Hjem Nyheter Europa Krig i Ukraina

Krig i Ukraina

5

UTENRIKS Russland har med hjelp av Hviterussland innledet en storskala invasjon av Ukraina.

Ukrainske styrker (arkiv). Foto: Ukrainas forsvarsdepartement (CC BY-SA 2.0).

Til tross for at Russland i flere uker har forsikret at de ikke har til hensikt å invadere Ukraina har landets handlinger den siste tiden mer og mer pekt mot at en invasjon er nær.

Natt til torsdag ble til slutt en storskala invasjon av Ukraina innledet, som kommer etter at Russlands president Vladimir Putin har anerkjent de to utbryterrepublikkene Donetsk og Luhansk som selvstendige stater og fylt dem med soldater.

Nedenfor finnes litt klipp og annet som har blitt publisert på sosiale medier i løpet av dagen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Viktor
Viktor
2 måneder siden

Jøden i Kiev – klovnen som ble president – har gjort det han har kunnet for å provosere fram dette. Det har også den jødegifte Jens Stoltenberg, gen. sekretær i NATO, og de vestlige lederne. Da jøden i Kiev nevnte en mulighet for at Ukraina skulle skaffe seg atomvåpen igjen, da var det dråpen som fikk begeret til å renne over. Da hadde Putin ikke noe valg, til tross for at han visste at hans jødiske motstandere ønsker at russere og ukrainere skal slakte hverandre. Det man kan kritisere Putin for er at han ikkje gjorde dette i forbindelsen med… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 måneder siden

Krig har fulgt menneskene siden «tidenes morgen», og er som oftest uttrykk for konflikt om ressurser, mellom ulike folkegrupper. I vår tid er det fortsatt slik, men i tillegg kommer sikkerhetsbehovet, og nødvendigheten av allierte. Motivet for Putin, slik det har vært for USA og de vestallierte, er å sikre seg «vennlige regimer», og bli kvitt uvennlige, slik som Ukrainas jødedominerte og vestvennlige har vært – og er. Jeg støtter alle folks og nasjoners rett til eget territorium, men takket være infiltrasjon og undergravning blir dette brukt til å destabilisere angivelige «fiender», slik vi har sett i Midtøsten og Afrika,… Les mer »

Harald Feide
Harald Feide
2 måneder siden

Den største tragedien med denne konflikten er enda en unødvendig broder-krig mellom to hvite nasjoner. Ukraina og Russland burde ikke vært i krig; tvert i mot burde de ha samarbeidet og forent deres styrker mot globalisme og multikulturalisme, som er den virkelige trusselen.

Fascister skal brenne
Fascister skal brenne
Svar til  Harald Feide
2 måneder siden

Harald, slutt å lat som du er «opplyst». Du er fullblods rasist akkurat som Hitler, og jeg taler for 99.99% av folket når jeg sier at du bare kan ha deg ut av landet.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Fascister skal brenne
2 måneder siden

Nå var vel ikke Hitler akkurat «rasist», men jeg skjønner du har fått et slikt narrativ fra løgnmedia. (https://www.frihetskamp.net/dagens-video-det-nasjonalsosialistiske-syn-pa-raser/) Ser ellers ingenting galt i Harald Feides kommentar. Men kanskje er det slik at du ønsker krig mellom russere og ukrainere? Eller var det kommentaren mot globalisme og multikultur som trigget? Du er vel i den tro at «det aldri før har vært bedre i Europa», etter at tusener på tusener av rasefremmede migrerte hit og statistikk over vold, voldtekt, gruppevoldtekt, terror, og annen grov kriminalitet økte betydelig? Noen lever i TV-verden, andre i virkeligheten. Og jammen ser det ut til… Les mer »