Hjem Nyheter Krever ny folketelling – for å kunne tilby ulovlige innvandrere bedre boliger

Krever ny folketelling – for å kunne tilby ulovlige innvandrere bedre boliger

2

FOLKEUTBYTTET De fleste av partiene i den svenske Riksdagen erkjenner nå at myndighetene ikke aner hvem som befinner seg i landet og krever derfor en ny folketelling. Motivet for et sådant krav er dog alt annet enn «å jage ulovlige innvandrere».

Sveriges Riksdag.

Kommunalråden i Södertälje, Boel Godner (Socialdemokraterna) har gjort seg kjent for å hylle folkeutbyttet i Sverige, og hun har i årevis aktivt virket for å fremholde dette i Södertälje.

I sitt siste utspill ønsker hun Moderaterna (M) velkommen til skaren av partier som krever en ny folketelling i Sverige. Tidligere har Sverigedemokraterna (SD), Kristdemokraterna (KD) og Liberalerna (L) fremført slike krav.

SD var først ut med å stille krav om en ny folketelling. I Svenska Dagbladet understreket Oscar Sjöstedt og Eric Westroth at vi må «gå til bunns i hvem som er i Sverige». Og man forklarer hvorfor dette er nødvendig:

Hundretusener av individer bor i Sverige uten å ha godtgjort sin identitet, og systemets slappe utforming underletter for den som vil tilegne seg svenske bidrag eller drive med forbrytervirksomhet i Sverige. I verste fall har vi raket manesjen for terrorister og annen organisert kriminalitet.

Man peker på at skatteetaten allerede i 2017 gikk ut med at 30-50 prosent av asylsøkere registrerer ulike personopplysninger hos ulike myndigheter.

Bruken av såkalte samordningsnummer (SO) er et annet problem i den sammenhengen, påpeker man.

SO er et slags svensk personnummer som gis til personer som ikke er folkeregistrerte i Sverige. For å tildeles et slikt trenger man ikke verifisere sin identitet. 870 000 slike hadde blitt delt ut i begynnelsen av 2020.

Prosedyren med samordningsnummer er en av de fenomen innen svensk «migrasjonspolitikk» som har forårsaket hånfull latter og hoderisting verden over.

For å komme tilbake til kravene om ny folketelling, så har motivasjonen for hvorfor en slik trengs blitt forskjøvet alt ettersom nye partier har sett seg nødt til å forfølge spørsmålet.

Sosialdemokraten Godner understreker nå at hennes beveggrunn for kravet er omsorg for «asylsøkere i utsatte områder» snarere enn «et ønske om å jage ulovlige innvandrere».

Hun mener at disse menneskene, som i dag «ofte setter seg fast i et system med svarte boligkontrakter», fortjener trygghet i boligen sin og at det kun er derfor det nå må kartlegges hvor de bor.

«…Vi vil ikke jage ulovlige innvandrere, men skape orden og sørge for at folk får en trygg boligsituasjon», sier hun til Expressen.

Samtidig fortsetter invasjonen av folkeutbyttere fra den tredje verden mens stadig flere politikere forsøker å få det til å fremstå som om de «vil begrense» eller «sette rammer» for masseinnvandringen og/eller at de kan styre dens konsekvenser.

Et eksempel på det siste er finansminister Magdalena Anderssons forslag om en reform av håndteringen av samordningsnummer, som har blitt anklaget for å være tannløst.

Ifølge forslaget skal SO automatisk avregistreres etter fem år eller om feil oppdages. Den som har et samordningsnummer skal også «være forpliktet til å melde inn en eventuell adresse».

— Det kommer til å gjøre at man virkelig renser opp i dette systemet sammenliknet med hvordan situasjonen er i dag, kommenterer Andersson til SVT.

Les også:
Trikser med ulike identiteter for å svindle velferdssystemet
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Sveriges riksdag består av partiledere som Annie Lööv som ikke ser noen problemer med en innvandring på 30 millioner til Sverige, og at alle i verden er svensker. Hun «vender seg skarpt imot» at det finnes et etnisk svensk folk. Her forteller hun det selv:
https://www.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0
Hun er visst også avslørt som medlem av den globalistiske Trilaterale Kommisjonen.
https://samnytt.se/annie-loof-avslojas-som-hemlig-medlem-i-globalistiska-trilaterala-kommissionen/

Gjermund
1 år siden

Kan vi ikke la etniske svensker flytte til Norge så tvangsender vi innvandrene til sverige siden de er så glad i dem?