Hjem Nyheter Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»

Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»

MASSEINNVANDRING Tre menn fra Syria og Algerie har blitt dømt for å ha gjengvoldtatt en gresk kvinne under et arrangement til støtte for «flyktninger».

Det var i fjor at den 23 år gamle greske kvinnen og hennes kjæreste ble overfalt av tre innvandrere etter å ha deltatt på et solidaritetsarrangement for «flyktninger» ved universitet i Thessaloniki, Hellas’ nest største by.

Under rettssaken fortalte kvinnen at de to ble overfalt av innvandrerne i universitets hage og truet med knuste flasker. Mennene skal deretter ha bakbundet paret og tvunget kvinnen å uføre oralsex før de ranet henne. Samtidig, bare noen få meter unna, var arrangement til støtte for «flyktninger» i full gang.

Tre menn på 19, 22 og 29 år fra Algerie og Syria ble senere arrestert for voldtekten. I  leiligheten til «flyktningene» fant politiet narkotika, 53 000 kroner i kontanter, samt stjålne smykker. De to eldste voldtektsmennene ble dømt til henholdsvis 29 og 21 år i fengsel. Det forventes at den tredje voldtektsmannen vil bli dømt som mindreårig.