Hjem Nyheter Globalt «Kritikkulturen» tilgjengelig i filmformat

«Kritikkulturen» tilgjengelig i filmformat

1

FILM En av de fremste akademiske bøkene om jødespørsmålet er nå tilgjengelig i en lett fordøyelig filmversjon.

 

En Youtube-bruker ved navn The Leftovers har nylig lastet opp en lett forståelig oppsummering av Kevin MacDonalds bok «Kritikkulturen». MacDonald er en pensjonert psykologi-professor fra California State University, og er i dag sjefredaktør for nettavisene The Occidental Observer og The Occidental Quarterly.

MacDonald har utgitt flere bøker, hvorav de mest kjente er verkene som omhandler jødene som etnisk gruppe sett fra et evolusjonspsykologisk perspektiv. Han mener blant annet at visse karakteristiske trekk som han tillegger jøder, som etnosentrisme, har blitt oppnådd gjennom eugenikk under historiens gang. Dette med sikte på å utmanøvrere ikke-jøder, og for å redusere tillit og makt hos hvite europeere i Europa og USA.

Filmversjonen er delt opp i syv kortere avsnitt og kan sees nedenfor:

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4:

Del 5:

Del 6:

Del 7:

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Proverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Denne light-versjonen har jeg sett og den er bra, men enhver som ønsker å sette seg skikkelig inn i denne materien MÅ skaffe seg og lese MacDonalds bok, som allerede er en klassiker på dette feltet. Nøktert og saklig, skarpt og veldokumentert gir han oss den intellektuelle ammunisjon vi trenger for å forstå og motvirke jødenes strategi og konspirative virksomhet, historisk og i vår tid.