Hjem Nyheter Globalt «Koronaviruset er den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende...

«Koronaviruset er den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende befolkning»

7

KORONAKRISEN Toppatolog Dr. Roger Hodkinson uttalte til noen embetsmenn i Alberta, under et zoom-møte, at koronakrisen er «den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende befolkning».

Dr. Roger Hodkinson

Toppatologen Roger Hodkinsons kommentarer ble fremsatt under en diskusjon som involverte Utvalget for Offentlige Tjenester (Community and Public Services Committee), og filmopptaket ble deretter lastet opp på BitChute.

Han bemerket det faktum at han også var ekspert innenfor virologi og påpekte at hans rolle som administrerende direktør for et biotekfirma, som fremstiller COVID-prøver, betyr: «at jeg må vite litt om det her».

– Det er et fullstendig ubegrunnet offentlig hysteri drevet av media og politikere, det er forferdelig, det er den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende befolkning, sa Hodkinson.

Legen sa videre at det ikke kan gjøres noe for å stoppe spredningen av virus ut over det å beskytte eldre og mer sårbare mennesker, og at hele situasjonen representerer «politikk, som spiller medisin, og det er et meget farlig spill».

Han bemerket også at «sosial distansering er nytteløst, fordi COVID spres av aerosoler, som reiser omkring 30 meter, før de lander», og oppfordret til at samfunnet gjenåpnes straks for å forhindre alle negative konsekvenser av en nedstenging.

Hodkinson kritiserte også bruken av munnbind.

– Masker er fullstendig ubrukelige. Det er intet bevisgrunnlag for deres effektivitet overhodet, sa han, og fortsatte:

– Papirmasker og tøymasker er simpelthen dydsmønstersignaler. De brukes ikke engang effektivt mesteparten av tiden. Det er fullstendig latterlig. Å se disse stakkars, uutdannede mennesker, og det sier jeg ikke i en nedsettende mening, men å se disse mennesker gå rundt som lemmen og adlyder det å gå med maske uten noen form for innsikt.

Legen kritiserte også upåliteligheten med PCR-prøvene og bemerket at «positive testresultater ikke betyr, understreket i neon, en klinisk infeksjon», og at all testing bør stoppes, fordi de falske tallene «driver folk til hysteri».

Hodkinson sa at risikoen for død i Alberta-provinsen, for mennesker under 65 år, var «1 av 300 000», og at det simpelthen var «skandaløst» å stenge ned samfunnet for det, som legen sa, «bare var enda en ubehagelig influensa».

– Jeg er fullstendig opprørt over at det har nådd dette nivået, det hele burde stoppe i morgen, konkluderte Dr. Hodkinson.

Hodkinsons bakgrunn for disse uttalelsene kan ikke dras i tvil, og MedMalDoctors-nettstedet bekrefter hans troverdighet.

– Han tok sine legeeksamener på Cambridge University i Storbritannia (M.A., M.B., B. Chir.) og var forsker på Corpus Christi College. Etter et opphold ved University of British Columbia ble han en Royal College-sertifisert generell patolog (FRCPC) og også Fellow på College of American Pathologists (FCAP).

– Han har god status i forhold til College of Physicians and Surgeons of Alberta og er blitt anerkjent av Court of Queen’s Bench i Alberta som ekspert i patologi.

Hør Dr. Hodkinsons standpunkt om koronahysteriet her:

Les også:
Dagens video: Leger står nå frem for å bekjempe falske nyheter
Amerikanske leger kritiserer koronanedstengning: «Hva er den vitenskapelige grunnen?»
Kjent lege og forsker kritiserer påbud om munnbind
Dansk studie: Ansiktsmaske verner ikke mot koronaviruset
Dagens video: Har ansiktsmaske noen effekt mot koronaviruset?
Dansk forsker bak studie om effekten av munnbind – får ikke dele resultatet
Dagens video: «Den store omstillingen»
Dagens video: En sterk advarsel mot å ta koronavaksine
Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Koronahysteriet er – slik jeg ser det – en «øvelse» i sosial kontroll, og en test for hva befolkningen i ulike land er villige til mht råd og påbud fra myndighetene, i folkehelsens navn. Stadig håndvask, sosial avstand og bruk av munnbind er tilsynelatende mindre inngripende når det gjelder «å redde liv», mens vi vet at dødsraten for påvist smitte ligger på 0.03%, bortimot ikke målbar for barn, unge og voksne, og bare moderat økende for eldre over 70. Under asiasyken i slutten av 1950-årene døde langt flere, men samfunnet var åpent, og det samme under Hong Kongepidemien ett tiår… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Nettopp. Jeg har hele tiden hatt inntrykket av at myndighetenes absurde «koronaregler» handler om å inndoktrinere massene til å bli enda mer servile enn de var fra før. Befolkningen skal tilvennes et «nedstengt» og kaldt samfunn der folk har en underliggende frykt for hverandre, samtidig som de gladelig tar imot sin daglige dose med kommandoer fra myndighetene.

Det er slik et diktatur vikelig begynner å stramme grepet.

Sist endret 2 år siden av Moderne kjetter
JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Helt klart! Jeg tror også at det handler om «ressursfordeling». Milliardærene (hovedsaklig jøder?) har håvet inn på denne bløffen, mens hvite arbeidere og selvstendig næringsdrivende har blitt sittende igjen med regningen.

Jørgen
Jørgen
2 år siden

Det er som sagt bare sosial kontroll. Bekjempe et lungevirus ved å hilse med albuen eller med føttene, bruke løse masker, kjefte når noen går nærmere enn 1 meter. Vi vet at viruset er ufarlig nå, men de snakker fortsatt om at jula blir «annerledes». De kommer til å holde på med løgner så lenge de klarer.

Heimdal
2 år siden

Hill Hodkinson for å tale narrativet og globalistenes folkedressur imot 🙂

trackback
1 år siden

[…] sannheten om koronaviruset? Dagens video: Leger står nå frem for å bekjempe falske nyheter «Koronaviruset er den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende befolkning» Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av […]

trackback
1 år siden

[…] Gates Dagens video: Den politiske pandemi Dagens video: Blir vi fortalt sannheten om koronaviruset? «Koronaviruset er den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende befolkning» Dagens video: Spesialist i mikrobiologi presenterer nyheter om […]