Hjem Nyheter Kosovoalbaner fikk lyst til å drepe – dyttet en 34 år gammel...

Kosovoalbaner fikk lyst til å drepe – dyttet en 34 år gammel mor foran toget

FLERKULTUR En 34 år gammel tysk mor ble lørdag ettermiddag dyttet foran et innkommende tog av en kosovoalbaner som «plutselig fikk lyst til å drepe noen». Den unge kvinnen døde umiddelbart.

Foto: Pxhere (CC0 Public Domain)

En 34 år gammel tysk kvinne ble lørdag drept på jernbanestasjonen i Voerde, Nordrhein-Westfalen, etter å ha blitt dyttet foran et innkommende tog av en kosovoalbansk mann som var ukjent for henne. Til tross for redningsinnsatsen døde hun umiddelbart.

Det var en 28 år gammel kosovoalbaner, tidligere kjent av politiet for sine voldsomme utbrudd, som helt plutselig fikk lyst til å drepe noen og derfor dyttet den unge tyske kvinnen foran toget. Kosovoalbaneren ble deretter holdt fast av vitner, inntil politiet kom og tok seg av han.

Kvinnen, som har en 13 år gammel datter, giftet seg sommeren 2018.

Lignende hendelser har også funnet sted tidligere i Tyskland. I februar 2019 ble tre 16 år gamle tyske ungdommer dyttet ned på togskinnene av rasefremmede. To av ungdommene ble drept umiddelbart, mens den tredje mirakuløst klarte seg uten skader.

I september 2018 dyttet en 18-åring en 43-åring ned på togskinnene etter en krangel. Den gangen klarte offeret seg uten skader.

År 2016 døde en 20 år gammel kvinne i Berlin etter å ha blitt dyttet fremfor et innkommende tog av en 28 år gammel iraner.

I mars, også i Berlin, brøt en 34 år gammel mann nakken etter å ha blitt dyttet ned på togskinnene.

For å unngå å bli rammet av denne type forbrytelse, anbefales pendlere i Berlin å holde seg minst 2 meter fra plattformen, samt unngå å bli distrahert av eksempelvis mobiltelefonen når et tog er på vei inn.

Les også:
22,5 prosent av Tysklands befolkning har innvandrerbakgrunn
42% av alle barn under 6 år i Vest-Tyskland er rasefremmede
Tyskland: 99,9 % av inntrengerne får bli i landet
Tyskland setter månedsrekord i masseinnvandring