Hjem Nyheter Norden Kulturmarxist krever kjønnsløse barneavdelinger

Kulturmarxist krever kjønnsløse barneavdelinger

KULTURMARXISME En svensk småbarnsmor er opprørt over at butikker inndeler barneklær etter kjønn. Nå maner hun til kamp.

Lindex

Den svenske småbarnsmoren Katarina Tuvstarr Eriksson besøkte nylig en Lindex-butikk for å kjøpe noen klær til sitt barn. Kulturmarxistiske Eriksson, som antagelig lenge har irritert seg over at barneklær inndeles etter kjønn, eksploderte da personalet hadde frekkheten til å spørre: «Er det til en jente eller gutt?». Til Aftonbladet utdyper hun:

– Jeg kjente at «nå får det være nok». Hver eneste gang man skal kjøpe barneklær spør de om det samme.  Man må vel kunne kjøpe klær utifra hva man liker, og ikke etter kjønn?

Eriksson forteller hun sporenstreks sendte en sint e-post til Lindex og spurte når de kjønnsinndelte barneavdelingene kom til å opphøre, samt startet en Facebook-gruppe hvor hun oppfordret andre foreldre til å også sende inn protestbrev til Lindex.

I svaret Eriksson fikk fra Lindex stod det at årsaken til at barneklærne er inndelt etter kjønn, er på grunn av at «kundeundersøkelser viser at kundene liker det». Dette tror dog ikke Eriksson noen ting på, forteller hun til Aftonbladet.

Kilde:
Småbarnsmamman: «Nu får det vara nog»