Hjem Artikler Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen

Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen

21

KONTROLLERT OPPOSISJON Nettsiden Resett publiserte nylig en nyhetsartikkel hvor de, med likhet til annen systemtro media, forsøker å hisse opp mot Motstandsbevegelsen. Jeg vil her besvare dette angrep, samt forklare kort hvordan kontrollert opposisjon arbeider.

Med krigsoverskriften «Nynazist-fremstøt i Halden forarger» forsøker Resett, som annen systemtro media, å lede sine lesere til å bli kritiske mot Motstandsbevegelsen og deres aktivisme. Det er den vanlige borgerlige sutring over at noen tar til handling og ikke deler deres merkverdige fascinasjon over bolsjeviker og sionister som under andre verdenskrig kjempet mot sann nasjonalisme, dvs. nasjonalsosialismen, og således hjalp globalismen til seier.

Borgerlig sutring eller revolusjonær kamp?

Nyheten Resett skriver om handler om at det lørdag kveld ble heist Motstandsbevegelsens flagg i en naken flaggstang på Rødsfjellet i Halden, hvorpå det videre pekes på at det i området står et monument til minne over de som kjempet i de allierte globalisters rekker under andre verdenskrig.

Den andre nyheten det skrives om er at det i helgen ble satt opp et lysbanner på Fredriksten festning med teksten «Frihetskamp.net». Resett omtaler denne aksjonen som et «nazi-fremstøt».

Kontrollert opposisjon

For å forstå hva kontrollert opposisjon er og hvordan de arbeider, er Resett et utmerket eksempel å vise til. De individer som nylig har våknet opp og innsett at noe er riv ruskende galt med innvandringspolitikken som føres, blir da fort lokket til Resett og deres fasade av såkalt kritikk. Det lokkes, for deretter å bedrive det man kaller «brannslukking» og villedelse.

Leserne som i utgangspunktet var kritiske til innvandringspolitikken og det pågående folkeutbyttet, blir av Resett forsøkt villedet til å bli mer moderate, for så å bli lurt til å akseptere globalismens agenda ved at det tales om integrasjon, fremfor repatriering. Integrering vil si det å arbeide for et folkeutbytte ved at man blandes opp i et rasefremmed folk og i enden opphører å eksistere som det folk vi er. Med andre ord er dette globalismens agenda, tydelig forklart under Kalergi-planen.

Resetts artikkel «Hvis flere nordmenn gifter seg med oss innvandrere, bidrar de til integrering» er nettopp et eksempel på hvordan kontrollert opposisjon forsøker å få leserne til å godta globalismens agenda om et folkeutbytte, altså Kalergi-planen.

Videre påstås det av kontrollert opposisjon at det kun er religionen Islam som skulle være det eneste problemet, og ikke masseinnvandringen av rasefremmede generelt. «Bare de tar på seg bunaden, konverterer, spiser kjøttkaker, og tar våre jobber» så skulle liksom alt være ok. Det faktum at konverterte, eller integrerte, rasefremmede også utfører de samme forbrytelsene og herjingene som sine muslimske brødre, og det at vårt folk skulle opphøre å eksistere med massiv inntak og integrering av rasefremmede, virker ikke til å bekymre disse i det hele tatt.

Ikke nok med det så forsøker kontrollert opposisjon å utnytte det naturlige sinnet mot Islam og muslimer til å villede folk til å akseptere kulturmarxismen. Det pekes da på at muslimer skulle være motstandere av homolobbyen og deres agenda, så «derfor må vi være for». At muslimer skulle være motstandere av slike perversiteter og ondskapsfulle intensjoner, mener de da er grunnlag for at man selv skulle begynne å hylle homolobbyen og kulturmarxismen.

Kontrollert opposisjon befinner seg på høyresiden i dagens politiske galehus, som da ble opprettet av de allierte globalister etter krigen, hvor da sionister og kommunister sammen samarbeider for å bekjempe nasjonalismen, og fremme globalismen.

Den ene side taler ærlig og rett frem om sin intensjon og støtte til globalismen, en strategi skreddersydd for de mest syke av vårt folk. Og den andre siden går frem som en slange og utgir seg for å være i opposisjon – denne strategien er skreddersydd for de mer skeptiske av vårt folk, og målet er da å få disse til å akseptere globalismen, uten selv å være klar over det. Med andre ord: rødt og blått er kun to sider av samme mynt. De begge er globalister!

Resetts angrep på Motstandsbevegelsen, som da er blant de få bevegelser som virkelig er i opposisjon til globalismen, kommer derfor ikke som en overraskelse, men var snarere forventet. Både rødt og blått driver hylekoret mot sann nasjonalisme!

Les også:
Resett forsøker å bære staur, med bind for øynene
Lav takhøyde hos «alternativ nettavis» har skapt sinne blant leserne

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
21 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Etnonasjonalisme, eller nasjonalsosialisme, er det eneste som er nasjonalisme. Mens det som kalles for «borgerlig nasjonalisme, på engelsk: civic nationalism», i realiteten IKKE er nasjonalisme, men forkledd globalisme.

Forklart ved bilde: https://i.imgur.com/XYtJlUZ.jpg

Richard
Svar til  Roy Vey
3 år siden

Man skjønner fort hvem som virkelig står opp for folket når all mainstream media nærmest går i oppløsning hver gang man aksjonerer til fordel for fedrelandet.

Richard
3 år siden

Meget undergravende av resett å publisere en artikkel som er hentet fra en blogg på Facebook med under 5000 følgere. Ikke er den bloggen heller registrert i Brønnøysundregisteret og er dertil ikke heller medlem av norsk presse. Ikke var det noen utrykking fra politiets side på noen av tilfellene som er nevnte og det ble heller ikke gjort beslag. Noe som sikkert er ekstra surt for dem er at lysebanneret syntes over hele Halden lenge innen aktivistene valgte å avslutte aksjonen. Var vellykket og det var mange positive tilbakemeldinger å få fra folk som så frihetskamp.net lyse på Fredriksten festning.

Steinar
Steinar
3 år siden

«Resett innrømmer selv på sin nettside at visse av punktene ikke bryter mot norsk lovgivning, men velger dog likevel å kjøre på sensur. Jødisk makt påstås å være en «konspirasjonsteori», og etnisitet og intelligens er noe man tydeligvis ikke skal gjøre andre opplyst om.» https://www.frihetskamp.net/lav-takhoyde-hos-alternativ-nettavis-har-skapt-sinne-blant-leserne/

Er bare å se til hvem som står bak Resett, og hva de skriver, så burde man jo forstå at de kanskje ikke er helt for ekte nasjonalisme, motstand mot kulturmarxisme og jødisk makt. Lurås er en luring.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Steinar
3 år siden

Oy vey… tenk å skulle peke på elefanten i rommet, da må det sensur til, ifølge Resett. https://www.bitchute.com/video/duVnPTBpFRd1/

Kim Andreassen
Kim Andreassen
3 år siden

Resett er en drittside med dårlig skrevet nyheter.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Resett HAR en del gode artikler, bl.a. om klimahysteriet og Greta Thunberg, vår tids Jeanne d’Arc, om korrupte politikere og andre i offentlige posisjoner, samt noe islamkritisk stoff, MEN de er blinde for jødemakten bak den skadelige innvandringen og på sikt, ødeleggelsen av vårt folk gjennom langsomt genocid. Så, kontrollert opposisjon er betegnelsen på det Resett bedriver, stort sett.

Tony
Tony
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Enda en nettside med ansatte som er offer for hjernevask de ble utsatt for i barnehagen heldigvis gikk ikke jeg barnehagen.

Inge
Inge
3 år siden

Leser ikke Resett, forstod for lenge siden at de ikke var ekte

Hanne
Hanne
3 år siden

Resett er en møkkablogg. Håper ingen tar de seriøst.

Oystein
Oystein
3 år siden

Enormt bra skrevet!
Folkedomstolen vil ta seg av Resett.
Manipulere og misslede folket utgår på høyeste plan!

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Det er mange som er helt låst i den tro at det kun finnes høyre og venstre, rødt og blått, og som da tror at de kun har disse å velge mellom. Det skyldes vel det at det siden 1945 kun har vært disse to hus som har styrt, med sine ulike farger og partier, som da skal få folk til å tro at deres stemme på et av disse skulle utgjøre noen forskjell. Er de da uenige med hva rød side sier om globalisme, så tror de gjerne at blå side er i opposisjon. Vel, det finnes kun EN… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Tragisk.

Glem resett og kom inn her og les isteden

Line Johanssen
Line Johanssen
3 år siden

Bra skrevet.

Roar
Roar
3 år siden

Riktig, rødt og blått er kun to sider av samme monster. Og begge forsøker de å hisse opp mot nasjonalsosialister. Rødt forsøker å koble nasjonalsosialister til blått, med sine idiotiske påstander og sammenligninger. Og blått forsøker å koble nasjonalsosialister til rødt, med sine idiotiske påstander og sammenligninger. Men nasjonalsosialister er hverken på rød eller blå side, de er i opposisjon til dem begge, eller rettere sagt dette globalist monsteret som har tært på vårt folk og fedreland siden krigens tap.

Jan-Christopher
3 år siden

Resett er en søppelblogg jeg kun forviller meg inn på når jeg ikke har annet å ta meg til

Steinar
Steinar
3 år siden

Kontrollert opposisjon, eller «Shabbos Goy», i bilder: https://imgur.com/a/6d0QoAX Fant det på nordenstil: https://www.nordenstil.no/recommended/pictures/

trackback
3 år siden

[…] blest i lokalmedia samt den «alternative» nettavisen Resett, hvilket Frihetskamp publiserte et leserinnlegg om på […]

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Resett begynte bra, etter min mening. Deretter utviklet det seg til å bli en propagandakanal til å fortelle oss om jødens fortreffelighet. De er jo det eneste demokratiet i Midtøsten kan skjønne. Islam må bekjempes globalt siden de ikke hyller homofili, feminisme og «liberale verdier». Det holder liksom ikke å bare stenge grensene og deportere muslimer flest. Kommentarfeltet har stort sett utviklet seg til et ekkokammer der vi blir forklart at Hitler var en venstreekstremist og at Antifa er fascister (de unngår konsekvent å kalle dem for kommunister siden den ideologiene er skapt av jøden). Boomerne har tatt over showet… Les mer »

trackback
1 år siden

[…] Dagens video: Jødespørsmålet Resett forsøker å bære staur, med bind for øynene Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen Lav takhøyde hos «alternativ nettavis» har skapt sinne blant leserne Dagens video: Hva man kan […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: FILM: Nasjonalisme forklart FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord? Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen […]