Hjem Artikler Konsekvent inkonsekvent

Konsekvent inkonsekvent

21

FORBUD Arjuna kommenterer sjefjøden Ervin Kohns seneste utspill.

Den ungarske jøden Ervin Kohn, som tilfeldigvis oppholder seg i Norge og som er forstander i Det mosaiske trossamfunn i Oslo og 2. nestleder i Antirasistisk Senter, er igjen på krigsstien med krav om forbud og sensur. Denne gangen er det hensynsløse drap på to uskyldige personer i Tyskland som skal utnyttes.

Det var etter drapene i Halle i Tyskland 9.  oktober i år, før likene var kalde, at Kohn igjen rykket ut med krav om forbud. Ikke mot hvite, heterofile menn spesielt denne gangen, men mot «rasistiske organisasjoner». Intet nytt i så måte, og kjedelig repetitivt. Å synse og mene uten å bli utfordret, uten meningsbrytning, å vite at uansett hvordan man vinkler sin ytring så vil den ikke få tilsvar, er intellektuell masturbasjon som krever en særs spesiell fetisj. Avviket blir komplett når man tar i betraktning at kravet om forbud skal gjelde nettopp de grupper som er utestengt fra meningsbrytningen og fra tilsvarsmulighet; man vil med andre ord forby det forbudte.

Kohn ønsker å fremheve to poeng: at digitaliseringen fører til større potensiale for rekruttering til det han omtaler som «høyreekstreme organisasjoner», og at Den nordiske motstandsbevegelsen «marsjerer i gatene». Han prøver dernest, etter beste evne får vi tro, å knytte disse to faktorene sammen. Imidlertid så brister logikken, deduksjonen forvises og konklusjonen fremstår som fra et forvirret sinn (eventuelt intellektuelt uredelig, men Kohn i sin forfengelighet vil nok foretrekke førstnevnte).

– På 80-tallet var det fysiske miljøer. I våre dager er det virtuelle miljøer. Selv om det ikke er store miljøer vi kan se med det blotte øye, er det virtuelle miljøer disse radikaliseres i, sier Kohn og nevner Den nordiske motstandsbevegelsen som eksempel på det fysiske miljøet i Norge som får marsjere i gatene, ifølge VG.

Phillip Manshaus og Stephen Balliet sto bak de seneste handlingene som utløste ryggmargsrefleksen i Kohn (kan man ha ryggmargsrefleks uten å ha ryggrad?), visstnok skal disse være eksempler på hvorfor man bør forby «rasistiske organisasjoner». Et distinkt kjennetegn disse to imidlertid hadde til felles var at de nettopp ikke tilhørte noen organisasjon eller gruppering. Manshaus hadde søkt medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen, men ikke funnet egnet, mens tysk sikkerhetstjeneste bekrefter at Balliet ikke var kjent for de fra tidligere (med andre ord: han tilhørte ingen organisasjon, siden sikkerhetstjenesten har folk i nær alle grupperinger i landet.) En logisk deduksjon, vitenskapelig holdbar, ville det da vært å si at alle rasistiske organisasjoner bør understøttes og oppmuntres, nettopp for å unngå slike handlinger. Men nå er Kohn hverken konsekvent, prinsippfast eller uten vikarierende motiv.

– Vi bør inn og gjøre tiltak for å gjøre rekrutteringen vanskeligere. Nå, 16 år etter forrige gang vi ikke innførte forbud mot rasistiske og nynazistiske organisasjoner slik FN krever, kan vi kanskje ta den diskusjonen igjen, sier Kohn.

Blant annet refererer han ved hver anledning til FN resolusjoner som skal råde verdens land til forbud mot disse organisasjonene. Påtakelig er det at det er utelukkende i disse situasjonene at Kohn mener FN-resolusjonene bør følges. Som jøde har Kohn naturlig nok også omtanke for Israel. Han omtaler og kommentere landet hyppig i norsk offentlighet og han skriver fast for israelske publikasjoner, men ikke én gang har Kohn bedt om at Israel bør følge noen av de, frem til 2013, 45 resolusjonene som fordømmer landet. Man skulle nesten tro at Kohn mente at visse mennesker sto over, og var bedre enn andre. Han kunne for eksempel begynne med resolusjon 2334 som slår fast at bosetningene er ulovlige og et brudd på internasjonal lov. Skulle han ville fremstå med full integritet måtte han imidlertid tatt til orde for å forby hele Israel siden landets førstesekretær holdt foredrag på et møte hvor Anders Behring Breivik også deltok, bare ett år før terroranslagene. For alt vi vet kan foredraget ha vært med på å radikalisere Breivik (og som vi vet, Breivik tilhørte heller ingen organisasjon).

Utklipp fra dagbladet.no 01. august 2011

Å ville forby organisasjoner på bakgrunn av at ingen av de involverte tilhører noen form for organisasjon er som jeg har sagt, enten som utledet av et forvirret sinn, eller et intellektuelt uredelig ett, simpelthen fordi det ikke lar seg forsvare filosofisk logisk. Vil Kohn forhindre rekruttering på internett, som han har som uttalt bekymring, er det kun én løsning: å forby datamaskiner. Nasjonalsosialister er imidlertid for mange også en sosial konstruksjon, vi eksisterer for disse individene/gruppene kun i deres hoder. Vi har blitt forfulgt og brukt som syndebukk også der vi ikke har hatt tilhold. Som regel er dette grupper som bruker oss for å sementere sin egen makt, om dette er kapitalmakten og/eller etno-religiøse eller politiske grupper.

Kohn fremhever Den nordiske motstandsbevegelsen som den eneste organisasjonen, og vi er synlige og marsjerer visstnok i gatene. Noe som da angivelig skal være urovekkende. Men makten blir ikke synliggjort og realisert utelukkende gjennom marsjering på gaten. Vi trenger ikke dette aspektet. Tiden jobber for oss, vi trenger kun å være relevante, og hvordan kan vi annet? Nasjonalsosialismen er ikke bundet av tid og rom, den er ikke definert av marsjering på gater, den kan like gjerne foregå ved lange marsjer i institusjonene, i åkrene, på byggplassene. Når nasjonalsosialismen igjen blir det styrende prinsipp vil ikke Kohn ha sett det komme. Han fokuserte på marsjering i gatene, internett, sosiale konstruksjoner. Mens de som bragte det til fullbyrdelse ikke nødvendigvis visste at det var det de gjorde. Skal du forhindre en idé hvor de som bærer den ikke er den bevisst selv må Kohn i ytterste instans begå folkemord for å være sikker, for en stund, og det er vel der han og hans like er på vei.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
21 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Har ikke omtrent 100% av disse såkalte «høyreekstreme» voldshandlingene/drapene blitt begått av «lone wolves», og IKKE av medlemmer av nasjonalistiske organisasjoner? Er du medlem av en ansvarlig organisasjon er det betydelig MINDRE sannsynlighet for å begå kontraproduktive voldshandlinger, fordi du blir holdt i age av dine meningsbrødre, og av en ansvarlig ledelse. Men slike bagateller betyr lite for Kohn og hans meningsfeller, som roper og skriker om sensur og forbud av det de ikke liker, som jo er definisjonen på «antisemittisme» idag.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Lars Gule – venstreekstremist med bakgrunn i SV – Norges første internasjonale terrorist. Sammen med Den demokratiske fronten for frigjøring av Palestina (DFLP) ble det planlagt bombeaksjoner i Israel. Aksjonen mislykkes da Gule ble stoppet på flyplassen i Beirut med ca. 750 gram sprengstoff skjult i permene på bøker Gule hadde i sin ryggsekk. Gules ryggsekk inneholdt også fenghetter og fire brev. Tanken var at brevene skulle sendes til israelske aviser etter bombeaksjonen for å forklare bakgrunnen for operasjonen. Hamad Shoraidah – venstreekstremist med bakgrunn i SV – ga opplæring i metoder for å produsere bomber, samt oppfordret til drap.… Les mer »

Grim
Grim
2 år siden

«å vite at uansett hvordan man vinkler sin ytring så vil den ikke få tilsvar, er intellektuell masturbasjon som krever en særs spesiell fetisj.»

Haha!

Konsekvensene av omskjæring er vel harde når man ikke kunne nappen når man møter motbør.

Roar
Roar
Svar til  Grim
2 år siden

Haha

Roar
Roar
2 år siden

Breivik var som kjent medlem av FRP og frimurerlosjen – altså var han sionist.
Hans manifest pekte også tydelig til denne ideologiske tilhørighet, samt motstand mot «nazisme». Så, da bør vel Kohn mane til forbud mot FRP og frimurelosjen hvor Breivik hørte hjemme?

At Breivik senere skulle gjøre salut i rettsalen og beskrive seg som «nazist» er mildt sagt merkelig, tatt i betraktning hans bakgrunn, hans manifest, samt det faktum at han satt isolert uten tilgang til politisk materiale. Det virker litt icenesatt. Kanskje fikk han playstation om han bare gjorde en aldri så liten salut foran mediene?

Espen
Espen
Svar til  Roar
2 år siden

Ikke minst mot sin egen ideologi – sionismen

Arno
Arno
Svar til  Roar
2 år siden

Nei, det kan vel hende ABB har sett ‘lyset’ i fengselet (selv om han knapt får se dagslys, og enda mindre sollys). Han har jo hatt mye tid til tankearbeid. Du skal ikke se bort fra at han har innsett at han var blitt lurt trill i rundt og misbrukt av det som er den egentlige fienden. Jeg har grunn til å tro at det er dette som har skjedd. Her er et ugjendrivelig bevis på at ABB ikke var alene om terroren: Soldater i Grubbegata like etter 22 juli terror https://www.youtube.com/watch?v=R8DT_kjmRWo (NB! De norske MP-soldatene var ikke bevisste deltakere… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Arno
2 år siden

Å gå fra motstander av «nazismen» til «nazist» i isolat hvor man ikke har tilgang til politisk materiale er høyst merkelig. Jeg hadde forstått det at han ovenfor media viser strak høyrearm og påstår være «nazist» om det var for å sette «nazister» i dårlig lys.

En mann med tilknytning til de verste sionistiske grupperinger, helt ukjent for nasjonalsosialister, og som i sitt manifest omfavner sionismen, counter-jihadismen, og motstand mot «nazismen», blir plutselig ikke bare «nazist» etter å sitte i isolat uten tilgang til politisk materiale.

Arno
Arno
Svar til  Roar
2 år siden

hehehehe…. Er du ikke en smule skråsikker?

tony
tony
Svar til  Roar
2 år siden
tony
tony
Svar til  Roar
2 år siden

cirkus

Steinar
Steinar
2 år siden

Send Ervin Kohn med enveisbilett til Israel. Ut med pakket!

Arno
Arno
Svar til  Steinar
2 år siden

Nei, send ham til den jødiske staten som halvjøden Stalin opprettet helt øst i Sibir, og som eksisterer den dag i dag!

Espen
Espen
2 år siden

Frekk som en jøde, er det noe som heter. Den kom vel ikke ut av det blå.

Espen
Espen
2 år siden

Hva gjør egentlig jødene her, spurte Adolf Hitler. Bør være et vanlig spm.
(Se bilde av Kohns twitter-innlegg)

This Goy Knows!
This Goy Knows!
2 år siden

Anti-hvite Ervin Kohn: https://www.bitchute.com/video/FNwhKoZVPqvD/ synes som resten av sine jødiske brødre og søstre rundt om i Europa. Den hvite mann må utryddes via raseblanding – Kalergi planen.

https://www.bitchute.com/video/ZcmOQ5QKcmgH/
https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/
https://www.bitchute.com/video/JGfPpA8PcAMV/

Grønne
Grønne
2 år siden

Ryggmargsrefleksen sitter helt nede ved hoftebeinet. Man kan derfor godt ha ryggmargsrefleks, selv om man mangler det meste av ryggraden.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Grønne
2 år siden

Leser i kommentarfeltet at stilles spørsmål ved hvorfor ikke Frp og SV forbys. Årsaken kan nok være at begge partiene er tilhengere av demokratiet, dvs frie valg, organisasjons- og ytringsfrihet (finnes grenser), religionsfrihet og uavhengige domstoler (det er ikke politikerne som skal dømme). Dersom folk stemmer mot disse partiene i valg, slik at de ikke lenger kan utgjøre et flertall, trekker de seg fra makten og lar andre krefter slippe til. Må si er litt usikker på hvordan Motstandsbevegelsen «politikk» er på dette området. Ønsker dere å tillate politisk opposisjon og gjennomføre valg dersom dere kommer til makten, slik at… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Asgaut
2 år siden

Dersom partiet er ukorrupt og vil det beste for landet og folket har et ettpartistyre mange fordeler i forhold til «demokrati». Persondyrkelse er en verdestyggelighet uansett i hvilket system det skjer. Det var der nasjonalsosialistene i Tyskland feilet mest. Å la det gå så langt at en sterk leder – som alle land bør ha – ble uavsettelig, førte rett i katastrofen. Det er en feil som IKKE må gjøres igjen! Det «demokrati» vi i dag lever under – der en rekke partier som IKKE vil det beste for land og folk – har tilrevet seg makten – er en… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

På tide for disse pedofile kroknesene å pakke seg ut fra Europa og tilbake til ørkenen de kom i fra! Ut med pakket!