Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Kraftig snøvær hindret ikke svenske Rede 3 i å ha friluftsdag

Kraftig snøvær hindret ikke svenske Rede 3 i å ha friluftsdag

FRILUFTSLIV Det var meldt at det ikke skulle snø i Brösarp i Skåne på søndag. Det skulle derimot vise seg å være, som så mye annet gammelmedia melder om, fake news.

Klokken 9:00 på søndag samlet medlemmer fra svenske Rede 3 seg i Brösarp for å gå tur i området. Det hadde falt mye snø i området så det var vanskelig å ta seg frem i tillegg til at det fantes en del skumle kaninhull man kunne falle ned i. Vel fremme ved første destinasjon var det endelig tid for litt hvile og aktivistene benyttet anledningen til å få i seg nødvendig drikke. Snøværet begynte å øke og det kom til å snø flere centimeter i løpet av dagen. Deretter gikk reisen videre til Hallamölla.

Ved Hallamölla står det en gammel mølle. Stedet ble først nevnt i 1491 og det finnes også flere små fosser hvor fisker svømmer opp for å parre seg. Stedet er utrolig vakkert og turistbrosjyrene anbefaler at du besøker stedet når vårflommen oppstår.

Man begynte så å lete etter vindfall med grillplass, men gruppen fant ut at kartet ikke var i samsvar med virkeligheten ettersom man ikke kunne finne en slik plass. Dette gjorde at gruppen måtte bite i det sure eple og ta seg nesten hele veien tilbake til det aller første grillområdet. Vel fremme kunne man fyre opp leirbålet og gruppen kunne endelige ta av seg de våte klærne og varme seg samtidig som man fikk i seg velfortjent grillmat. Når dagen var omme hadde gruppen lagt bak seg over to og en halv mil.

Se bilder fra friluftsdagen nedenfor:

Se flere bilder på svenske Rede 3 sin VK-konto.

Engasjement