Hjem Nyheter Norge Kvinne advarer andre etter å ha blitt forfulgt av utlendinger

Kvinne advarer andre etter å ha blitt forfulgt av utlendinger

 EIDSVOLL  En kvinne ble søndag kveld forfulgt av tre utlendinger. Politiet var ikke til stor hjelp.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

En 23 år gammel kvinne gikk alene i Sundet på Eidsvoll søndag kveld da en stor kassebil med svenske registreringsskilt kom kjørende. Hun beskriver hendelsen slik:

Det satt tre utlendinger i den. De stirret veldig på meg og pekte. Så stanset den, og en av dem kom ut og gikk mot meg. Jeg snudde, tok opp telefonen og gikk fortere. Han begynte å gå fortere etter meg. Jeg begynte å småjogge. Det gjorde han også. Jeg løp inn på Kebab’n. Der sto det også to utenfor med barnevogn.

Kvinnen ringte sin kjæreste, som kontaktet politiet. En stund senere ringte politiet kvinnen. Den videre kommunikasjonen med politiet fremstår etter hennes beskrivelse som rotete. Etter at politiet fortalte at de hadde stoppet en bil, men at det var feil bil, hørte hun ikke mer fra dem.

Da Romerikes blad kontaktet Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor, sa politioverbetjent Jan Vidar Karlsen først at de ikke kjente til hendelsen. Etter å ha sjekket i loggen kunne han imidlertid bekrefte at politiet hadde stanset en bil, men at det viste seg å være feil bil.

Hans Holmgrunn, sjef for fellesoperativ enhet, synes politiet har tatt hendelsen på alvor. – Vi har stoppet en bil og gjort de undersøkelser vi kunne gjøre. Og hun ble ringt opp av patruljen, som snakket med henne, 19.53 søndag.

Kvinnen på sin side mener politiet burde tatt hendelsen mer seriøst. Hun ønsker nå å advare andre.

Kilde:
Skremt av forfølger