Hjem Nyheter Europa Kristen lærer suspendert fra jobb og kastet i fengsel – ville ikke...

Kristen lærer suspendert fra jobb og kastet i fengsel – ville ikke krenke sin religion

2

LHBTQP En kristen lærer i Irland har blitt suspendert fra å undervise og fengslet fordi han nektet å krenke sitt kristne livssyn ved å gi etter for homolobbyen.

Satan vs Jesus. Foto: Meme.

Enoch Burke, en kristen lærer som underviste i politikk og tysk ved Wilson’s Hospital School, i den irske landsbyen Multyfarnham, har blitt suspendert fra å undervise ved skolen fordi han nektet å vike fra sitt kristne livssyn og da tiltale en «transkjønnet» gutt med sitt foretrukne pronomen. Mandag ble han arrestert og deretter sendt til Mountjoy fengsel, ettersom dommer Michael Quinn fant han skyldig i å ha brutt en rettskjennelse som utelukket ham fra å undervise ved skolen. Læreren ble funnet sittende i et tomt klasserom hvor han ble pågrepet og ført direkte til retten.

Burke har til tross for dette stått fast ved sin religion. Til dommeren uttalte han at «det er galskap» at han har blitt arrestert og dømt til fengsel kun fordi han nekter å krenke sitt kristne livssyn.

«Jeg elsker skolen min, med mottoet Res Non Verba, ‘Handlinger ikke ord’, men jeg er her i dag fordi jeg sa at jeg ikke ville kalle en gutt en jente», sa Burke i retten, og fortsatte:

«Jeg er en lærer og jeg vil ikke i fengsel. Jeg vil være i klasserommet mitt i dag, det var der jeg var i morges da jeg ble arrestert.»

«Transgenderisme går mot min kristne tro. Det er i strid med skriftene, i strid med moralen til Church of Ireland og skolen min», la han til.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
4 måneder siden

Martyriet – å følge, også å lide, i Jesu fotspor – er ikke over for de kristne. I dagens djevelbesatte samfunn og stater blir det en plikt og et kall, å følge bibelens rettesnor og de utvetydige fordømmelsene av unaturlig seksualitet – mann med mann og kvinne med kvinne – som i dag er det vi kjenner som LHBTQ. Satantilbederne tror nok de har vunnet, fordi «love is love», men det skal komme «a day of reckoning», iflg Åpenbaringen.

Espen
Espen
4 måneder siden

Er jo helt forbanna absurd.