Hjem Nyheter Koranbrenning ble gjennomført i Malmö til tross for at politiet hadde nektet...

Koranbrenning ble gjennomført i Malmö til tross for at politiet hadde nektet tillatelse

29

SVERIGE På fredag ble den planlagte koranbrenningen i Malmö gjennomført til tross for at politiet hadde nektet tillatelse for manifestasjonen.

https://www.youtube.com/watch?v=zBpnm3DCE8w&feature=emb_logo

Etter at den danske politikeren og innvandringskritikeren Rasmus Paludan og gatekunstneren Dan Park hadde blitt nektet av politiet å gjennomføre en demonstrasjon mot islam, der en planlagt koranbrenning inngikk, så gjennomførte medlemmer av Paludans parti Stram Kurs allikevel en aksjon sist fredag, skriver Samhällsnytt.

Paludan hadde tidligere søkt og fått tilstand til å holde en islamkritisk demonstrasjon, men etter press og trusler fra muslimsk hold dro politiet plutselig tilbake tilstanden.

Torsdag foreslo Park og Paludan steder som Lund, Kristianstad, Helsingborg, Landskrona, Klippan og Höör som alternative plasser hvor de kunne gjennomføre sin planlagte manifestasjon, men ble fortsatt nektet tilstand fra politiet med begrunnelsen at «sikkerheten ikke kunne garanteres».

Koranbrenningen ble gjennomført som en markering på demonstrasjonsfriheten

Fredag gjennomførte medlemmer i partiet Stram Kurs allikevel aksjonen som en markering på at de vegrer å vike seg for voldstrusler og etablissementets ettergivenhet mot innvandrende folkegrupper, såvel som etter deres mening politiets altfor gjennomgripende innskrenkninger av den grunnlovsfestede møtes- og demonstrasjons-friheten.

På en sykkelsti mitt i innvandrergettoen Rosengård ble ett eksemplar av koranen stilt opp på bakken, besprutet med tennvæske og brent til aske. Rasende rasefremmede muslimer med slagvåpen var kjapt på plass og begynte å true demonstrantene som imidlertid ikke lot seg forstyrres.

Politiet var kjapt på plass

Også politiet var kjapt tilstede på plassen, dog med fokus på demonstrantene og ikke de aggressive rasefremmede.

Samtidig som ett helikopter fløy rundt i luften, ble partimedlemmene fra Stram Kurs, samt Samhällsnytts reporter, alle visitert.

Les også:
Religionspørsmålet – et sidespor
Koranbrenneren Rasmus Paludan kommer till Rosengård i Malmö – invitert av Dan Park

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
29 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
1 år siden

Begynner å bli svært lei av disse som ikke forstår at de spiller ballen rett i fiendens mål med denne type oppførsel. Resett, Document, Rights og Sian er alle del av samme kontrollerte opposisjon, en «opposisjon» som aldri snakker om sykdommen, men kun om symptomene på sykdommen. Ja, vi er alle enige om at Islam ikke hører hjemme i Norden og at majoriteten av de ikke-hvite innvandrere som har kommet til våre land, skal repatrieres. Men aksjoner som dette er ikke annet enn lavpannet, vulgært og svært skadelig for samfunnet. Det er nå allerede store opptøyer i Sverige. Det hadde… Les mer »

Robert
Robert
Svar til  Robert
1 år siden

Kan forøvrig tillegge at Rasmus Paludan nå utredes av dansk politi i forbindelse med grooming av unge gutter på internet, der det fremkommer at Paludan har vært aktiv på flere nettsteder for homofile menn og at han nå har fått besøksforbud for å ha oppsøkt en ung gutt i Danmark.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludan-udstillede-unge-maend-paa-nettet/7629270

Igjen: falsk opposisjon.

N.S
N.S
Svar til  Robert
1 år siden

Wow, såpass.

Espen
Espen
Svar til  Robert
1 år siden

Jøss, er han homo. Og som homo altså interessert i unge gutter. Det første overrasket meg, visste ikke, men at han som homo skulle være interessert i små gutter, det var ikke like overraskende.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Robert
1 år siden

Noe måtte det være. Danmarks Max Hermansen på ANALboler?

N.S
N.S
Svar til  Robert
1 år siden

Er så enig Robert. De bruker slagord som «Islam er ingen rase», fokuserer kun på symptomet, eller verre: bare religion, villeder vårt folk til å tro at det ikke handler om rase, trekker fokus bort fra at det pågår et hvitt folkemord, at det å bevare vårt folk ikke er så viktig, og snakker gjerne om integrering. Og ALDRI påpeker de årsaken, hvem som trekker i trådene og som har orkestret dette folkemord mot hvite. Tvert om står de gjerne med et israelsk flagg og har sverget lojalitet til jødisk makt. Det finnes selvfølgelig personer blant dem som er mer… Les mer »

Robert
Robert
Svar til  N.S
1 år siden

Ja! Spikeren på hodet. Hele counterjihad bevegelsen ble i store trekk skapt etter terrorangrepet i Amerika i 2001, nettopp som et forsøk på å fjerne fokus fra den virkelige fienden, og for å legitimere endeløs krigføring i Midtøsten. Vi må konstatere at samme makter dessverre har lyktes med å feilinformere en hel generasjon. Og i fare for å høres ut som jeg har fått hakk i plata også her var det mektige jødiske interesser fra New York som var store bidragsytere. Forstår en ikke dette, forstår en ingenting og man blir stående i samme hjulspor. Kan også tillegge at undertegnede… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  N.S
1 år siden

Som de sionister de er, eller bare nyttige idioter for sionismen, så sammenligner de også islam med nasjonalsosialismen. De går full retard.

Reidar
Reidar
Svar til  Robert
1 år siden

Jeg som er Sian medlem forstår ikke helt dette problemet dere i DNM har med jøder. Jeg ser at en del jøder mener at dem ikke kan stoppe med denne mishandlingen av smågutter, fordi jødedommen er avhengig av at man skjærer av forhuden på småguttene. Ellers ser jeg at en del jøder er gode på å grafse til seg mye penger, men at at det eksisterer en jødisk maktstruktur som styrer oss nordmenn i dag har jeg vanskelig for å se. Kan du på en enkel, kort, og lettfattelig måte forklare hva som er problemet med jødene for oss nordmenn… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Reidar
1 år siden

Norge er blitt et lydrike for fremmed makt, det er ikke lenger et suverent land. Våre politikere er kun nikkedukker som følger direktiv fra det folk kaller for «eliten», når det kommer til de større saker. Med andre ord er det helt klart at denne fremmede makt er et problem også for nordmenn. Det er et verdensproblem, ettersom verdens ledere samles i lukkede selskap og får direktiv fra denne «elite», dvs. et fåtall mektige og pengesterke menn som alle deler samme stammetilhørighet (jøder). Denne skjulte makt kalles «den dype staten». https://www.frihetskamp.net/globalistene/ Du har de jødiske lobbyorganisasjoner (WJC, AIPAC, ADL, osv)… Les mer »

Robert
Robert
Svar til  Reidar
1 år siden

Aller først er det viktig å skille jøder fra jødisk makt. Mange jøder i Norge og Europa har ingen eller liten makt i samfunnet som helhet, men ser en til de større maktstrukturene i samfunnet finner en ofte jøder i sentrale posisjoner. Det er ingen tilfeldighet. Frihetskamp og Nordfront har skrevet en rekke artikler og publisert mye litteratur om emnet. Mest kjent i Norge er kanskje Ervin Kohn som til stadighet viser sin forakt for Norge og hvite nordmenn. Her kan du f. eks. lese om hvordan Ervin Kohn mener Norge er for hvitt. Og om hvordan han mener vi… Les mer »

H.L
H.L
Svar til  Reidar
1 år siden

De skryter jo selv av å stå bak masseinnvandringen. Her er et av mange eksempler: https://www.bitchute.com/video/tzDheHR07IUb/

Heimdal
Svar til  Reidar
1 år siden

Hør hva de sier selv. Først han her, en av lederne i Antinorsk Senter og er selveste sjefen for det mosaiske trossamfunnet i Norge:
https://www.youtube.com/watch?v=x5Ntc42QpjQ
Så hun her, som er en israelsk og amerikansk statsborger, som driver organisasjonen Paideia i Sverige, som forteller at «Europa skal bli multikulturelt og jødene dets nye ledere, ellers vil ikke Europa lenger få overleve»:
https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24
Disse er bare to av veldig mange slike. Soros er en annen pådriver og storfinansierer av raseringen av hvite nasjoner. Listen er lang.

Sverre Holm
Sverre Holm
Svar til  Reidar
1 år siden

Noen som så Thorsen i debatt på NRK? …Pinlig!!!

G.Johansen
G.Johansen
Svar til  Sverre Holm
1 år siden

Står de ikke for rasespørsmålet, så er de falsk opposisjon, bevisst eller ubevisst. Det er jo det absolutt viktigste å bevare sitt folk og rase.

Skeptisk
Skeptisk
Svar til  Robert
1 år siden

Angående SIAN, så må jeg jo først og fremst si at selve navnet gjør meg allergisk, får assosiasjoner til ordet Sion. Og med tanke på grunnleggeren så kan det sikkert også være noe i det. Jeg kjenner ikke til stort av de folk som er der annet enn enkelte, og det imponerer ikke stort, bortsett fra Thorsen som jeg gir tommel opp for motet. Og det er sikkert flere som er gode mennesker, altså har gode intensjoner, men de er nok ikke helt «Red Pilled» når det kommer til jødespørsmålet, og kanskje heller ikke rasespørsmålet. Eller kanskje jeg selv tror… Les mer »

Grønne
Grønne
Svar til  Robert
1 år siden

Du tar feil. Folk følger ikke SIANs logikk. Det spiller ingen rolle hva de mener at de står for, ingen hører hva de sier uansett.

Morten
Morten
Svar til  Robert
1 år siden

Enig i at Resett og Document er kontrollert opposisjon, der er det ikke mye tvil. Rights kjenner jeg ikke til, annet enn at jeg har hørt om det. Men Sian, der tror jeg nok det var mer i hendene på kontrollert opposisjon før, men at det har blitt tatt over av Thorsen som jeg ikke anser som kontrollert opposisjon, ihvertfall ikke bevisst, men at han har bitt på dette med counter-jihadismen og kanskje ikke har fått alle puslebrikkene på plass enda, det tror jeg nok er mer riktig. Men ellers enig i at det er feil vei å gå og… Les mer »

H.L
H.L
1 år siden

Limer inn kommentar fra et annet sted. Ikke meg som har skrevet, men bra: Når det er sagt så synes jeg ikke SIANs metoder er spesielt smarte. For det første spiller de inn på en rekke stereotyper folk på venstresiden holder angående såkalt «høyreekstreme». For der andre er det unektelig en provokasjon å spytte på deres hellige tekst, og du burde aldri provosere på den måten med mindre du er villig til å følge opp med proporsjonal makt. Konservative og andre folk på høyresiden vil ha oss til å tro at problemet er ikke at disse rasefremmede er her, problemet… Les mer »

Ronny
Ronny
1 år siden

Jeg har ikke noe som helst synd på det importerte pakket som fikk boka si brent opp. Det var også en stor fornøyelse og se alle folkeforræder krapylene i full panikk modus holde pusten i Oslo i dag, når dem var usikker på om Anna Bråten skulle brenne eller misshandle Koranen. Når de rasefremmede pakker sekken sin å reiser tilbake hvor dem hører hjemme, først da får dere min sympati hvis noen av mine landsmenn krenker religionen deres.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Ronny
1 år siden

Det er ikke snakk om å synes synd på, men at de har totalt feil fokus og villeder vårt folk med at det bare skulle være islam som er problemet. Og ikke minst, ved en slik handling, erklærer man krig mot alle tilhengere av den religionen, det inkludert de som faktisk er nasjonalister og befinner seg i EGET land. Det er masseinnvandringen av rasefremmede til hvite nasjoner og agenda hvitt folkemord som er vårt problem, og der fokus bør ligge. Sålenge muslimene holder seg i eget land og faktisk også er jew-wise og motstander av globalismen, så er de ikke… Les mer »

Ronny
Ronny
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Folket i Libya tenker nok at nordmenn flest støttet terrorbombingen av folket sitt når det ble utført fra et «kristent» og «demokratisk» land. At reaksjonen dems ville bli å brenne bibler og det norske flagget ville jeg hatt full forståelse for. Selv om dette var en av mange terrorhandlinger beordret av jødiske bakmenn, utført av dems lakeier og gitt oss nordmenn skylden for. Hva ble mantraet etter udåden? (Norge har et spesielt ansvar for å hjelpe flyktninger). Nordmenn blir i dag utsatt for bastialske mord, gjengvoldtekter, ran og undertrykkelse daglig av disse «flyktningene» bare for å nevne noen av symptomene… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Ronny
1 år siden

Nei, de vet nok temmelig godt at det er våre myndigheter som står for en slik avgjørelse, og ikke folket. Hadde medlemmer av Hizbollah eksempelvis begynt å brenne bibler, ville det nok helt sikkert ikke blitt satt pris på av våre kristne nasjonalister, vil jeg tro. Er man ikke-religiøs derimot, så betyr det jo skiten. Men som du sikkert vet, religion betyr mye for de som er religiøse. Men uansett, det er heller ikke bare et spørsmål om hvem man skulle hisse opp ved en brenning av religiøse tekster. Det er også et spørsmål om feil fokus og villedelse, som… Les mer »

Jo a
Jo a
1 år siden

Jeg har aldri forstått poenget med dette. Hva beviser det? At Muslimer ikke liker at du brenner hellig boken deres? Så klart de ikke gjør. Jeg, selv om jeg er ateist, ville ikke likt om jøder eller andre ateister hadde gjort det samme med nye testamentet eller andre kristne symboler. Å sette fokus på muslimer i stedet for våre politikere eller jødisk globalisme som styrer dem blir helt feil. Muslimene er et symptom av jøderi, ikke en diagnose av hva som er feil med Skandinvia. Dette er Finkel-tenkning, intet annet.

G.Johansen
G.Johansen
Svar til  Jo a
1 år siden

Nytter ikke å kjempe mot globalismen om man ikke vet hvem som står bak globalismen og samtidig gjør seg uvenn med potensielle allierte i andre land, som også har de ansvarlige på sin hat-liste. Globalismen er jødisk, og alle uvenner av globalisme og jødisk makt er våre potensielle venner. Bortsett fra de som er her i Europa og voldtar vårt folk.

Sverre Holm
Sverre Holm
1 år siden

Vil utfordre SIAN til å brenne en Talmud.

G.Johansen
G.Johansen
Svar til  Sverre Holm
1 år siden

Det vil de nok ALDRI gjøre ettersom de er kontrollert.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Islam hører seff ikke hjemme i våres land, men la de nå gjøre hva faen de vil i sitt eget. Drit i religionen, om de konverterer æ de da like mye et problem.

Kimlund@gmail.com
1 måned siden

I vores demokrati magter vælgermassen ikke at kontrollere de valgte “politikere”. Grundet almindelig dumhed og sløvhed, plus en faldende moral. Derfor går det galt.

Jeg har formuleret denne om demokrati:
Høns vil vælge høns, køer vil vælge køer, idioter vil vælge idioter. Vi vælger nogen der ligner os selv. Så prøv således at se den “OVERBEVISENDE INTELLIGENS” i Folketinget. Det er det vi kommer til at dø af.