonsleirene. Glem aldri Benjamin Hermansen. Glem aldri 22. juli. Glem aldri at nazismen er en pest, og den sprer seg fort. Høyrepopulismen er på frammarsj, og the way to go er ikke å snakke om «ja men ytringsfriheten». Vi må stå samla, høyreside som venstreside(og det sier jeg sjelden), skeiv eller streit, ateist eller religiøs. Vi har vunnet over nazistene en gang. La oss håpe det ikke går så langt som sist, men vi skal faen meg vinne igjen. PS: han til venstre er fra sør/Vestlandet, og han til høyre var svensk. Jævla nazipakk, gå til helvete. For husk: hele verden hater nazister!
Alberte Bekkhus fabler på Facebook.

Med gullkorn som «Da de tok opp plakater og han ene «heila» meg, var det klart at de var nazister.», «5–6 stykker, pekte mot oss. Dette er mange. Dette er nazister.» og «Glem aldri konsentrasjonsleirene. Glem aldri Benjamin Hermansen. Glem aldri 22. juli.» vil dette eposet bli en garantert klassiker på nasjonalsosialistiske samlinger, både før og etter seieren.

Leon Nathaniel Stellander skryter av at han saboterer for en politisk organisasjon han ikke engang vet navnet på.
Leon Nathaniel Stellander skryter av at han saboterer for en politisk organisasjon han ikke engang vet navnet på.

Leon Nathaniel Stellander er en av disse kommunistiene som bare er interessert i å ødelegge – han vet ikke engang hva organisasjonen han saboterer for heter. På den andre siden gir han oss gratis reklame på sin Facebook-side. Her viser den rusforherligende Stellander hvordan etablissementets politikk føres: med flaska i kjeften. Sosialistisk Venstreparti må være stolte av denne godgutten.

Leon Nathaniel Stellander reklamerer for Motstandsbevegelsen på Facebook.
Leon Nathaniel Stellander reklamerer for Motstandsbevegelsen på Facebook.

Jeg har vært i kontakt med kampgruppesjef Richard Eide for å høre hva som skjedde i Moss.

Hei Richard, vi på Frihetskamp har fått høre om hvordan din kampgruppe kom utfor kommunister i Moss. Kan du fortelle hva som skjedde?

– Vi hadde vært en tur i Horten for å spre Motstandsbevegelsens propaganda og bestemte oss for å fortsette aksjonen i Moss, hvor vi fant mange gode steder å sette opp plakater på. Da vi var på vei hjemover så vi at noen rev ned plakatene våre, så jeg synte det var greit å ta et par bilder. De løp fort vekk, men ble stående et stykke unna og kom tilbake igjen for å prøve å føre en diskusjon om hva vi driver med og står for. Dette resulterte i at de viste fingern og slang dritt i stedet for å prøve å føre noen fornuftig dialog. Vi fortsatte da å gå mot togstasjonen mens de gikk rundt kvartalet og møtte oss igjen akkurat da vi sto ved siden av et annen vennegjeng der en hadde spurt meg om sigaretter og fyr. De antok da at dette var flere «nazister» ifølge deres Facebook-statuser. Etter dette ble det togtur hjem.

Sa dere virkelig at de skulle få dusje?

– Nei, selvfølgelig ikke, det ble ikke uttalt noe om noen dusj eller gass slik som de har fremlagt episoden.

Er dette vanlig oppførsel hos kommunistene i Østfold?

– Det finns nok noen kommunister som kan oppføre seg, men man møter ofte på enkelte som tydeligvis mangler god oppdragelse og som heller aldri klarer å føre noen vettig debatt om noe som helst. Kan tillegge at en bra del av tilhengerne til Rødt er svært unge individer som dessverre ikke har skjønt hva dem støtter.

Kommer du til å avslutte ditt engasjement i Motstandsbevegelsen etter dette?

– Haha nei, det er det ikke snakk om. Om inget annet så får man enda mer kampvilje når det oppleves hva alternativet til vår politikk bidrar med.

Har du noen siste ord til Frihetskamps lesere?

– Det har jeg: Kom gjerne bort og snakk med oss dersom dere er nysgjerrige og ønsker å vite hvorfor vi engasjerer oss og hvorfor det er viktig å føre denne kampen for vårt folk. Vi tar mer enn gjerne en diskusjon og informerer med åpne kort om hva Motstandsbevegelsen står for.

Takk for intervjuet Richard, vi venter i spenning på den neste historien fra Kampgruppe 103s eventyr i Østfold.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
23 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Stor humor. : )
Al berte och Le on ska ha stort tack.

Jens
Jens
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Stor takk til deg også Tommy, du er kilde til mang en god latter 🙂

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Jens
4 år siden

Ikke sant?
Du får lage en artikkel. ; )

Muh
Muh
4 år siden

Kommunist, offerkoften, en livlig fantasi, og ingen grenser for hva man kan finne på å dikte opp, …jammen traff dere på en (((survivor))).

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

Ikke bare tippoldemor, men hele slektstreet?

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Ser ut som små barn det der som ikke har peiling på noe.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

De sionistiske kapitalistene i USA finansierte for hundre år siden (((Den russiske revolusjon))) der kristne russere, som (((kommissærene))) omtalte som «rasister», ble massakrert i hopetall. Dette er dokumentert vitenskapelig i motsetning til røverhistoriene om «muh-gassing av jøder», som er ren og skjær Hollywood-humbug.

(((Kapitalistenes))) revolusjonære-idioter er idag IS-jihadistene som utfører deres skitne arbeid på bakken i Syria med full flystøtte fra den kriminelle terrororganisasjonen NATO. Same shit new wrap, som det heter.

Espen
Espen
4 år siden

«Dere ville gasse tippoldemor». Hvor gammel tror han at vi er? Dere skulle sagt at han ville sende deres tippoldemor til gulag, voldta og torturere til døde, slik de jødiske kommunistene faktisk gjorde dengang. Så skulle dere felt noen tårer og kalt han et monster som stod ansvarlig for de 100+ millioner av hvite som mistet sine liv under jødisk terrorisme som feiet over Russland og Europa dengang. Dette «holocaust»- kortet disse jøder stadig bruker begynner å bli noe utdatert nå. Virkelig synd om spjælingen om han virkelig tror på denne gassemyten, men ikke er istand til å lære om… Les mer »

Johan Slåttavik
Johan Slåttavik
4 år siden

Kommunistene er glade i rus.

Sam
Sam
4 år siden

Er det tilfeldig at dere skriver kommunister i stedet for sosialister, som er det de identifiserer seg som og som er den politiske retningen de følger? Eller er det et bevisst grep for å skape assosiasjoner og radikalisere ‘motstanderene’ for å se mer moderate ut og fremstå som en gruppe med større oppsluttning, selv om dere er i svært mindretall?

Arngard
Arngard
Svar til  Sam
4 år siden

Er det tilfeldig at dere skriver nynazister/nazister i stedet for nasjonalsosialister? Eller er det et bevisst panisk grep for å skape assosiasjoner til ymse nazi-hollywood-thrillere og således forsøke å demonisere deres meningsmotstandere? Og det i en tid hvor dere selv har innsett at vinden har snudd, at nasjonalsosialismen er på fremmarsj, og at dere kommunister bare mister mer og mer støtte?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Sam
4 år siden

Flertallet av landets etnisk nordiske befolkningen ønsker ikke å bli utryddet av fremmede raser som de (((internasjonale sosialistene/kommunistene/kapitalistene))) samarbeider om å importere.

Den tause majoritet støtter oss som er nasjonalsinnede idag. Med vår side regner jeg: nasjonalister/nasjonalsosialister/nasjonalkonservative. At du tar det for en seier at folk ikke tørr å snakke høyt om det de egentlig mener forteller jo i grunn alt om dagens folkefientlige regime/PST.

Tom
Tom
4 år siden

Kommunister takk for en go latter. Det forlenger som sagt livet!

Svar
Svar
4 år siden

Haha genialt, jeg er ikke kommunist en gang ?

Arngard
Arngard
Svar til  Svar
4 år siden

Den type sosialisme som disse unggutter er fan av tilhører kommunismen, enten de er «ultra eller light», som det også kalles. Tar man seg en tur inn i lokalene til Rødt, SV, AP, eller et av de andre kommunistiske grener, vil man der høyst sannsynlig finne flagget med hammer og sigd på veggen. Hvilket var å finne her i SVs lokaler, og i LO sine lokaler. Og ikke minst blant deres medlemmer. Så, ro ro…

Svar
Svar
Svar til  Arngard
4 år siden

Det samme med deres feiring av Hitlers bursdag, hva gjør dere til «ikke nazister», med nasjonalsosialister? Er det flaut å bli kalt det?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Svar
4 år siden

Hva har du egentlig mot fredsforkjemperen Adolf Hitler om du er en ekte sosialist? Hitler frigjorde jo arbeiderklassen fra kapitalistenes utplyndring. Har du ikke hatt tilgang til internett de siste 20 årene eller spiller du bare retard?

Og herr Svar; du tror vel alvorlig talt ikke på denne lættis-løgnen om at jødene ble gasset i gasskamre av oss slemme nazier/nasjonalsosialister? Det er nesten for vanskelig å respektere meningsmotstandere som er så føkkings duste i 2018.

Svar
Svar
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Dere har ingen kilder som støtter deres teorier om at jødeutryddelsen ikke skjedde, utenom denne nettsiden. Hvor får dere disse ideene fra?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Svar
4 år siden
Espen
Espen
Svar til  Svar
4 år siden

Jammen ser det ut som guttungen har lite peiling, det både når det kommer til sin egen ideologi, samt den nasjonalsosialistiske verdensanskuelse. Ikke et ukjent fenomen blant disse. De er bare som papegøyer som repeterer hva de har hørt fra sine løgnaktige ledere. Nasjonalsosialister har aldri kalt seg nazister. Nazist er et ord oppfunnet av marxisten og jøden Konrad Heiden og ble brukt av kommunistene som et forulempende ord mot nasjonalsosialister. Så hvorfor skulle vi være så dum å bruke dette ord om oss selv? Ville du kalt deg en idiot om vi brukte dette ord fremfor kommunist? Videre har… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Svar
4 år siden

Haha genialt, og jeg er ikke nynazist/nazist en gang. Hilsen en nasjonalsosialist ?

Espen
Espen
Svar til  Svar
4 år siden

Ikke kommunist sier du? Jeg tror nok heller det at dere ikke har snøring på den politikk dere forfekter, som de fleste andre snørrvalper som henger med disse kommunistgrupperinger. Ser man nærmere på bildet her, hva finner man hos guttungen som liksom tilhører det mer «kommunist-light» partiet SV? Ser man nærmere på bilde har jo guttungen tegnet hammer og sigd på pimp-dressen sin 🙂 Men neida…»ingen kommunist». Og når det kommer til partiet rødt, ja, så sier det seg selv.

Roar
Roar
4 år siden

Frekke unger med en høyst livlig fantasi.