Hjem Nyheter Norge Kristen-sionistisk TV-kanal selger velsignelser – mottar prisene fra Gud

Kristen-sionistisk TV-kanal selger velsignelser – mottar prisene fra Gud

INNENRIKS Den kristen-sionistiske TV-kanalen Visjon Norge selger såkalte velsignelser. For 50 000 kroner kan du bli velsignet av kanalens nigerianske pastor.

Bayo Oniwinde i direktekontakt med Gud.

Det var i programmet «Studio Direkte» på den kristen-sionistiske kanalen TV Visjon Norge at David Sagen, gjest i programmet og ansatt i kanalen, fortalte at han for to år siden begynte å betale 2 500 kroner per måned for «Josefs velsignelse». Velsignelsen var det den nigerianske pastoren Bayo Oniwinde som skal ha stått for.

– Da tenkte jeg: Det skal jeg teste. Så jeg ga vet du – 2 500 kroner, fast, hver måned! Og jeg sa til Gud, at nå kom vel Josefs velsignelse, og at jeg var vel egentlig bare glad for at Josefs velsignelse var på vei. Og et året, for to år siden, så skjedde det mye her innad i bedriften med meg – og ja, det gikk veldig bra da, uttalte Sagen i programmet.

Sagen presenterte senere den afrikanske pastorens prisliste for velsignelse, og oppfordret seerne til å kjøpe. Den billigste kostet mellom 1 500 og 3 500 kroner, mens den dyreste kostet 50 000 kroner og ble kalt «Isaks velsignelse».

Til VG forteller TV-pastor og Visjon Norge-sjef Jan Hanvold at den afrikanske pastoren får hjelp av Gud til å bestemme prisene på sine tjenester.

– Dette er noe pastor Bayo får spontant fra den hellige ånd.

På TV-kanalens egne nettsider skriver de at de blant annet står «kompromissløst for Israel og Guds eget folk jødene og et reformert Skandinavia».

Kilde:
Kristen-kanal: Gi 50.000 kroner – bli velsignet av Gud