Hjem Nyheter Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»

Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»

7

MASSEINNVANDRING Tre menn fra Syria og Algerie har blitt dømt for å ha gjengvoldtatt en gresk kvinne under et arrangement til støtte for «flyktninger».

Det var i fjor at den 23 år gamle greske kvinnen og hennes kjæreste ble overfalt av tre innvandrere etter å ha deltatt på et solidaritetsarrangement for «flyktninger» ved universitet i Thessaloniki, Hellas’ nest største by.

Under rettssaken fortalte kvinnen at de to ble overfalt av innvandrerne i universitets hage og truet med knuste flasker. Mennene skal deretter ha bakbundet paret og tvunget kvinnen å uføre oralsex før de ranet henne. Samtidig, bare noen få meter unna, var arrangement til støtte for «flyktninger» i full gang.

Tre menn på 19, 22 og 29 år fra Algerie og Syria ble senere arrestert for voldtekten. I  leiligheten til «flyktningene» fant politiet narkotika, 53 000 kroner i kontanter, samt stjålne smykker. De to eldste voldtektsmennene ble dømt til henholdsvis 29 og 21 år i fengsel. Det forventes at den tredje voldtektsmannen vil bli dømt som mindreårig.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
4 år siden

Jeg finner det veldig vanskelig å sympatisere med disse menneskene. I et land som Hellas er det så og si umulig å være ignorant når det kommer til hva disse «flyktningene» er istand til å gjøre, og allikevel stilte disse to opp i solidaritet med pakket. De hadde vel ikke trodd de selv skulle rammes av noe slikt.

NSS
NSS
Svar til  Tom
4 år siden

Jeg er helt enig. Jeg har null sympati for de som blir utsatt for slikt etter å selv aktivt ha oppsøkt mangkulturen.

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Off..
Noe av det samme skjedde her lokalt i Sandnes for noen år siden.
En kvinne åpnet leiligheten for å ta imot flyktninger slik kommunen oppfordret til, det endte med at hun ble voldtatt av 2 «asylsøkere» hjemme i sin egen leilighet.

Det er stygt å si men oppsøker man elendigheten så må man være forberedt på å betale prisen.

Kvinner: Hold dere vekke fra dette pakket!

NSS
NSS
Svar til  Vestlandet
4 år siden

Er jo ikke noe å offe eller være fin over. Åpner du døra di for rasefremmede fra visse områder i verden fortjener du akkurat hva du får.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Den som leker med ilden (i voksen alder) bør være klar over konsekvensene. Null sympati fra meg.

Trond
Trond
4 år siden

En rekke lignende historier der ute. Refugees Welcome aktivister og Antifa tullinger voldtatt og drept av det pakk de ønsker velkommen. De er en fare for seg selv.

trackback
4 år siden

[…] Källor: Greek woman gang-raped by migrants after visiting refugee solidarity event Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger» […]