Hjem Nasjonal kamp Konfrontasjon med venstreekstremister i Stockholm

Konfrontasjon med venstreekstremister i Stockholm

0

KAMP: Konfrontasjoner oppstod da et 30-talls motstandsmenn marsjerte inn midt under en antirasistisk demonstrasjon sør i Stockholm i dag.

kärrtorp-2

For litt over en uke siden ble det kjent at det skulle holdes en «antirasistisk» demonstrasjon i Kärrtorp i Stockholm, etter initiativ fra organisasjonen Nätverket Linje 17. Demonstrasjonen var spesifikt rettet mot Motstandsbevegelsen, som i lengre tid har trappet opp kamparbeidet sør i byen.

Den venstreekstreme terrororganisasjonen Revolutionära Fronten meddelte at de kom til å delta i demonstrasjonen, det samme regnet man med at også øvrige deler av den voldelige venstrefløyen ville gjøre.

rf_karrtorp

bild-4

Motstandsbevegelsen bestemte seg for å arrangere et mottiltak. Et 30-talls av organisasjonens dedikerte toget inn midt blant de «antirasistiske» demonstrantene.

Mellom klokken 12.00 og 12.30 var det fullt slagsmål i gaten, og en av Motstandsbevegelsens aktivister ble knivhugget. Rundt klokken 13.00 ble aktivistene undersøkt av politiet.

BbhevIoIYAABUE7.jpg-large-460x613

En av Nordfronts journalister beskriver aksjonen:

Vi har gjort bra fra oss. I begynnelsen ble «demonstrasjonen» drevet tilbake. Da politiforsterkningene kom til stedet fikk de røde pøblene nytt mot og gikk til angrep. Under tumultene ble en av deltakerne i Motstandsbevegelsens aksjon stukket flere ganger i ryggen med kniv. Han ble alvorlig skadet, men var ved godt mot før han ble fraktet til sykehus. Politiet på stedet oppførte seg veldig aggressivt og brukte store mengder pepperspray. De fleste deltakerne i Motstandsbevegelsens aksjon ble pågrepet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg