Hjem Nyheter Kulturmarxistisk BLM-statue ble slått sønder og sammen i Budapest

Kulturmarxistisk BLM-statue ble slått sønder og sammen i Budapest

KULTURMARXISME En regnbuefarget LHBTP/svart makt-statue som var reist til ære for Black Lives Matter-bevegelsen i Budapest fikk ikke noe langt liv. I løpet av et døgn var den slått sønder og sammen.

Skjermbilde: Youtube.

Forrige uke ble en statue til ære for den anti-hvite svart makt-bevegelsen Black Lives Matter innviet i den ungarske hovedstaden Budapest. Statuen forestiller en regnbuefarget frihetsgudinne med en marxistisk «black power»-knyttneve i luften og en tavle med teksten «Black Lives Matter» i den andre hånden.

Budapest-beboerne hadde tidligere blitt informert om at det ville bli stilt ut et BLM-relatert verk i byen, som mange var imot. Det nasjonale partiet Our Homeland Movement mente at statuen var «et anti-europeisk, anti-hvitt, anti-heteroseksuelt og anti-kristent symbol».

Det var planlagt at den meterhøye statuen, som var laget med en en 3D-skriver, skulle utstilles til 14. april, men den overlevde ikke lenge. I løpet av et døgn ble den ødelagt, etter at det først ble blokkert med sperrebånd, helt maling over, og til slutt revet ned.

Mannen som skapte verket, Péter Szalay, sa at han ikke hadde til hensikt å skape politisk propaganda, men reaksjonen er veldig klar, skriver Daily News Ungarn. Statuen var én av seks som i en konkurranse av en jury ble valgt til å bli utstilt i det 9. distriktet i Budapest.

– Min kunstneriske hensikt var å fremheve Black Lives Matter-bevegelsen som et fenomen som har enorm innflytelse på dagens globale samfunn, som jeg også er en del av, sa Szalay til DW. Men han sa at han også ville gi oppmerksomhet til LHBTP-bevegelsens arbeid i Ungarn.

– Jeg trodde av borgerne i Budapest var modne nok til å se på en offentlig statue og ikke skade den. Derfor er jeg litt skuffet nå, kommenterte distriktets borgermester Krisztina Baranyi.

Det er ikke planer om å erstatte statuen med en ny.

Daily News Ungarns side har flere kommentarer, som ikke beklager statuens skjebne:

Vidunderlig! Meget stolt av det ungarske folket! BLM er en marxistisk terrororganisasjon og skal ikke tolereres i noen form. Kjemp alltid tilbake! Lenge leve et fritt og kristent Ungarn!

BLM har skadet og ødelagt historiske statuer som ikke er relatert til slaveri over hele verden. Hver statue til ære for BLM skal rives ned. Ja, de har identifisert seg selv som en marxistisk organisasjon og bør avvises av alle frihetselskende borgere.

Det er for kloke til å falle for marxistisk kommunisme. Kun amerikanere er så dumme siden Venezuela.

Den [statuen] var absolutt politisk og den såkalte kunstneren har meget vel vært klar over det. Den er stygg, smakløs og fremmer en diskriminerende, voldelig og intolerant radikal organisasjon som skaper kaos og ødeleggelse og bryr seg ikke om noe liv, inkludert sorte.

Godt for barna. Ta drittstatuen og legg den utenfor byen i Monumentparken med alle de andre kommunistiske skostatuene.