Hjem Nyheter Utenriks «Kunstner» ble mishandlet da han stilte ut gigantisk analplugg på torget i...

«Kunstner» ble mishandlet da han stilte ut gigantisk analplugg på torget i Paris

FRANKRIKE: Den degenererte amerikanske «kunstneren» Paul McCarthy fikk ikke de reaksjonene han hadde håpet på, da han stilte ut et 25 meter høyt «juletre», formet som en såkalt analplugg, på torget Place Vendôme i Paris.

paul-mccarthy-paris-fiac-sculpture-2-e1413545004583-460x303_ny

Det var på lørdag, da «kunstneren» Paul McCarthy skulle stille ut sitt «juletre», at han ble gjort oppmerksom på at hans kunst ikke er velkommen i Paris. En franskmann skal ha skreket til McCarthy at hans skulptur ikke hører hjemme på Place Vendôme og deretter slått til ham tre ganger.

Samtidig som McCarthy ble slått dro noen også ut stikkontakten til pumpen som blåste luft i «juletreet», slik at den sank sammen. Arrangørene lovet dog at de skulle sette den opp igjen.

inflatablepoo_ny

McCarthy, hvis inspirasjonskilder blant annet er Sigmund Freud, har tidligere blitt omtalt da han laget et «kunstverk» forestillende en gigantisk haug med bæsj og et annet hvor en julenisse holdt et juletre, også dette formet som en analplugg. Han har dessuten stappet en Barbie-dukke opp i endetarmen foran en skoleklasse ved University of California, hvorpå elevene forlot klasserommet for å slippe å se på ham.

I 2006 stilte McCarthy ut sine «kunstverk» på Moderna museet i Stockholm. På utstillingen kunne man blant annet få se Disney-figurer som hadde sex, pirater som bæsjet i ansiktet på fanger, amputasjoner, voldtekter og sex med dyr.

Opprinnelig publisert på Nordfront.se.

Kilde:
Paul McCarthy beaten up over butt plug sculpture