Hjem Nyheter Norge Kristen-sionistisk TV-kanal selger velsignelser – mottar prisene fra Gud

Kristen-sionistisk TV-kanal selger velsignelser – mottar prisene fra Gud

9

INNENRIKS Den kristen-sionistiske TV-kanalen Visjon Norge selger såkalte velsignelser. For 50 000 kroner kan du bli velsignet av kanalens nigerianske pastor.

Bayo Oniwinde i direktekontakt med Gud.

Det var i programmet «Studio Direkte» på den kristen-sionistiske kanalen TV Visjon Norge at David Sagen, gjest i programmet og ansatt i kanalen, fortalte at han for to år siden begynte å betale 2 500 kroner per måned for «Josefs velsignelse». Velsignelsen var det den nigerianske pastoren Bayo Oniwinde som skal ha stått for.

– Da tenkte jeg: Det skal jeg teste. Så jeg ga vet du – 2 500 kroner, fast, hver måned! Og jeg sa til Gud, at nå kom vel Josefs velsignelse, og at jeg var vel egentlig bare glad for at Josefs velsignelse var på vei. Og et året, for to år siden, så skjedde det mye her innad i bedriften med meg – og ja, det gikk veldig bra da, uttalte Sagen i programmet.

Sagen presenterte senere den afrikanske pastorens prisliste for velsignelse, og oppfordret seerne til å kjøpe. Den billigste kostet mellom 1 500 og 3 500 kroner, mens den dyreste kostet 50 000 kroner og ble kalt «Isaks velsignelse».

Til VG forteller TV-pastor og Visjon Norge-sjef Jan Hanvold at den afrikanske pastoren får hjelp av Gud til å bestemme prisene på sine tjenester.

– Dette er noe pastor Bayo får spontant fra den hellige ånd.

På TV-kanalens egne nettsider skriver de at de blant annet står «kompromissløst for Israel og Guds eget folk jødene og et reformert Skandinavia».

Kilde:
Kristen-kanal: Gi 50.000 kroner – bli velsignet av Gud

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
4 år siden

[…] Källa: Kristen-sionistisk TV-kanal selger velsignelser – mottar prisene fra Gud […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Å hellige enfold! Slik blir kristne forført og bedratt til å støtte de som drepte Jesus og siden har drept kristne i milliontall, ikke minst i det kommunistiske paradiset USSR. Jesus sa om disse, i sin tid(Matteus 23,27); Ve eder, I skriftlærde og fariseere, I hyklere, I som ligner kalkede graver, som utvendig er fagre å se til, men innvendig er fulle av dødningeben og all urenhet! Og jødene har slett ikke endret seg siden den gang. De er stolte av å ha drept Jesus og har lykkes å få store deler av kristenheten til å tro på deres falske… Les mer »

urban66
urban66
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

En god orientering og analyse du kommer med der. Snakket med en eldre tysk teolog om Luthers «antisemittiske» tekster der Luther går til rette mot jødene både innenfor økonomisk dominans, teologiske uenigheter og rett og slett grådighet – parasittisk virksomhet. Denne tyskeren fortalte at dog skrev Luther med frodig og et noe kvast språk – hans saksiske bakgrunn tilsier visst noe av dette, men kjernen i Luthers anklageskrift mot jødene er ingen fri diktning, det har sitt opphav i empirien. Jødene drev med utbredt lånevirksomhet – til åger renter, drev fattigfolk ut i armod; teologisk mente de at Jesus var… Les mer »

Tom
Tom
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Det jeg skriver nå er på ingen måte ment som pro jødisk men snarere anti kristent. Er ikke hele poenget med at jesus kom til jorden at han skulle døfor våre synder??? Et slags menneskeoffer i samme tankemønster som jødenes scapegoat eller syndebukk??? Gi slipp på Kristendommen og ta imot ditt blods guder.

Espen
Espen
Svar til  Tom
4 år siden

ja du kan stille deg bak jødene å tilbe den samme gud som dem , Lusifer

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Om noen er dum nok til og dette da er man igrunn fortapt.

Man skulle tro at noen ville sette en stopper for denne tiggingen.

Espen
Espen
Svar til  Kim Larsen
4 år siden

det er å protistuere GUD , og fordømme de som tror ,

Tom
Tom
4 år siden

Kristendom er kommunisme light. En religion som originalt ble skapt av jøder for å ødelegge Roma

Espen
Espen
Svar til  Tom
4 år siden

sett deg litt i ting før du utaler deg , jødene har ingenting med kristendom å gjøre , de bekjemper den med alt de har ,