Hjem Nyheter Kredittkortselskapet Discover hjelper restauranter – om de eies av svarte

Kredittkortselskapet Discover hjelper restauranter – om de eies av svarte

7

ANTI-HVIT RASISME Svarte restauranteiere i USA har blitt berørt av koronakrisen, anser kredittbanken Discover og vil derfor hjelpe afrikanere. Kun afrikanere.

Julie A. Loeger er vise-sjef for Discover og er ansvarlig for selskapets bistandsprogram til afrikanske næringsdrivende. Bilder: Linkedin/Facebook (kollage).

Kredittkortbanken Discover tenker å donere fem millioner dollar til svarte restauranteiere, på grunn av at koronarestriksjonene i mange amerikanske stater har medført store økonomiske konsekvenser for restauranter. Det kommer av at folk ikke har fått, eller våget, å besøke restaurantene, samt at utestedene ikke har fått lov til å ta imot så mange gjester som de behøver for å klare seg økonomisk.

Men de fem millioner dollar er rasistisk betinget: Kun afrikanske eiere kan få ta del av denne støtten. Totalt skal 200 poster på 25 000 dollar hver deles ut.

Selskapet kommer til å velge ut de restaurantene som blir stemt frem på sosiale medier. Restaurantene skal deretter verifiseres, for å være sikker på at de virkelig eies av afrikanere.

– Det er med entusiasme vi gir tilbake til et samfunn som er i nød og viser vår støtte på det området, sier Julie A. Loeger, vise-sjef for Discovers amerikanske kredittkortbank.

– Dette er første gangen noensinne at vi har skapt en sosial plattform med avstemminger. Vi er entusiastiske over å være en del av en inkluderende mangfoldsorganisasjon, ikke bare i ord, men også i handling, fortsetter hun.

Et mangfold av restaurantnæringer kan komme til å benytte Discovers støtte, inkludert matvogner, bakerier, kafeer, osv. Man behøver heller ikke ha et Discoverkort for å kunne stemme. Men man må kun stemme på en afrikansk-eiet restaurant.

Les også:
FILM: Et opprør mot vår eksistens
AVSLØRING: Jødiske PayPal bedriver systematisk rasisme mot hvite mennesker
Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Helt ok å være rasist mot hvite tydeligvis. Hykleriet til disse såkalte «anti-rasister» er til å ta og føle på.

N.S
N.S
2 år siden

Rasisme

Roar
Roar
2 år siden

Syke tilstander.

Gjermund
2 år siden

Hadde Discover gjort omvendt ville he. vært løs!

H.L
H.L
2 år siden

Og såkalte «anti-rasister» unnskylder sin rasisme mot hvite mennesker med slavehandelen for flere generasjoner siden, til tross for at det hovedsaklig var jøder som hentet afrikanske slaver til USA, og til tross for at slavehandel var noe som var utbredt i gamle dager, hvor også flere tusen hvite ble tatt til slaver av ikke-hvite. Og til tross for at hvite opphevet slaveriet, og har gått i spissen for å oppheve slaveri i andre deler av verden også. Men like fullt bruker de slaveriet som en unnskyldning for sin rasisme mot hvite.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Er jo sånn negrene holder på i Sør Afrika. Om du er hvit så har du ikke rett på en dritt.