Hjem Nyheter Norden Koranbrenneren Rasmus Paludan kommer till Rosengård i Malmö – invitert av Dan...

Koranbrenneren Rasmus Paludan kommer till Rosengård i Malmö – invitert av Dan Park

2

SVERIGE Rasmus Paludan har blitt invitert til Sverige av Dan Park. Sammen skal de reise til Rosengård i Malmö for å brenne koranen.

Rasmus Paludan, 2019. Foto: News Øresund – Johan Wessman (CC BY 3.0)

Koranbrenningen kommer til å skje fredag den 28. august utenfor moskéen i Rosengård. Mange muslimer har da sin viktige fredagsbønn. Rosengård er en begynnende innvandrerenklave i Malmö. Paludan er kjent fra tidligere for å skape oppstandelse i Danmark når han brenner koranen i innvandrertette bydeler.

Paludan er partileder for partiet Stram kurs og på Facebook skriver han: «Vårt svenske broderfolk utryddes i sitt eget land». Til Samhällsnytt sier han:

– Sverige tas over av islam. Med vold mot spesielt unge svensker. Derfor er det viktig å vise at islam i Sverige fremdeles kan kritiseres og klages på.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Bra!

Heimdal
2 år siden

Hvert folk til sitt land er nøkkelen til fred og orden. Påtvingt «multikultur» er dømt til konflikter, kaos og bråk. En rasefremmed folkegruppe vil alltid streve etter å dominere over den opprinnelige etniske befolkningen i tykt og tynt, å ha ulike interesser. Masseinnvandring er folkemord. Historien er full av det. Før i tiden ble det kalt invasjon, okkupasjon, landevinning og erobring.