Hjem Nyheter Konflikt i familien Trump/Kushner hevder ny bok

Konflikt i familien Trump/Kushner hevder ny bok

1

USA En ny bok om den amerikanske presidenten Donald Trump hevder at forholdet mellom Trump og Kushner-familien ikke er så godt som bildet som blir presentert utad.

Ivanka Trump og Jared Kushner. Foto: Reuters

Den amerikanske presidenten Donald Trump skal angivelig ha et sammensatt syn på datteren og svigersønnens involvering i hans presidentgjerning. Utad har det tilsynelatende vært et godt samarbeid med gjensidig forståelse, men i en ny bok hevdes det at dette er langt fra tilfellet.

Datteren Ivanka Trump og hennes jødiske ektemann Jared Kushner har blitt mer og mer delaktige i Trumps presidentutøvelse, hvor svigersønnen nå har høyeste sikkerhetsklarering og er gitt mandat til å utforme og implementere et nytt fredskart for Midtøsten. Ivanka på sin side er nok mest beryktet for å ha påvirket sin far til å bombe en flyplass tilhørende den syriske armeen, basert på hennes følelser etter å ha sett nyhetsinnslag omhandlende påståtte gass-angrep i landet. I følge journalisten Vicky Ward, som har skrevet «Kushner Inc», skal Trump imidlertid ved en anledning ha beordret de to tilbake til New York.

Hvor reel denne antipatien og konflikten er vil være vanskelig å fastslå, men det kan se ut som om ekteparet Kushner har etablert seg i Det hvite hus og utøver mer enn en fotovennlig rådgivningsgjerning. Ivanka gikk også hardt ut mot det hun omtalte som farens angivelige urettferdige innvandringspolitikk, dette før presidentens State of the Union-tale hvor han tok til orde for å ta inn flere innvandrere enn USA noen gang har gjort (noe han for øvrig har sagt helt siden valgkampen startet i 2015, men som hans tilhengere har oversett).

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

En ting har nå Trump klart å vise, og det er hvor mye makt jødene har i USA.