Hjem Notiser Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»

Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»

7
DEL

MASSEINNVANDRING Tre menn fra Syria og Algerie har blitt dømt for å ha gjengvoldtatt en gresk kvinne under et arrangement til støtte for «flyktninger».

Det var i fjor at den 23 år gamle greske kvinnen og hennes kjæreste ble overfalt av tre innvandrere etter å ha deltatt på et solidaritetsarrangement for «flyktninger» ved universitet i Thessaloniki, Hellas’ nest største by.

Under rettssaken fortalte kvinnen at de to ble overfalt av innvandrerne i universitets hage og truet med knuste flasker. Mennene skal deretter ha bakbundet paret og tvunget kvinnen å uføre oralsex før de ranet henne. Samtidig, bare noen få meter unna, var arrangement til støtte for «flyktninger» i full gang.

Tre menn på 19, 22 og 29 år fra Algerie og Syria ble senere arrestert for voldtekten. I  leiligheten til «flyktningene» fant politiet narkotika, 53 000 kroner i kontanter, samt stjålne smykker. De to eldste voldtektsmennene ble dømt til henholdsvis 29 og 21 år i fengsel. Det forventes at den tredje voldtektsmannen vil bli dømt som mindreårig.

7
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Kvinna gruppvåldtagen under pågående solidaritetsarrangemang för "flyktingar" | Nordfront.seNSSTrondAnonymsurferVestlandet Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tom

Jeg finner det veldig vanskelig å sympatisere med disse menneskene. I et land som Hellas er det så og si umulig å være ignorant når det kommer til hva disse «flyktningene» er istand til å gjøre, og allikevel stilte disse to opp i solidaritet med pakket. De hadde vel ikke trodd de selv skulle rammes av noe slikt.

NSS
NSS

Jeg er helt enig. Jeg har null sympati for de som blir utsatt for slikt etter å selv aktivt ha oppsøkt mangkulturen.

Vestlandet
Vestlandet

Off..
Noe av det samme skjedde her lokalt i Sandnes for noen år siden.
En kvinne åpnet leiligheten for å ta imot flyktninger slik kommunen oppfordret til, det endte med at hun ble voldtatt av 2 «asylsøkere» hjemme i sin egen leilighet.

Det er stygt å si men oppsøker man elendigheten så må man være forberedt på å betale prisen.

Kvinner: Hold dere vekke fra dette pakket!

NSS
NSS

Er jo ikke noe å offe eller være fin over. Åpner du døra di for rasefremmede fra visse områder i verden fortjener du akkurat hva du får.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Den som leker med ilden (i voksen alder) bør være klar over konsekvensene. Null sympati fra meg.

Trond
Trond

En rekke lignende historier der ute. Refugees Welcome aktivister og Antifa tullinger voldtatt og drept av det pakk de ønsker velkommen. De er en fare for seg selv.

trackback

[…] Källor: Greek woman gang-raped by migrants after visiting refugee solidarity event Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger» […]