Hjem Artikler Kunsten å unngå å se elefanter

Kunsten å unngå å se elefanter

3

SIONISME Arjuna kommenterer her den jødiske dominansen av pengedonasjoner i amerikansk politikk og den norske løgnpressens dekning av dette.

Sheldon Adelson

«Journalist» i Aftenposten Harald Stolt-Nielsen har presentert en liste over de ti største pengedonorene i amerikansk politikk, altså de som har gitt mest til amerikanske politikere og politiske partier. Her omtaler han George Soros som en jødisk milliardær og politisk aktivist. Problemet er imidlertid ikke hva Stolt-Nielsen skriver, men snarere hva han utelater.

Det påfallende er at det kun er Soros som blir omtalt som «jødisk» til tross for at 7 av de 10 plassene innehas nettopp av jøder. En forklaring er selvsagt at dette er alment kjent og noe som er blitt en del av Soros’ identitet, i motsetning til de andre på listen; det å utelate et slikt faktum ville virke merkelig.

Det argumentet holder ikke helt vann. Som eksempel er Adelson-brødrene kjent for sin Israel-rettede filantropiske virksomhet (en anvendelse av formuen i prosjekter som gavner Israel, og som selv hevder å ha «påvirket» Trump til å flytte den amerikanske ambassaden i Israel til Jerusalem), men den jødiske identiteten har kanskje ikke vært like uttalt hos disse. Kanskje er denne utelatelsen en tilfeldighet; uansett hadde nok Stolt-Nielsen ikke brydd seg nevneverdig, selv om 70% av listen altså er dominert av en minoritet som utgjør 0,2% av USAs befolkning. «En tilfeldighet» ville han nok ha skreket ut fra dypet av Aftenpostens redaksjons-lokaler. Slik vil han også unngå å måtte stille seg og sine lesere ubehagelige spørsmål som: «Hvis 70% av topp-donorene til amerikanske politikk er jøder, kanskje det er Israel som utøver en ulovlig innblanding i amerikansk politikk, og ikke russerne?»

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Morten Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
trackback

[…] også: Kunsten å unngå å se elefanter Hvorfor er folk så redd for fakta om jøder? Jødenes rolle FILM: Jødenes rolle i […]

Morten
Morten

Det som er så synd med counter-jihadister, er at de forstår at muslimer ikke bør styre over hvite nasjoner, men igjen arbeider aktivt for at et ANNET fremmed folk (jøder) skal få styre over oss, ved å hjelpe dem til ytterligere makt.

trackback

[…] forklart på fire minutter Trump vil beholde militært nærvær i Midtøsten – for Israels skyld Kunsten å unngå å se elefanter Ville ha krig i Syria og felle Assad – for å hjelpe Israel Israel leder USA til krig mot […]