Hjem Nyheter Norge Kvinne overfalt og voldtatt i Trondheim

Kvinne overfalt og voldtatt i Trondheim

2

TRONDHEIM En kvinne ble natt til søndag utsatt for en overfallsvoldtekt i Trondheim. Politiet etterlyser to menn, men vil ikke gå ut med en beskrivelse av gjerningsmennene.

Det var klokken 03.45 at politiet i Sør-Trøndelag mottok meldingen. En kvinne hadde da blitt overfalt og voldtatt av to ukjente menn. Politiet forteller de har beskrivelse av gjerningsmennene, men etterlyser også vitner som kan ha observert noe.

– Vi etterforsker saken og følger opp kvinnen. Vi er interessert i å komme i kontakt med vitner som har vært i området. Det handler om å få beskrivelse av gjerningspersoner og få knyttet hendelsen til et nøyaktig klokkeslett, forteller operasjonsleder Ebbe Kimo til VG.

Ifølge politiet var det én mann som gjennomførte voldtekten, mens den andre oppholdt seg i nærheten. Voldtekten skal ha funnet sted ved Verfstbrua i Trondheim.

Til tross for at gjerningsmennene fortsatt er på frifot, har politiet valgt å ikke gå ut med en beskrivelse av de mistenkte voldtektsmennene.

Kilder:
VG
Kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt ved Verfsbrua

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hugin
Hugin
5 år siden

Jeg har hørt denne episoden før. Vaneligvis dreier det seg om importerte globalist soldater som er tatt inn for å terrorisere den Norske befolkningen, under skalkeskjulet av å være «flyktning». Disse er som regel under beskyttelse fra globalistene som har kjøpt de fleste Europeiske regjeringer. Man er aldri «flyktning», om dem som driver krigen, den såkallte «verdens eliten», og globalistene som står bak krigene, aldri blir konfrontert. Om man beskytter globalistenes interesser, og samtidig prater om at det er en «krise», og at man må ta inn «flyktninger», hvilket flertallet består av unge menn i militæralder, fra tredje verden som,… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Källor: Kvinne i 40-årene har anmeldt overfall og voldtekt Kvine overfalt og voldtatt i Trondheim […]