Hjem Nyheter Norden Koranbrenneren Rasmus Paludan kommer till Rosengård i Malmö – invitert av Dan...

Koranbrenneren Rasmus Paludan kommer till Rosengård i Malmö – invitert av Dan Park

2

SVERIGE Rasmus Paludan har blitt invitert til Sverige av Dan Park. Sammen skal de reise til Rosengård i Malmö for å brenne koranen.

Rasmus Paludan, 2019. Foto: News Øresund – Johan Wessman (CC BY 3.0)

Koranbrenningen kommer til å skje fredag den 28. august utenfor moskéen i Rosengård. Mange muslimer har da sin viktige fredagsbønn. Rosengård er en begynnende innvandrerenklave i Malmö. Paludan er kjent fra tidligere for å skape oppstandelse i Danmark når han brenner koranen i innvandrertette bydeler.

Paludan er partileder for partiet Stram kurs og på Facebook skriver han: «Vårt svenske broderfolk utryddes i sitt eget land». Til Samhällsnytt sier han:

– Sverige tas over av islam. Med vold mot spesielt unge svensker. Derfor er det viktig å vise at islam i Sverige fremdeles kan kritiseres og klages på.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
10 måneder siden

Bra!

Heimdal
10 måneder siden

Hvert folk til sitt land er nøkkelen til fred og orden. Påtvingt «multikultur» er dømt til konflikter, kaos og bråk. En rasefremmed folkegruppe vil alltid streve etter å dominere over den opprinnelige etniske befolkningen i tykt og tynt, å ha ulike interesser. Masseinnvandring er folkemord. Historien er full av det. Før i tiden ble det kalt invasjon, okkupasjon, landevinning og erobring.