Hjem Nyheter Europa Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting

Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting

5

MASSEINNVANDRING Ny statistikk over 2017 viser nok en gang kraftig økning i kriminalitet i det flerkulturelle London. Det politisk korrekte politiet later som om de ikke forstår sammenhengen.

Statistikken fra The Mayor’s Office for Policing And Crime (MOPAC) viser en økning i antallet voldtekter på hele 20%, 33% flere drap, 40% flere ran og 25% økning i antallet knivstikkinger, og det i løpet av det siste året alene. Statistikken nevner også andre forhold som eksempelvis syreangrep.

Den enorme masseinnvandringen av rasefremmede til England medførte at det engelske folket ble minoritet i sin egen hovedstad for syv år siden. I takt med det pågående folkeutbyttet har også kriminaliteten i hovedstaden skutt i været. Politiet i London våger dog ikke å ta bladet fra munnen og fortelle årsaken til denne kraftige økningen, men later i stedet til å ikke forstå sammenhengen.

– Det er noe som skjer med seksuelle overgrep i London som vi ikke fullt ut forstår, uttalte Craig Mackey, nestleder for Metropolitan Police.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
4 år siden

[…] Källor: Minority White London Sees 20% More Rapes, 33% More Murders, 40% More Robberies, 25% More Knife Crime Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting […]

V.L
V.L
4 år siden
trackback
2 måneder siden

[…] også:Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting98 prosent av britene vil ikke ha flere innvandrereDagens video: 20 eksempler på hvem som går i […]

trackback
8 dager siden

[…] Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting […]