Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Kommunistpakk i Moss: – Dere ville gasse tippoldemor!

Kommunistpakk i Moss: – Dere ville gasse tippoldemor!

KOMMUNISME Da Motstandsbevegelsens Kampgruppe 103 i vår besøkte Moss ble de forulempet av kommunistpakk som hadde forvekslet dem med hollywoodnazister (fra Sverige).

Alberte Bekkhus fra Rød Ungdom og Leon Nathaniel Stellander fra Sosialistisk Ungdom. Foto: Nrk/Facebook.
Alberte Bekkhus fra Rød Ungdom og Leon Nathaniel Stellander fra Sosialistisk Ungdom. Foto: Nrk/Facebook.

Det var Alberte Bekkhus (Rød Ungdom) og Leon Nathaniel Stellander (Sosialistisk Ungdom) som foruten å sabotere for politisk opinionsdannelse og tyveri av samfunnsinformasjon presterte å anklage Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister for å være hollywoodnazister med den forvirrede beskyldningen at «Dere ville gasse tippoldemor!», da de besøkte Moss i Østfold for å spre det nasjonalsosialistiske budskapet.

På Facebook skryter de to kommunistene av hvordan de river ned plakater fra oppslagstavler og stjeler flyveblader fra parkerte biler, og ender opp med en salig røre av 22. juli, Benjamin Hermansen og konsentrasjonsleire. Stellander truer også med å henge ut våre allerede offentlige aktivister, men Bekkhus nøyer seg med å benekte «den hvite rase».

Tippoldemors familie var jødisk. Idag sto jeg ansikt til ansikt med nazister fra Den Nordiske Motstandsbevegelse. Dette er mennesker som hyller Hitler og benekter Holocaust. Idag sendte Leon meg en melding: det var ikke bare klistremerker i byen, de hadde lagt skriv i bilruter og hengt opp plakater. Vi tok ned sikkert 100+ ark. Vi planlegger aldri å møte nazzer. Vi unngår konfrontasjon. Men da to nazister kom opp til Leon og meg, rett etter at vi hadde rivd ned «norsk revolusjon» og «nasjonalsosialistisk sone», var det bittelitt for seint å stikke. Da de tok opp plakater og han ene «heila» meg, var det klart at de var nazister. Tippoldemor var av jødisk avstamning. «Dere ville gasse tippoldemor», sa jeg. «De blir dusj på deg og» var svaret. Seinere samla de seg, 5-6 stykker, pekte mot oss. Dette er mange. Dette er nazister. Dette er mennesker som benekter folkemord. Dette er mennesker som argumenterer for «den hvite rase». Dette er mennesker med ett mål for øye: å gjennoppta Hitlers prosjekt. Glem aldri konsentrasjonsleirene. Glem aldri Benjamin Hermansen. Glem aldri 22. juli. Glem aldri at nazismen er en pest, og den sprer seg fort. Høyrepopulismen er på frammarsj, og the way to go er ikke å snakke om «ja men ytringsfriheten». Vi må stå samla, høyreside som venstreside(og det sier jeg sjelden), skeiv eller streit, ateist eller religiøs. Vi har vunnet over nazistene en gang. La oss håpe det ikke går så langt som sist, men vi skal faen meg vinne igjen. PS: han til venstre er fra sør/Vestlandet, og han til høyre var svensk. Jævla nazipakk, gå til helvete. For husk: hele verden hater nazister!
Alberte Bekkhus fabler på Facebook.

Med gullkorn som «Da de tok opp plakater og han ene «heila» meg, var det klart at de var nazister.», «5–6 stykker, pekte mot oss. Dette er mange. Dette er nazister.» og «Glem aldri konsentrasjonsleirene. Glem aldri Benjamin Hermansen. Glem aldri 22. juli.» vil dette eposet bli en garantert klassiker på nasjonalsosialistiske samlinger, både før og etter seieren.

Leon Nathaniel Stellander skryter av at han saboterer for en politisk organisasjon han ikke engang vet navnet på.
Leon Nathaniel Stellander skryter av at han saboterer for en politisk organisasjon han ikke engang vet navnet på.

Leon Nathaniel Stellander er en av disse kommunistiene som bare er interessert i å ødelegge – han vet ikke engang hva organisasjonen han saboterer for heter. På den andre siden gir han oss gratis reklame på sin Facebook-side. Her viser den rusforherligende Stellander hvordan etablissementets politikk føres: med flaska i kjeften. Sosialistisk Venstreparti må være stolte av denne godgutten.

Leon Nathaniel Stellander reklamerer for Motstandsbevegelsen på Facebook.
Leon Nathaniel Stellander reklamerer for Motstandsbevegelsen på Facebook.

Jeg har vært i kontakt med kampgruppesjef Richard Eide for å høre hva som skjedde i Moss.

Hei Richard, vi på Frihetskamp har fått høre om hvordan din kampgruppe kom utfor kommunister i Moss. Kan du fortelle hva som skjedde?

– Vi hadde vært en tur i Horten for å spre Motstandsbevegelsens propaganda og bestemte oss for å fortsette aksjonen i Moss, hvor vi fant mange gode steder å sette opp plakater på. Da vi var på vei hjemover så vi at noen rev ned plakatene våre, så jeg synte det var greit å ta et par bilder. De løp fort vekk, men ble stående et stykke unna og kom tilbake igjen for å prøve å føre en diskusjon om hva vi driver med og står for. Dette resulterte i at de viste fingern og slang dritt i stedet for å prøve å føre noen fornuftig dialog. Vi fortsatte da å gå mot togstasjonen mens de gikk rundt kvartalet og møtte oss igjen akkurat da vi sto ved siden av et annen vennegjeng der en hadde spurt meg om sigaretter og fyr. De antok da at dette var flere «nazister» ifølge deres Facebook-statuser. Etter dette ble det togtur hjem.

Sa dere virkelig at de skulle få dusje?

– Nei, selvfølgelig ikke, det ble ikke uttalt noe om noen dusj eller gass slik som de har fremlagt episoden.

Er dette vanlig oppførsel hos kommunistene i Østfold?

– Det finns nok noen kommunister som kan oppføre seg, men man møter ofte på enkelte som tydeligvis mangler god oppdragelse og som heller aldri klarer å føre noen vettig debatt om noe som helst. Kan tillegge at en bra del av tilhengerne til Rødt er svært unge individer som dessverre ikke har skjønt hva dem støtter.

Kommer du til å avslutte ditt engasjement i Motstandsbevegelsen etter dette?

– Haha nei, det er det ikke snakk om. Om inget annet så får man enda mer kampvilje når det oppleves hva alternativet til vår politikk bidrar med.

Har du noen siste ord til Frihetskamps lesere?

– Det har jeg: Kom gjerne bort og snakk med oss dersom dere er nysgjerrige og ønsker å vite hvorfor vi engasjerer oss og hvorfor det er viktig å føre denne kampen for vårt folk. Vi tar mer enn gjerne en diskusjon og informerer med åpne kort om hva Motstandsbevegelsen står for.

Takk for intervjuet Richard, vi venter i spenning på den neste historien fra Kampgruppe 103s eventyr i Østfold.