Hjem Nyheter Kranglete venstreekstremist besøker våpenbutikk og kaster bibler

Kranglete venstreekstremist besøker våpenbutikk og kaster bibler

2

USA En amerikansk venstreekstremist besøkte en våpenbutikk i et forsøk på å skape konflikt. Det gikk dog ikke helt som planlagt.

En liten våpenbutikk ved navn Private Sector Arms i delstaten Washington har publisert en video etter at en lokal venstreekstremist besøkte butikken. I videoen kan man se hvordan antifascisten spør en butikkansatt om han selger våpen til jøder. Når hun får til svar at «ja, det gjør vi» blir hun noe forbauset. Deretter fortsetter hun å stille spørsmål om biblene som ligger i butikken og spør om hun kan ta disse, hvorpå hun får til svar at hun gjerne kan ta alle sammen.

Venstreekstremisten tar da biblene og går ut av butikken og begynner å kaste dem mot bygningen. Butikkmedarbeideren tilkaller da politiet, og mens han venter på at politiet skal ankomme stedet velger venstreekstremisten å gå tilbake inn i butikken der den irrasjonelle og merkelige oppførselen hennes bare fortsetter.

Når politiet ankommer plassen fyller de inn en rapport om hendelsen. I slutten av videoen spør butikkmedarbeideren politiet om antifascisten er en kvinne, hvorpå politiet svarer:

— Hun identifiserer seg selv som en mann.

Se videoen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
5 år siden

Det var dumt gjort av deg Limmy!

Thule
Thule
5 år siden

Sjokkerende oppførsel av henne. Den mannen burde få en medalje for sin tålmodighet.