Hjem Nyheter Norge KrFU og Unge Venstre krever mer masseinnvandring

KrFU og Unge Venstre krever mer masseinnvandring

4

MASSEINNVANDRING Kristelig folkepartis Ungdom vil at Norge skal ta imot flere asylsøkere, og lover å kjempe hardt for å realisere det. Forslaget støttes av Unge Venstre.

Kristelig folkepartis Ungdom (KrFU) vil på det kommende landsmøte i april fremme et forslag om at Norge skal ta imot 10 000 ekstra asylsøkere fra andre EU-land. KrFU-leder Ida Lindtveit lover de skal kjempe hardt for forslaget.

– Jeg håper at vi får dette gjennom. Nå skal det være en runde i resolusjonskomiteen på hva som skal behandles på landsmøtet, og vi kommer til å jobbe knallhardt for at dette skal vinne fram.

Forslaget støttes ikke uventet av Unge Venstre. Tord Hustveit, leder for ungdomspartiet, forteller til VG at han vil ta det opp i Venstres stortingsgruppe og mener det er viktig at Norge bidrar i «dugnaden».

– Vi mener det er viktig at Norge bidrar i den dugnaden det er å relokalisere flyktningene.

Kilde:
KrFU vil ha flere asylsøkere til Norge

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thomas Mosveen
Thomas Mosveen
5 år siden

Send disse uvitende drittungene til Malmø,Stockholm osv. på studietur i forstedene der.Se og forhåpentligvis føl på kroppen,og inne i kroppens hulrom hva multikultur og rotteinvasjonen fører med seg. Ta lœrdom av turen hvis dere ikke blir drept.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Her har hjernevasken ført til varige hjerneskader, åpenbart. La oss håpe at Venstre og Krf blir utradert av Stortinget til høsten, sammen med SV. Selv om det ikke ville bety så mye i en større sammenheng, så ville det vise at befolkningen ikke vil vite av slik patologisk altruisme på vegne av muslimer og lav-IQ folk fra den 3.verden.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Her har man svaret på hvorfor noen ønsker å gi stemmerett til 16 åringer…

Steinar
Steinar
5 år siden

Lurer på om de noen gang spurt seg selv ‘Er dette egentlig så lurt?’