Hjem Nyheter Europa Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting

Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting

MASSEINNVANDRING Ny statistikk over 2017 viser nok en gang kraftig økning i kriminalitet i det flerkulturelle London. Det politisk korrekte politiet later som om de ikke forstår sammenhengen.

Statistikken fra The Mayor’s Office for Policing And Crime (MOPAC) viser en økning i antallet voldtekter på hele 20%, 33% flere drap, 40% flere ran og 25% økning i antallet knivstikkinger, og det i løpet av det siste året alene. Statistikken nevner også andre forhold som eksempelvis syreangrep.

Den enorme masseinnvandringen av rasefremmede til England medførte at det engelske folket ble minoritet i sin egen hovedstad for syv år siden. I takt med det pågående folkeutbyttet har også kriminaliteten i hovedstaden skutt i været. Politiet i London våger dog ikke å ta bladet fra munnen og fortelle årsaken til denne kraftige økningen, men later i stedet til å ikke forstå sammenhengen.

– Det er noe som skjer med seksuelle overgrep i London som vi ikke fullt ut forstår, uttalte Craig Mackey, nestleder for Metropolitan Police.