Hjem Nyheter Norden Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!

Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!

«HOLOCAUST» Med toppmoderne teknologi klarer et svensk krematorium å kremere åtte lik per ovn i døgnet. Dette ble bekreftet da krematoriet Lilla aska griftegård ble intervjuet av Coronabunkern på tirsdag.

Krematorieovn i Auschwitz som ifølge den jødiske mytologien om «holocaust» har fire ganger så god kapasitet som en moderne svensk krematorieovn. Foto: Nordfront/NTV Nord.

Det var under tirsdagens Coronabunkern som Nordfronts Jimmy Thunlind intervjuet en representant for krematoriet Lilla aska griftegård i Linköping. Grunnen var at flere krematorier i Sverige har varslet om overbelastning med tanke på alle koronadødsfallene.

Det aktuelle krematoriet hadde ikke lagt merke til noe ekstra arbeidsbelastning. Thunlind passet også på å stille spørsmål om hvilken kapasitet et moderne krematorium har, med tanke på den ekstreme kapasiteten til å brenne lik som krematorieovner skal ha hatt allerede på 40-tallet, ifølge «holocaust»-myten. Ifølge representanten for Lilla aska griftegård har krematoriet, med sine to ovner, en makskapasitet på 16 lik om dagen. Dette kan dog økes med 40 prosent hvis det arbeides overtid, hvilket innebærer at man på det meste kan brenne opp 22,4 lik hver dag med to ovner.

Ifølge den offisielle «holocaust»-myten ble det imidlertid brent 4 400 lik om dagen med 46 ovner i eksempelvis Auschwitz allerede på 40-tallet:

By the early spring of 1943, four huge crematoria became fully operational at Auschwitz II (Birkenau). They housed eight gas chambers and forty-six ovens that could dispose of some 4,400 corpses per day.

Ifølge historien gikk dog ovnene døgnet rundt – helt uten driftsstopp – hvilket likevel resulterer i at man lander på fire lik i timen. Dette skal altså sammenliknes med de to toppmoderne krematorieovnene til Lilla aska griftegård som under en normal arbeidsdag på åtte timer brenner 16 lik – med andre ord ett lik i timen.

Spørsmålet er jo da om man i Det tredje riket hadde såpass mer effektive krematorieovner at man hadde fire ganger så sterk kapasitet som Lilla aska griftegård. Men ifølge mannen som ble intervjuet har utviklingen med krematorieovner gått sterkt fremover bare de siste 50 årene.

– Det skjer jo kontinuerlig utvikling av styresystem og brennersystem. Dels at det er effektivere og miljømessig bedre. Det er en utvikling som pågår hele tiden. Og vi oppdaterer jo vårt utstyr etter den siste teknologien slik at vi kan henge med, sier mannen som har arbeidet i begravelsesbransjen i 20 år.

Bare siden 2007 har krematorieovnene blitt virkelig mer effektive, bekrefter han. På spørsmål om man hadde samme effektivitet for 50 år siden svarer han:

– Nei, det hadde man ikke.

I motsetning til krematorieovnene i Auschwitz som ifølge den offisielle «holocaust»-mytologien var i gang døgnet rundt, måned etter måned, bekrefter også Lilla aska griftegård at deres toppmoderne ovner behøver driftstopp og service innimellom.

Hør på Jimmy Thunlinds intervju:

Les også:
«Holocaust»