Hjem Nyheter Globalt Kristen avis vil granske homolobbyen

Kristen avis vil granske homolobbyen

HOMOLOBBYEN «Det er på tide å granske RFSU og RFSL», skriver den kristne avisen Världen Idag, som retter hard kritikk mot homolobbyens agenda og innflytelse i samfunnet.

Det er i lyset av #MeToo-kampanjen at den kristne og verdikonservative avisen Världen Idag skriver at RFSU og RFSL må granskes. Blant annet er det organisasjonenes liberale innstilling til seksualforbrytelser, samt seksualisering av barn som møter skarp kritikk i lederartikkelen, som er signert Ruth Nordström.

Nordström skriver blant annet om hvordan hun i venterommet til kvinneklinikken på Akademiska sjukhuset i Uppsala leste i RFSUs magasin Ottar, hvilket beskrives som en «tidsskrift om seksualitet og samfunn»:

Temaet var «begrenset begjær», der en journalist blant annet skal ha intervjuet en dømt pedofil og voldtektsmann som for tiden soner en dom på tre og et halvt år for voldtekt av barn. Blant annet har pedofilen blitt spurt om han kunne ha sex i fengselet, eller om han var «begrenset» på en eller annen måte.

På bakgrunn av dette kritiserer Nordström homolobbyens syn på at seksualitet ikke burde ha noen rammer, en holdning som har blitt sterkt påvirket av intensiv lobbyvirksomhet i samfunnet som helhet.

«I dag har RFSU bygget opp en ekstremt vellykket merkevare i Sverige. Hvilken annen lobbyvirksomhet og hvilke andre selskaper har samme plattform rett inn i politikk, skole og næringsliv? Det er knapt noen andre kommersielle produkter som kan markedsføres så ensidig i svenske skoler som RFSUs?», skriver Nordström, og refererer til at homolobbyens dekadente seksualideologi alene tar plass i den svenske skolens seksualundervisning.

Videre kritiseres organisasjonenes «sertifisering» av blant annet sosialtjenesten, barneomsorgen, skolevesenet, biblioteket og tannlegene, som årlig donerer store mengder penger til homolobbyen, alt på bekostning av skattebetalerne. Nå skal RFSUs seksualideologi dessuten eksporteres av UD, via RFSUs materiale «Dialogue for Change», som ifølge Nordström nå skal distribueres til «så mange land som mulig».

Selv homolobbyens kampanje for seksualisering av barn tas opp i lederartikkelen – en kampanje som mange mener er en måte å introdusere pedofili på som ytterligere en seksuell avvikelse som skal tolereres i det «demokratiske» samfunnet. Nordström skriver videre:

Lobbyorganisasjonen RFSU arbeider for å introdusere sitt materiale til barn så tidlig som mulig. Gjennom materialet «Barns seksualitet», skal 6–9-åringer få leke leker der de skal «se og røre andre barns kjønnsorganer» og «sammenligne sine kjønnsorganer med jevnaldrende venners». Gjør barna dette er det ifølge RFSUs materiale et «utmerket tilfelle å gi barnet positiv tilbakemelding». RFSU formidler videre i sitt materiale at om 0–5-åringer «drar ned buksene eller kler av sine venner mot deres vilje», eller om 10–12-åringer «putter noe opp i vagina eller anus» behøver man som voksen stoppe opp og si: hva kan man bekrefte, og hva kan man trenge å diskutere uten å skyldbelegge? Kanskje barna vil «bekrefte det behagelige?».

Avslutningsvis mener Nordström at #MeToo-kampanjen er et ypperlig tilfelle til å granske homolobbyen, som hun mener har vært en sterk bidragsgivende faktor til seksualliberaliseringen av samfunnet – en utvikling hun også kobler til økning av seksualforbrytelser:

Vi har fått igang en debatt, ikke bare om seksuelle overgrep, men også om underliggende strukturer, pornografi, om normer og om behovet for en sunn seksualmoral. Men ville det ikke være på tide å også granske de organisasjonene som i årevis har lobbet for å bryte seksualnormene? Og granske konsekvensene av deres kampanjer for seksualisering av våre barn?

Det fremgår ikke i lederartikkelen hvorvidt Världen Idag selv tenker å granske homolobbyen, eller om de venter på at noen andre skal gjøre det. Motstandsbevegelsen har dog gransket homolobbyen og publisert en rekke artikler om dens bakmenn og agenda oppigjennom årene.

Kilde:
Kristen tidning vill granska homolobbyn