Hjem Artikler Kontrajihadister har hatt fritt spillerom i det offentlige rom i tiår nå...

Kontrajihadister har hatt fritt spillerom i det offentlige rom i tiår nå – hva har de utrettet?

KOMMENTAR Kontrajihadismen har dominert diskursen i det «ytre» høyre i flere tiår nå i de nordiske landene og det videre vesten. Nå da vi er mindre enn et halvt år unna tiårsjubileet for terroraksjonen på Utøya kan det konstateres at de har utrettet dette: Absolutt ingenting.

Når man lytter til retorikk designet for å legitimere undertrykkingen, deplattformingen, og rettsforfølgelsen av hvite nasjonalister i den vestlige verden er det verdt å bemerke seg at denne alltid lener seg på myten om «den høyreradikale terrortrusselen». Noe som er interessant å bemerke seg er at den største terrorhandlingen som noensinne er utført, og som faller inn under denne betegnelsen, har ingenting å gjøre med pro-hvit politikk eller nasjonalsosialismen. Angående dette hadde terroristen og massemorderen Anders Behring Breivik dette å si i sitt manifest:

The NS claim that all European governments and the EU parliament are ZOG is completely ridiculous something which the EU’s and European anti-Israeli policies prove. Many Jews do support multiculturalism (perhaps disproportionally), but that doesn’t mean that all Jews are our enemies.

Videre hadde terroristen dette å si om Israel:

A modern cultural conservative (nationalist), anti-Jihad right wing alternative is emerging in Western Europe. A majority of Western European right wing groups are all antiIslamisation and pro-Israel. They wish to include the Jews in our fight against multiculturalism and the Islamisation of Europe. Israel is at the forefront of global Jihad.
If Israel falls, then all the forces currently targeting Israel (Islamic Jihad, Hamas, Hezbollah, Muslim Brotherhood financed by Saudi, Iran etc.) will start to focus full heartedly on Europe.

Breiviks uttalelser har uendelig mer til felles med artikler publisert i kontrajihadismens norske høyborger Resett og Document enn hva som publiseres på NS-medier, for ikke å snakke om det faktum at nasjonalsosialismen aldri har inspirert til noen terrorhandling i Norge som har ført til dødsfall. Og likevel er vi de første på listen over grupper som ønskes å forbys for «vold». Hvorfor?

En falsk pragmatisme

Ingen nasjonalsosialist med vett i skallen ville benekte trusselen militante muslimer utgjør mot Europa og hvite i dag. Men å erklære at disse er den primære trusselen, fienden over alle fiender, som alltid må holdes i fokus over alt annet i 2021 er absurd. Det er ikke muslimer som kontrollerer massemediene, det er ikke muslimer som arbeider for å hjernevaske hvite til å hate seg selv og betrakte sitt eget folks forfall med i beste fall apati, og i verste fall skadefryd, ei heller er koranen kilden til ideologien som hersker blant disse institusjonene. Opphavet til denne patologien finner vi i Frankfurtskolen og dens anti-hvite jødiske teoretikere som Theodor Adorno og Max Horkheimer. Big Tech-selskapene som utøver stadig mer dystopisk sensur er eid av jøder som Mark Zuckerberg. Krigene i Irak, Syria og andre steder i Midtøsten som utløste flyktningkrisen ble utkjempet på vegne av sionismen. Det pågående folkemordet mot hvite amerikanere er i form av opioid-epidemien utført av den jødiske Sackler-familien. Gjennom uetisk markedsføring og korrupsjon har én enkelt familie opparbeidet seg rikdom og velstand bygd på dødsfallene til mer enn 450 000 amerikanere (de fleste av dem hvite). Kanskje burde kontrajihadister ha dette fjellet av lik (kvinner, menn og barn, mange i sin beste alder) i bakhodet neste gang de går ut for å spytte på en koran i all offentlighet fordi en håndfull mennesker ble skutt av en islamist brakt til Europa med hjelp av jødiske NGO-er.

Kontrajihadismen er til syvende og sist intet annet enn en distraksjon designet med det formål å lede dissidenter ned en blindvei som ikke utgjør noen trussel mot den jødiske og nyliberale maktstrukturen. Som en motvekt mot venstreradikal galskap og den usynlige jernstøvelen som alle hvite kjenner trykke mot nakken når de kommer med selv den ynkeligste bønn om politiske fremskritt på sine vegne baserer den seg på en falsk pragmatisme som går ut på at ved å unngå tabubelagte temaer som appeller til hvit solidaritet og selvbestemmelsesrett kan mer oppnås. I stedet slås en ring rundt «vestlige verdier» som en abstraksjon. Muslimer er i deres øyne dermed ikke et problem fordi de utgjør en rasefremmed invasjon som daglig utøver voldskriminalitet mot hvite, problemet for dem er at de er anti-liberale. Kontrajihadistene er det liberale vestens sanne beskyttere mot den islamske fascismen. Således forskanser kontrajihadister ideen om at fascismen er den ultimate ondskap. Det er faktisk venstresiden som er «de ekte fascistene» med sin frådende sensur (sensur eksisterte åpenbart aldri før Hitler og Mussolini).

Et negativt verdenssyn

Hvis det var kontrajihadistenes ambisjon å etablere et digitalt teselskap i form av kommentarfelt der man kan klage over vårt lands forfall blant likesinnede uten faktisk å gjøre noe med dette forfallet, så har de sannelig lykkes. En kan imidlertid lure på om hva som kunne utrettes hvis Resetts og Documents hundrevis av kommentatorer endelig bemerket seg at de har antall for kollektiv organisering med stort potensiale. I stedet vil denne energien gjetes i retning demokratene i det kommende stortingsvalget, et nasjonalkonservativt parti ledet av en persisk innvandrer. Selv om dette partiet skulle skvise inn en håndfull representanter på stortinget til høsten vil det gå som det alltid går med nasjonalistiske bevegelser som aggressivt unngår jødespørsmålet. Ettersom innflytelsen øker vil retorikken vannes ut, slik det gikk med FRP under Siv Jensen. Ingenting vil oppnås annet enn å kaste bort dyrebar tid og energi på det samme blindsporet som har blitt utforsket igjen og igjen av den «respektable» opposisjonen til anti-nasjonale venstreradikale. Kan noe bedre eksempel på dette presenteres enn Tommy Robinson, en «stolt sionist» som ved slutten av sin karriere som aktivist brukte mer tid på å fremheve jødiske interesser enn hvite briters, og fordømme grupper som gjorde nettopp dette?

https://youtu.be/iylybtcQci4?t=52

Det grunnleggende problemet til kontrajihadister er at en negativ ideologi basert på opposisjon til noe er rett og slett ikke inspirerende. Ja, folk flest har ikke mye til overs for Islam etter årevis med terrorangrep, men du vil aldri skape en glødende folkebevegelse som kan utrette noe uten et positivt mål, og dette målet kan ikke være liberale abstraksjoner. Vi hører så ofte i dag at hvite mennesker ikke er verdt noe som helst uten våre vestlige verdier. Dette er en løgn. Sannheten er at uten hvite mennesker til å opprettholde vestlige levesett ville våre liberale grunnlover bli redusert til meningsløse relikvier. Vestens storhet er, har alltid vært og vil alltid være knyttet til hvite mennesker.

Og det er dette nasjonalsosialismen har som kontrajihadistene mangler. Et konkret positivt mål i form av det nasjonalsosialistiske samfunnet og en ny fremtid for vårt folk. Og vi vet det kan lykkes fordi det lyktes i Tyskland i 1933. Og selv om Hitlers liberale motstandere vant krigen vant de aldri argumentet. Sannheten om hvorfor nasjonalsosialister forfølges mer enn noen andre er ikke det at vi er voldelige, eller psykopater som ønsker å undertrykke brune mennesker fordi de er brune. Vi forfølges fordi det er vi som utgjør den reelle trusselen mot systemet. Den harde sannheten som ærlige kontrajihadister er nødt til å konfrontere er at de blir invitert til debattprogram på NRK nettopp fordi at de ikke utgjør noen trussel for systemet, og de er ikke effektive. Etter tiår med en operasjonsfrihet nasjonalsosialister bare kan drømme om har de ikke utrettet noe som helst.

Vil du ha et seriøst land som gir mening? Lov og orden? Tillitt til at landet ditt fremdeles vil eksistere hundre år fra nå? Den eneste veien til å nå disse målene går gjennom Den nordiske motstandsbevegelsen, og det er på høy tid at de anstendige blant dem innrømmer dette.

Les også:
Se opp for counterjihad-bevegelsen!