Hjem Nyheter Norden Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!

Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!

20

«HOLOCAUST» Med toppmoderne teknologi klarer et svensk krematorium å kremere åtte lik per ovn i døgnet. Dette ble bekreftet da krematoriet Lilla aska griftegård ble intervjuet av Coronabunkern på tirsdag.

Krematorieovn i Auschwitz som ifølge den jødiske mytologien om «holocaust» har fire ganger så god kapasitet som en moderne svensk krematorieovn. Foto: Nordfront/NTV Nord.

Det var under tirsdagens Coronabunkern som Nordfronts Jimmy Thunlind intervjuet en representant for krematoriet Lilla aska griftegård i Linköping. Grunnen var at flere krematorier i Sverige har varslet om overbelastning med tanke på alle koronadødsfallene.

Det aktuelle krematoriet hadde ikke lagt merke til noe ekstra arbeidsbelastning. Thunlind passet også på å stille spørsmål om hvilken kapasitet et moderne krematorium har, med tanke på den ekstreme kapasiteten til å brenne lik som krematorieovner skal ha hatt allerede på 40-tallet, ifølge «holocaust»-myten. Ifølge representanten for Lilla aska griftegård har krematoriet, med sine to ovner, en makskapasitet på 16 lik om dagen. Dette kan dog økes med 40 prosent hvis det arbeides overtid, hvilket innebærer at man på det meste kan brenne opp 22,4 lik hver dag med to ovner.

Ifølge den offisielle «holocaust»-myten ble det imidlertid brent 4 400 lik om dagen med 46 ovner i eksempelvis Auschwitz allerede på 40-tallet:

By the early spring of 1943, four huge crematoria became fully operational at Auschwitz II (Birkenau). They housed eight gas chambers and forty-six ovens that could dispose of some 4,400 corpses per day.

Ifølge historien gikk dog ovnene døgnet rundt – helt uten driftsstopp – hvilket likevel resulterer i at man lander på fire lik i timen. Dette skal altså sammenliknes med de to toppmoderne krematorieovnene til Lilla aska griftegård som under en normal arbeidsdag på åtte timer brenner 16 lik – med andre ord ett lik i timen.

Spørsmålet er jo da om man i Det tredje riket hadde såpass mer effektive krematorieovner at man hadde fire ganger så sterk kapasitet som Lilla aska griftegård. Men ifølge mannen som ble intervjuet har utviklingen med krematorieovner gått sterkt fremover bare de siste 50 årene.

– Det skjer jo kontinuerlig utvikling av styresystem og brennersystem. Dels at det er effektivere og miljømessig bedre. Det er en utvikling som pågår hele tiden. Og vi oppdaterer jo vårt utstyr etter den siste teknologien slik at vi kan henge med, sier mannen som har arbeidet i begravelsesbransjen i 20 år.

Bare siden 2007 har krematorieovnene blitt virkelig mer effektive, bekrefter han. På spørsmål om man hadde samme effektivitet for 50 år siden svarer han:

– Nei, det hadde man ikke.

I motsetning til krematorieovnene i Auschwitz som ifølge den offisielle «holocaust»-mytologien var i gang døgnet rundt, måned etter måned, bekrefter også Lilla aska griftegård at deres toppmoderne ovner behøver driftstopp og service innimellom.

Hør på Jimmy Thunlinds intervju:

Les også:
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
20 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny
Ronny
2 år siden

Ja ikke sant, haha! Og programmerte Holocash troende er helt på gråten når sunn fornuft og åpne øyner påpeker at keiseren står uten klær. Jeg kan ha god forståelse for at dem som trodde jorda var flat kunne latterliggjøre dem første som kom fram til at jorda var rund, men hvor lenge tror sippete jøder og filosemitter at verden vil la seg bedra?

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Og dette var en av mange tekniske bevis som helt slår hull på «holocaust»-myten. Folk som er hjernevasket tror gjerne at «holocaust» er verdens mest dokumenterte hendelse, men det som er dokumentert er kun det at det fantes arbeidsleire, at fanger ble fraktet til disse arbeidsleire, osv. Men ingen påstand om et «holocaust», altså gassing og systematisk utryddelse av jøder, er noen gang dokumentert eller bevist. Tvert om er det motbevist ved hjelp av faktiske bevis, altså tekniske bevis. Alt denne «holocaust»-myten lener seg på er enkelte skrønerhistorier og «innrømmelse» gjennom bruk av tortur. Ingen holdbare bevis overhodet. Som følge… Les mer »

N.S
N.S
2 år siden

Som fagfolk har sagt i årevis.

Kritiker
Kritiker
2 år siden

Og hvordan vet dere at dere sammenligner epler og epler her? Kan det f.eks. ikke tenkes at dagens krematorier har strenge reguleringer mtp sikkerhet, og verdigheten til de døde, at de ikke skal «stables som tetrisblokker», slik som skal ha skjedd i konsentrasjonsleirene? Er krematoriene i det hele tatt like store totalt?

Steinar
Steinar
Svar til  Kritiker
2 år siden

Haha, jøsses. Godt du er anonym, for dette var litt flaut skrevet.
Du kan si det slik at de ovner som finnes idag er både større og mer effektive. Ellers, som denne fagmannen og flere før han har sagt så kan man kun nå et visst maksimum, og at ovner trenger vedlikehold. Og selv om MODERNE ovner skulle kjøres helt maks, så er antall kropper som kan kremeres uansett LANGT LANGT under det som er påstått i «holocaust»-propaganda. «Bruk hodet!

Muh
Muh
Svar til  Kritiker
2 år siden

Haha

Heimdal
Svar til  Kritiker
2 år siden

Hei, David Cole gjorde en dokumentar omkring Auschwitz. Ettersom han selv er jøde, fikk han tilgang til et dypere innsyn av leiren og intervjuer med ledelsen. Siden han la ut dokumentaren sin som inneholdt en del kritiske spørsmål til den offisielle historien og med oppsiktsvekkende motstridende svar som viker fra det seiersherrene har servert, så ble han forfulgt av ulike grupperinger og presset til å legge både seg og dokumentaren flat.
Sjekk ut «David Cole in Auschwitz», der får du mange svar til spørsmålene dine. Den blir stadig fjernet fra bl.a Youtube, men den som leter finner.

Einar O
Einar O
Svar til  Heimdal
2 år siden
Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Kritiker
2 år siden

Kritiker skriver «stables som tetrisblokker». Vel, kritiker, etter et lite øyekast på bildet av disse krematorieovner som ble anvendt, ser det da ut til at det å stable noen som «tetrisblokker» ville fungert bra? Disse små og gammeldagse krematorieovner ble nok bare anvendt for å kremere de som døde av naturlige årsaker, sykdom og tyfus som ble en stor utfordring i arbeidsleiren, spesielt etter at de allierte bombet tysk infastruktur og således gjorde det vanskeligere for tyskerne å gi forsyninger. Dette med tyfus var også årsaken til at fanger ble klippet, altså for å forhindre lus og da spredning av… Les mer »

Grim
2 år siden

Det er bare et problem, og det er at det ble murt korstein rett i bakken uten noe tilkobling til noe bygg, etter at bolsjevikene inntok dachau og auschwitz. https://www.bitchute.com/video/J4crfO798CCi/

Heimdal
Svar til  Grim
2 år siden

Leirguidene unnskylder det med at det er fordi disse bygningene er «Replica», at de derfor ikke er oppført som de opprinnelige var…de er 3D-kulisser med andre ord. Skorsteinene ble satt opp mens sovjeterne hadde overtatt leirene som du også skriver, og åpnet de ikke opp for offentligheten før midten på 60-tallet.Likeså de hullene som har blitt slått ut i betongtaket er sovjeternes verk, som så mye annet der.

Einar O
Einar O
Svar til  Heimdal
2 år siden

Litt som et teater der man rigger til en scene.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Einar O
2 år siden

Og barn sendes ned med hvite busser for å indoktrineres på dette teateret. De vises en haug med sko, hår, bilder av fanger, osv, mens guidene antyder at dette er bevis for at et «holocaust» har funnet sted. Men det er jo ikke annet enn bevis for at de fikk sko, de ble klippet, og at de var fanger i en arbeidsleir. Men barn er jo ikke modne nok tii å koble slikt, så de skremmes jo av disse guider til å tro at de befinner seg i en dødsleir hvor jøder spesifikt ble systematisk utryddet. Horribel hjernevask der barn… Les mer »

Birgitta
Birgitta
Svar til  Grim
2 år siden

Jeg tenker at denne skorsteinen var for å understreke at det foregikk kremering , noe som har vært forbudt i klassiske jødedom i tusener av år.
Det var faktisk jødedommen ,da den kom , som forbød kremering .
Kremering var en ‘hedensk’ tradisjon som jødedommen gikk sterkt imot.
Derfor denne fokuseringen på kremering og kremeringsovner som om det skulle være et drapsvåpen….

Bodil
Bodil
2 år siden

Hvorfor hadde de 46 kremeringsovner? Det må ha vært fryktelig stor dødelighet i de leirene?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Bodil
2 år siden

Først hadde Stammlager(hovedleiren), ett krematorium, med 3 ovner og 15 brennkamre. Det ble alt for lite til å hanskes med tyfusepidemien som rammet leiren sommeren -42, da 200-300 fanger døde hver dag. Det ble besluttet å bygge fire nye krematorier, med til sammen 46 brennkamre, som stod klare våren og sommeren -43, samtidig som det første krematoriet ble stanset. Krematoriekapasiteten svarte godt til den epidemien en hadde, og nye som brøt ut i -43, og dessuten var det planlagt en utvidelse av leiren til å ta imot 200 fanger(Auschwitz hadde aldri over 100 samtidig, og iflg egne statistikker var omtrent… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Oops! Den planlagte utvidelsen var selvsagt til 200 tusen, mens det aldri var over 100 tusen i leiren på det meste. My bad!

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Polen har offisielt proklamert at de var 2 mill polakker som døde av ymse årsaker. 2.7 mill av de såkalte 6 mill skal ha vært jøder. Det blir skrevet så mye om denne historien at ja….tenk selv!

trackback
10 måneder siden

[…] også:Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!Dagens video: Gasskamre, med gasskammerekspert Fred LeuchterRaul Hilberg – «Verdens fremste […]