Hjem Nyheter Globalt Kristen avis vil granske homolobbyen

Kristen avis vil granske homolobbyen

19

HOMOLOBBYEN «Det er på tide å granske RFSU og RFSL», skriver den kristne avisen Världen Idag, som retter hard kritikk mot homolobbyens agenda og innflytelse i samfunnet.

Det er i lyset av #MeToo-kampanjen at den kristne og verdikonservative avisen Världen Idag skriver at RFSU og RFSL må granskes. Blant annet er det organisasjonenes liberale innstilling til seksualforbrytelser, samt seksualisering av barn som møter skarp kritikk i lederartikkelen, som er signert Ruth Nordström.

Nordström skriver blant annet om hvordan hun i venterommet til kvinneklinikken på Akademiska sjukhuset i Uppsala leste i RFSUs magasin Ottar, hvilket beskrives som en «tidsskrift om seksualitet og samfunn»:

Temaet var «begrenset begjær», der en journalist blant annet skal ha intervjuet en dømt pedofil og voldtektsmann som for tiden soner en dom på tre og et halvt år for voldtekt av barn. Blant annet har pedofilen blitt spurt om han kunne ha sex i fengselet, eller om han var «begrenset» på en eller annen måte.

På bakgrunn av dette kritiserer Nordström homolobbyens syn på at seksualitet ikke burde ha noen rammer, en holdning som har blitt sterkt påvirket av intensiv lobbyvirksomhet i samfunnet som helhet.

«I dag har RFSU bygget opp en ekstremt vellykket merkevare i Sverige. Hvilken annen lobbyvirksomhet og hvilke andre selskaper har samme plattform rett inn i politikk, skole og næringsliv? Det er knapt noen andre kommersielle produkter som kan markedsføres så ensidig i svenske skoler som RFSUs?», skriver Nordström, og refererer til at homolobbyens dekadente seksualideologi alene tar plass i den svenske skolens seksualundervisning.

Videre kritiseres organisasjonenes «sertifisering» av blant annet sosialtjenesten, barneomsorgen, skolevesenet, biblioteket og tannlegene, som årlig donerer store mengder penger til homolobbyen, alt på bekostning av skattebetalerne. Nå skal RFSUs seksualideologi dessuten eksporteres av UD, via RFSUs materiale «Dialogue for Change», som ifølge Nordström nå skal distribueres til «så mange land som mulig».

Selv homolobbyens kampanje for seksualisering av barn tas opp i lederartikkelen – en kampanje som mange mener er en måte å introdusere pedofili på som ytterligere en seksuell avvikelse som skal tolereres i det «demokratiske» samfunnet. Nordström skriver videre:

Lobbyorganisasjonen RFSU arbeider for å introdusere sitt materiale til barn så tidlig som mulig. Gjennom materialet «Barns seksualitet», skal 6–9-åringer få leke leker der de skal «se og røre andre barns kjønnsorganer» og «sammenligne sine kjønnsorganer med jevnaldrende venners». Gjør barna dette er det ifølge RFSUs materiale et «utmerket tilfelle å gi barnet positiv tilbakemelding». RFSU formidler videre i sitt materiale at om 0–5-åringer «drar ned buksene eller kler av sine venner mot deres vilje», eller om 10–12-åringer «putter noe opp i vagina eller anus» behøver man som voksen stoppe opp og si: hva kan man bekrefte, og hva kan man trenge å diskutere uten å skyldbelegge? Kanskje barna vil «bekrefte det behagelige?».

Avslutningsvis mener Nordström at #MeToo-kampanjen er et ypperlig tilfelle til å granske homolobbyen, som hun mener har vært en sterk bidragsgivende faktor til seksualliberaliseringen av samfunnet – en utvikling hun også kobler til økning av seksualforbrytelser:

Vi har fått igang en debatt, ikke bare om seksuelle overgrep, men også om underliggende strukturer, pornografi, om normer og om behovet for en sunn seksualmoral. Men ville det ikke være på tide å også granske de organisasjonene som i årevis har lobbet for å bryte seksualnormene? Og granske konsekvensene av deres kampanjer for seksualisering av våre barn?

Det fremgår ikke i lederartikkelen hvorvidt Världen Idag selv tenker å granske homolobbyen, eller om de venter på at noen andre skal gjøre det. Motstandsbevegelsen har dog gransket homolobbyen og publisert en rekke artikler om dens bakmenn og agenda oppigjennom årene.

Kilde:
Kristen tidning vill granska homolobbyn

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Alexander Holm
Alexander Holm
5 år siden

Kommentaren er moderert.
/ Redaksjonen

Alexander Holm
Alexander Holm
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Altså dette begynner jo å spore helt av !!!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Redaksjonen sletter og modererer etter sin egen personlige egoistiske vilje, i kampen for ytringsfrihet

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

På høy tid at kristne våkner opp og ser hvilken destruktiv innflytelse LHBTP-lobbyen har, tar på alvor Bibelens klare fordømmelse av unaturlig seksuell atferd, og beskytter våre barn og unge mot fortapelse, uhelse og tidlig død. Dessverre har disse dødens apostler infiltrert kirken slik at den ikke lenger er i stand til å yte effektiv motstand lenger.

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Kristne gnomer og liksomsnille rødstrømper som tror på en langhåra feminist-Jesus og later som dem tar opp kampen mot homolobbien skal bli interessant og bevitne.
Kanskje dem føler seg litt truffet.

Kristendommen er anti- Europeisk og kommer fra midtøsten

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Får da ikke håpe redaksjonen er kristen. Da er sjansen stor for at min kommentar også blir slettet….

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

«Den nordiske motstandsbevegelsen vil:• Oppheve alle rasisme- og diskrimineringslover.• Innføre lover mot folkefendtlig subversiv propaganda og virksomhet.• Verne om ytrings-, forsamlings-, demonstrasjons- og religionsfriheten.» Sitat fra side 22 av VÅR VEI – NY POLITIKK FOR EN NY TID.
https://www.frihetskamp.net/wp-content/uploads/2016/05/Vår-vei-Ny-politikk-for-en-ny-tid.pdf

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Innføre lover mot folkefendtlig subversiv propaganda og virksomhet.• Verne om ytrings-, forsamlings-, demonstrasjons- og religionsfriheten.

Johan G
Johan G
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Tror nok ikke du står i fare for å få din kommentar fjernet fordi du misliker Jesus eller tannfeen. Skal nok mer til enn så, ….som blant annet oppfordring til drap. Er du i tvil, så les retningslinjer for kommentarer her 😉 Ikke verre.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
5 år siden

Jeg har retningslinjene godt innebygd i min u-avhengige sunne fornuft, men takk for opplysningen. Når det kom til sletting av kommentarer mente jeg ikke kun evt mine, men enkelte andre her inne også som tidligere har skrevet ting helt innenfor linjene men likevel fått det moderert Det er ikke NMR sin skyld, men enkelte individer med makt til og gjøre som dem selv vil. Resten sier seg selv, Nok om det. 🙂

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Lytt nøye til disse ord jeg taaler; Kristendommen Er Homolobbien.

SVB
SVB
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Er ikke noen tillhenger av ørkenkulter jeg heller, men har langt mer respekt for kristne verdikonservative enn moralsk elendige ateister. Tror mange er kristne fordi man trenger noe spirituelt å tro på også er vår gamle tro glemt vekk, desverre.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  SVB
5 år siden

Interessant poeng du nevner på slutten der om at den gamle tro er glemt vekk, Altså det som var i lange tider Før kristendommen kom og ødela ved og få folket til og glemme den. Som ved og bl.a sensurere våre norrønne tradisjoner ved og rive ned våre paganske templer og bygge sine kirker oppå dem,osv, osv.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  SVB
5 år siden
Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Ingen av de «kristne» kongene som innførte kristendommen i Norge var overbeviste kristne. Men for å bli tatt seriøst som konge ute i Europa måtte man være kristen i navnet. Det kalles geopolitikk. Hedendom i Norden forsvant med svartedauen. De «kristne» som innførte den nye religionen var vikinger med sterk tilknytning til Europa. Væringgarden ble opprettet i 930 og besto av krigere fra de nordiske landene som tjente som leiesoldater for den østromerske keiseren. Slik forble Europa muslimfritt fra et tidlig stadie med hjelp av «kristne» vikinger. Såkalt kristene i Norge idag er 99% forkledde ateistiske humanetikere som ikke ønsker… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Europa var og forble muslim-fritt i lange tider og årtusener før kristendommen kom hit… For og «bli tatt seriøst» utenfor Norden snakker du om. Hvorfor så viktig og bli tatt seriøst av kristne ?? Hvorfor så viktig og bli noe annet enn hva en er for og opprettholde en politisk korrekt fasade ? Dem vikingene du snakker om var høyforredere imot alt som heter Norden. Derfor var dem kristne, og ikke lenger vikinger. En kan desverre ikke spise kakestykket og beholde det samtidig. Skyld gjerne på han ved siden av deg, men sånn er det bare, desverre. Kristendommen er multikulturell… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Og det DESIDERT DUMMESTE N.M.R KAN GJØRE NÅ er og alliere seg med kristendommen.

Hyll seier!

trackback
1 år siden

[…] og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Kristen avis vil granske homolobbyen RFSU oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn! FILM: Homolobbyens seksualisering av barn FILM: […]

trackback
2 måneder siden

[…] Kristen avis vil granske homolobbyen […]