Hjem Nasjonal kamp Kroatiske nasjonalister gir oppmerksomhet til Motstandsbevegelsens kamp mot sionismen

Kroatiske nasjonalister gir oppmerksomhet til Motstandsbevegelsens kamp mot sionismen

0

MOTSTAND Den kroatiske publikasjonen Tribun gir oppmerksomhet til verdensjødedommens forsøk på å forby «den eneste bevegelsen som bekjemper Sveriges selvmord».

Den kroatiske publikasjonen Tribun skriver i en artikkel at Den nordiske motstandsbevegelsen utgjør «den mest aktive motstanden mot de etnofiendtlige svenske myndighetenes selvmordspolitikk».

På grunn av det faktum at organisasjonens medlemmer og deres antall aktivister vokser raskt, har det utvalgte folkets lobby med en «spesiell status» svart med å be svenske myndigheter om å forby organisasjonen og dens aktiviteter.

Tribun har også lest den svenskfiendtlige portalen Expos rapport som angir at Den nordiske motstandsbevegelsen er ansvarlig for 90 prosent av slik virksomhet. Totalt har graden av «hvit makt»-aktivisme ifølge Expo økt betraktelig de siste årene, skriver Tribun og kommenterer samtidig at Epos liste er misvisende.

Vidt forskjellige grupper blant «opposisjonen» klassifiseres som hvit makt-grupper, inkludert det politiske partiet Alternativ för Sverige (AfS). De fleste av listens organisasjoner, spesielt AfS, har ingenting med hvit makt å gjøre.

Noe sarkastisk kommenterer Tribun jødisk makt-organisasjonen World Jewish Congress’ (JWC) press mot nordiske regjeringer om å forby organisasjonen.

«Ettersom Den nordiske motstandsbevegelsen er en ideologisk nasjonalsosialistisk organisasjon som vil skape en nordisk stat bestående av de nordiske landene og tilbakestille den naturlige orden og naturlige verdier, er det bare å forvente at dette ikke skulle settes pris på av ‘det utvalgte folket’», skriver de.

De påpeker også den skjeve situasjonen med at man nesten daglig kan lese om hvor mye rasisme, hat, fremmedfiendtlighet og om den etniske rensningen som pågår på palestinsk territorium, og likevel klager WJC på Den nordiske motstandsbevegelsen som aldri har angrepet noen medlemmer av «det utvalgte folket».

Det lyder derfor ille når WJC i et brev til Stefan Löfven beskriver «de skrekkinngytende uniformerte marsjer» som Motstandsbevegelsen gjorde på selveste Yom HaShoah, en «holocaust»-minnedag som jødene feiret samme dag som arbeiderbevegelsen feirer 1. mai, mener publikasjonen.

Som en fotnote kan det nevnes at Den nordiske motstandsbevegelsen ikke engang kjente til at jødene i år hadde en av sine tallrike minnedager samtidig som arbeiderdagen inntraff, samt at ingen fremmede folks høytidsdager naturligvis kan tillates trumfe det egne folkets.

Videre nevnes også i den kroatiske artikkelen den løgnaktige kampanjefilmen som WJC produserte for å sverte Den nordiske motstandsbevegelsen og anmerker at etter drøyt 2 000 visninger hadde WJCs film 5 «liker»-merker mot 274 «misliker».

Den kroatiske publikasjonen noterer også behersket den morsomme hendelsen under Almedalsuken 2018 da en jødinne angrep en motstandsmann og forsøkte å stjele en organisasjonsfane, hvoretter hun gråt ut i media.

Hun påsto da at hun hadde blitt angrepet ved at en nazist hadde «revet henne i hendene», effekter av at hun nektet å slippet taket i fanestangen, samt at hun løgnaktig anklagde «nazistene» for å ha stjålet en verdifull gullring fra henne under samme hendelse.

Tribun forteller også for sine lesere at Den nordiske motstandsbevegelsen er en lovlig politisk organisasjon, men at det på grunn av den konstante repressjonen mot etnonasjonalismen i Norden er organisasjonen det eneste politiske partiet som bankene nekter å ha bankkonto.

Til slutt skriver de man ikke ikke trenger sløse mange ord på idotien som statsmakten oppviser i og med det store sløseriet med politiressurser å konstant trakassere organisasjonens medlemmer når de for eksempel helt lovlig deler ut flyveblader med politisk informasjon.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg