Hjem Nyheter Norge Konfrontasjon i Kristiansund – Sint meningsmotstander påstår hun ble angrepet

Konfrontasjon i Kristiansund – Sint meningsmotstander påstår hun ble angrepet

12

KONFRONTASJON Et medlem av Motstandsbevegelsen forteller at han delte ut flyveblad i Kristiansund da en kvinnelig meningsmotstander skal ha reagert med sinne og forsøkt å rive flyveblader ut av hendene hans. Nå påstår hun ovenfor systemmedia at hun ble angrepet og slått.

Det var i forbindelse med en flyvebladsutdelig i Kristiansund at en kvinnelig meningsmotstander skal ha reagert med sinne og forsøkt å rive flyveblader ut av hendene på et medlem fra Den nordiske motstandsbevegelsen. Hun skal senere ha påstått ovenfor media at hun ble angrepet og slått.

Frihetskamp har vært i kontakt med vedkommende som delte ut flyveblad i Kristiansund, for å høre hans versjon av hendelsen.

Ovenfor Frihetskamp forteller vedkommende at han ved rådhusplassen i Kristiansund delte ut flyveblad til en mann som satt i et busskur, og at han var på vei til å skulle dele ut flyveblad til en kvinne som også satt i busskuret, da denne kvinnen plutselig reagerte i sinne ved å først si at hun «ikke ville ha den rasistiske dritten der», for deretter på vei opp fra benken ha forsøkt å rive flyveblader ut av hendene hans. Han skal da ha reagert med å dytte henne tilbake på benken og forsøkt å ta tilbake flyveblad, men bestemte seg fort for å la det være. Deretter skal han ha kalt henne «ei feministisk fitte» idet han dro derfra.

På vei hjem skal han ha blitt stoppet av politiet, hvorpå han forklarte hva som hadde skjedd.

På spørsmål om hva han mener ikke stemmer av det som systemmedia har skrevet om hendelsen, forteller han følgende:

– Som vanlig tar løgnmedia det for gitt at våre meningsmotstandere snakker sant, og de forhåndsdømmer og henger ut nasjonale før man i det hele tatt er siktet eller dømt. Jeg er ikke overrasket over at saken er blitt fremstilt som den er blitt, med overdrivelser og rene løgner.

– Hun ble dyttet tilbake på benken etter at hun forsøkte å rive flyveblader ut av hendene mine, hun ble hverken slått eller plutselig angrepet. Det var hun selv som startet med å oppføre seg aggressivt og rive flyveblader ut av hendene mine, så derfor ble hun dyttet tilbake, forteller han.

Foruten systemmedias forhåndsdømming, har øvrige meningsmotstandere nærmest hylt om henrettelse i ulike kommentarfelt og bruker kvinnens versjon av hendelsen for alt det er verdt, ved å blant annet arrangere en markering mot «nazisme».

Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge forteller ovenfor Frihetskamp at de dog ikke kommer til å dømme sine medlemmer på bakgrunn av hva løgnmedia eller øvrige meningsmotstandere måtte si, skrive eller føle, men at saken, om ikke den henlegges, vil gå til retten og deretter utredes internt i Motstandsbevegelsen, etter egne regler.

Les også:
Aggressiv meningsmotstander sprer løgner i media
Sosialdemokrater i panikk etter at Motstandsbevegelsen aksjonerte
Motstandsbevegelsen atter i konfrontasjon med venstreekstremister i Lund

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

De tror de kan gå til angrep og rive flyveblader ut av hendene på en, uten å bli dyttet tilbake? Har selv møtt hysteriske feminister som tror de kan gjøre hva de vil uten å bli skuffet tilbake. Skriker en i ørene, veiver med hendene og prøver å stjele flyvebladene fra deg. De bør lære seg at slik ikke er akseptabelt. Skulle bare mangle at hun ble dyttet tilbake.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Kanskje hysteriske meningsmotstandere kan slutte med å rive flyveblader ut av hendene på folk?

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Eg hadde reagert på akkurat samme måte om noen hadde prøvd å rive noe ut av mine hender!

Det er bare og si nei takk om man ikke vil ha!

Tom
Tom
3 år siden

Det sier seg jo selv at man dytter unna en rabiat person som prøver å rive noe ut av hendene på en. Særlig med tanke på at vi i Motstandsbevegelsen har enkelte fiender som ikke er helt god i hodet. Du taklet situasjonen helt rett kamerat!

Hanne
Hanne
Svar til  Tom
3 år siden

Helt enig.

N.S
N.S
3 år siden

Helt rett agert

Kai
Kai
3 år siden

Ville gjort det samme

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Enkelte rabiate feminister er totalt «unhinged», og reagerer voldsomt på det de oppfatter som «rasisme» eller «fremmedfiendtlighet». Da kobler hjernen ut – om de har en hjerne da – og de oppfører seg som hysteriske sluts og/eller dykes, som de ofte er. Våre menn må opptre rolig, fattet og bestemt i slike situasjoner, selv om det ikke er enkelt.

Richard
3 år siden

Noe av det samme skjedde sist vi hadde en offentlig aksjon i Fredrikstad for noen måneder tilbake. En ustabil og rabiat kvinne prøvde å ta eller ødelegge kameraet mitt og ble dyttet vekk midt på åpen gate. Hun ringte da politiet og informerte om at vi hadde angrepet. Politiet møtte opp med to biler grunnet det men ga seg når de fant ut at vi hadde filmet hele greia og kunne motbevise det lett.

Tony
Tony
3 år siden

De kunne reist ned til Grønland/Oslo og rive ut dopet på hendene til dem som selger til ungene de har i steden så ville dem vært heldige hvis dem fortsatt har hender igjen.

Hanne
Hanne
3 år siden

Venstresiden melker dette mye om dagen, for en gjeng idioter.
Jeg syntes personlig at vår kamerat her gjorde en bra jobb. Reagerte på en bra måte. Støtter kameraten vår hundre prosent.

David T
David T
3 år siden

Sikkert ei lubben venstreekstremist med rosa hår og kort pannelugg