Hjem Nyheter Norge Kunnskapsløse kommunister henger ut eks-medlem

Kunnskapsløse kommunister henger ut eks-medlem

EPIC FAIL Klovnene i SOS Rasisme har hengt ut et eks-medlem av Motstandsbevegelsen, og byr på kunnskapsløshet par excellense.

I Rogaland har personer fra den svindeldømte kommunist-grupperingen SOS Rasisme, nå Nye SOS Rasisme, klart kunststykket å henge ut et eks-medlem av Motstandsbevegelsen. Medlemmet, som for øvrig ikke har vært aktiv på flere år, ble navngitt og avbildet i et flyveblad som ble delt ut i hans nabolag.

I et Facebook-innlegg om aksjonen, beskriver den ufrivillig komiske gjengen aksjonen og omtaler kontinuerlig organisasjonen som Nordfront, som da er Motstandsbevegelsens svenske nettsted.

Nordfront er en gruppe som i Norge og Sverige driver med vold og terror. […] Nordfront må knuses, så bli med og organiser deg mot nazismen!

– Sitat fra Facebook

At kunnskapsnivået blant de såkalte antirasistene ikke er særskilt høyt, blir kanskje unødvendig å nevne, men at de ikke engang vet navnet på organisasjonen de skal bekjempe, er bare pinlig.

Gruppen sparer heller ikke på kruttet når de skal beskrive sin erkefiende, og fremsetter en rekke løgner så grove at ingen andre enn de kan tro på dem.

Dette er en nazistisk gruppe som driver med rasistisk og homofobisk hatpropaganda. I både Norge og Sverige driver gruppen med trakassering, trusler, vold og terror.

– Sitat fra flyvebladet

Som en liten kuriositet, kan man nevne at da geniene i SOS Rasisme i Bergen skulle ha studiesirkel om den såkalte nynazismen, så bestod det i å titte på filmen «Romper Stomper».